Kino
-
Patrez-ik
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Kino
Čaute ľudkovia, počujte, akú sú vo vašom okolí ceny kina a hlavne občerstvení v kine (popcorn, cola, atď) pretože nechodím často do kina, s priateľkou vybehneme len keď je naozaj dobrý film a minule ma dosť šoklo že ma jeden obyčajný večer v kine vyšiel 50€ a to ešte nerátam cestu autom s TT do BA. Nečakal som že to bude ako za socíku že lístok 10korún ale ma to zaskočilo. Ako je to u vás.
-
Patrez-ik
Light Expert
Re: Kino
Nechodím do kina absolútne pravidelne, naozaj ma musí film osloviť aby som šiel. A keď sa nájde čas tak v Eurovea v BA mi to príjde také najlepšie, páči sa mi to prostredie a ak je pekné počasie tak je to tam naozaj príjemné. A chcel som týmto príspevkom len spraviť aký taký prieskum koľko dnes stojí kino a občerstvenie v ňom v rôznych častiach SR 
U nás kino tuším 5€, 3D je za 7€ , 4D za 13€. Pre dve osoby je to teda 10-14€ nanajvýš + pitie zvyčajne kúpime v potravinách a frajerka si to hodí do kabelky a popcorn k tomu.. Do 20€ sa zmestíme ako nič.
-
seth82
Darca
Ak sa chceš napapať a napiť, napapaj a napi sa doma alebo v McDonalde. A kino ťa bude stáť iba to, čo zaplatíš za lístok. Mimochodom, kiná na Slovensku sú relatívne drahé, hlavne čo sa týka pomeru k platom, v bežný deň tu v UK človek zaplatí za obyčajný lístok okolo 6 libier. VIP 10. Študent okolo 4.
50€? To čo si všetko kupoval prosím ťa? Ja chodím do kina do Maxu v TT a tam lístok okolo 5€, pitie a ak aj náhodou nejaký popcorn, tak ďalšie 4-5€. Ak je situácia, že zatiahnem aj za frajerku, tak max. 20€ za večer, 50€ sa mi zdá naozaj veľa.
co to znamena VIP vstup v kine? s tym som sa este nestretol. u nas(mt) stoji listok 4e, 3D stoji 6e v pondelok idu ceny dole o euro. obcerstvenie sa tam kupit neda.seth82 napísal:Ak sa chceš napapať a napiť, napapaj a napi sa doma alebo v McDonalde. A kino ťa bude stáť iba to, čo zaplatíš za lístok. Mimochodom, kiná na Slovensku sú relatívne drahé, hlavne čo sa týka pomeru k platom, v bežný deň tu v UK človek zaplatí za obyčajný lístok okolo 6 libier. VIP 10. Študent okolo 4.
-
javatar
Hardcore addict
MAX v ZA, listky 5-7 evri, jedlo a napoje nehorazne drahe, opatrenia proti nakupom v supermarkete (niekedy vam pri kontrole listku vezmu aj ruksak (samozrejme po filme vratia)), naposledy som tusim za stredne toritily s colou dal 5 euro - normalne tam ale chodim len s listkom napapany a napity uz z domu, idem predsa na film...
tiez by som mu nedal, radsej by som sa vykaslal na cely film a pozadoval s5 peniaze...ale zase...kto ide s ruksakom do kina? ... odkontrolovat dam, ale vziat urcite nie...inak to je vsetko blbost...z potravin si nemozem vziat ani flasu, ale srkat v sale ich drahu kolu pocas filmu mozem...pukance pomaly drahsie ako vstupenka a este od nich stipu usta 
-
javatar
Hardcore addict
ako urcite tak nekona kazdy brigadnik co tam kontroluje listky - mne nekontrolovali nikdy ani vrecka ani kapsu
bolo to este na batmanovi tusim, ci to tam kontroluju stale - to netusim, davno som nebol v kine s ruksakom
bolo to este na batmanovi tusim, ci to tam kontroluju stale - to netusim, davno som nebol v kine s ruksakom
@Frco
ale tych 15 za jedneho
on dal tych 50 za dvoch a to az taky brutal rozdiel nieje
ale samozrejme je to mrte
//pre karmistu: jeden listok na 3D v blave stoji 8,5€ a ked si pokupil plnu prdel zradla a slopanice tak no problemo 50€ za dvoch
ale tych 15 za jedneho
on dal tych 50 za dvoch a to az taky brutal rozdiel nieje
ale samozrejme je to mrte
//pre karmistu: jeden listok na 3D v blave stoji 8,5€ a ked si pokupil plnu prdel zradla a slopanice tak no problemo 50€ za dvoch