Kino

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Patrez-ik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kino

Príspevok od používateľa Patrez-ik »

Čaute ľudkovia, počujte, akú sú vo vašom okolí ceny kina a hlavne občerstvení v kine (popcorn, cola, atď) pretože nechodím často do kina, s priateľkou vybehneme len keď je naozaj dobrý film a minule ma dosť šoklo že ma jeden obyčajný večer v kine vyšiel 50€ a to ešte nerátam cestu autom s TT do BA. Nečakal som že to bude ako za socíku že lístok 10korún ale ma to zaskočilo. Ako je to u vás.
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Kino

Príspevok od používateľa beardie »

v TN v Cinemaxe stoji vstupne 5,30 na osobu, "nakup" robim v Hypernove o poschodie nizsie, kedze nie som ochotny kupovat obschnute pukance a sirupovu colu za premrstene ceny

spolu max 15-20 eur pre 2 osoby
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Veď v TT máte celkom dobré kino, tak prečo cestovať do BA?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja chodím do kina, kde lístok stojí 2€ a na recepcii sa dajú kúpiť nejaké pollitrové srandy za cca 1€.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kina v multiplexoch su priserne drahe,podla mna sa tam pravidelne neoplati chodit..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako bolo spomenute, v supermarkete zvycajne kusok od kina mas omnoho lepsi vyber kadejakych maskrt a za rozumnejsie ceny. Potom aj za tu dvacku kinujes ako kral aj s kockou.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

V Cinemaxe NR klasický film 5,20 alebo tak cca a 3D 7e niečo... popcorn zaleži aky veľky...maš aj menu, kde maš zlavnenu kolu atd... do 5e dve vody a jeden veľký popcorn
Patrez-ik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Patrez-ik »

Nechodím do kina absolútne pravidelne, naozaj ma musí film osloviť aby som šiel. A keď sa nájde čas tak v Eurovea v BA mi to príjde také najlepšie, páči sa mi to prostredie a ak je pekné počasie tak je to tam naozaj príjemné. A chcel som týmto príspevkom len spraviť aký taký prieskum koľko dnes stojí kino a občerstvenie v ňom v rôznych častiach SR ;-)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

U nás kino tuším 5€, 3D je za 7€ , 4D za 13€. Pre dve osoby je to teda 10-14€ nanajvýš + pitie zvyčajne kúpime v potravinách a frajerka si to hodí do kabelky a popcorn k tomu.. Do 20€ sa zmestíme ako nič.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ak sa chceš napapať a napiť, napapaj a napi sa doma alebo v McDonalde. A kino ťa bude stáť iba to, čo zaplatíš za lístok. Mimochodom, kiná na Slovensku sú relatívne drahé, hlavne čo sa týka pomeru k platom, v bežný deň tu v UK človek zaplatí za obyčajný lístok okolo 6 libier. VIP 10. Študent okolo 4.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Do kina si kupujem pitie. Jedlo nikdy nie, vadí mi keď tam hryziem do nejakého popcornu, a keď to robí niekto okolo. Doma ale pri filme bez jedla určite nie. Tam si ale spravím čo chcem.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

50€? To čo si všetko kupoval prosím ťa? Ja chodím do kina do Maxu v TT a tam lístok okolo 5€, pitie a ak aj náhodou nejaký popcorn, tak ďalšie 4-5€. Ak je situácia, že zatiahnem aj za frajerku, tak max. 20€ za večer, 50€ sa mi zdá naozaj veľa.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

seth82 napísal:Ak sa chceš napapať a napiť, napapaj a napi sa doma alebo v McDonalde. A kino ťa bude stáť iba to, čo zaplatíš za lístok. Mimochodom, kiná na Slovensku sú relatívne drahé, hlavne čo sa týka pomeru k platom, v bežný deň tu v UK človek zaplatí za obyčajný lístok okolo 6 libier. VIP 10. Študent okolo 4.
co to znamena VIP vstup v kine? s tym som sa este nestretol. u nas(mt) stoji listok 4e, 3D stoji 6e v pondelok idu ceny dole o euro. obcerstvenie sa tam kupit neda.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

MAX v ZA, listky 5-7 evri, jedlo a napoje nehorazne drahe, opatrenia proti nakupom v supermarkete (niekedy vam pri kontrole listku vezmu aj ruksak (samozrejme po filme vratia)), naposledy som tusim za stredne toritily s colou dal 5 euro - normalne tam ale chodim len s listkom napapany a napity uz z domu, idem predsa na film...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

kks to uz co je, by mi niekto skusil vziat pri vstupe do kina ruksak ... to akoze slecnam beru kabelku? by dostal pi*ung jak od mami a uz by ma tam nevidel
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

kabelky neviem ale spolubydlovi uz ruksak na cas filmu "uskladnili"
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tiez by som mu nedal, radsej by som sa vykaslal na cely film a pozadoval s5 peniaze...ale zase...kto ide s ruksakom do kina? ... odkontrolovat dam, ale vziat urcite nie...inak to je vsetko blbost...z potravin si nemozem vziat ani flasu, ale srkat v sale ich drahu kolu pocas filmu mozem...pukance pomaly drahsie ako vstupenka a este od nich stipu usta :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

ako urcite tak nekona kazdy brigadnik co tam kontroluje listky - mne nekontrolovali nikdy ani vrecka ani kapsu

bolo to este na batmanovi tusim, ci to tam kontroluju stale - to netusim, davno som nebol v kine s ruksakom
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jasne, 50 eur ta stal bez zaratania benzinu...to bez hovorit niekde do skolky ako rozpravku :roll:
Tak 15 eur max aj s ich predrazenym jedlom a pitim.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@Frco
ale tych 15 za jedneho
on dal tych 50 za dvoch a to az taky brutal rozdiel nieje
ale samozrejme je to mrte

//pre karmistu: jeden listok na 3D v blave stoji 8,5€ a ked si pokupil plnu prdel zradla a slopanice tak no problemo 50€ za dvoch
Napísať odpoveď