BattleField 3
Re: BattleField 3
C2D E6750 bol na tom v pohode, s 8 GB RAM a GTX460 som to na low hral s poriadnymi FPS. [ked hra vysla, teraz uz mam novsiu zostavu]
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Endy, neoplati sa ti to, mal som taku istu zostavu (E6400 nataktovany na 3.2, 4850 512mb a 4gb ram) ako dalo sa to hrat ale bolo tam vidiet ze to nie je 40 fps, bezne som hraval v rozmedzi 25-30 fps...upgradol som na 4 jadro, par fps pridalo, ale brzdi ma tam GPU, 4850 je uz proste stara na to
všímate si úpadok počtu serverov a hráčov na nich ? či sa to len mne zdá, že to už nie je ani zďaleka, čo to bývalo ?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Post jedneho člena fanstranky, dúfam že ti pomôže.A to co tu pisete ze to hra malo hracov? Tiez som si to myslel ale az potom som si vsimol ze je tam nejaka chyba v systeme filtra serverov. Ked neoznacite nic tak vam to ukaze len zopar serverov s par hracmi. Ale ked postupne oznacujuete nejake policka (stale ine kombinacie hier) tak zrazu vidite plno serverov ktore vam inak neukaze. Napr.: Ked mam odkliknute len Ziba Tower tak mi to najde len par serverov ale ked odkliknem napr 24hracov Ziba tower Conqest Domination tak hned ich je viac ku konkretnemu vyhladavaniu.
mARILYN mANSON napísal:
Post jedneho člena fanstranky, dúfam že ti pomôže.
ďakujem, je to možné, kedže ak dám podľa populácie na servery zoradiť tak mi to dá dva plné servery, potom pár poloprázdnych potom prázdne a potom zase plné....bohvie, čo je to za chyba...ale tak či tak, chvíľu som nehral a napr. mnoho serverov, na ktorých som hral už tam nie sú vôbec..
[youtube]NBaNyDP0KYI[/youtube]
mam v plane sa "zbavit" uctu na origine (na ucte je BF3 premium edition a MOH 2010). Na BF3 mam len lvl 8, takze takmer vsetky veci su este zamknute. v pripade, ze by mi s tym chcel niekto pomoct, nech mi napise do PM
25€
25€
nevie mi niekto povedat ci save pre BF3 su ulozene na cloud-e alebo na stroji? robim akurat upgrade kompu a na toto som nejako pozabudol pri zalohovani si veci. tak nech viem na co sa mam pripravit

-
aviceN
Guru
viem ze sa to dalo nastavit v origine ci ti to savovat na disk a ci na cloud, zalezi od nastaveni myslim
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ale SP save mi to nikdy nezálohovalo.. Iba config
SP som este ani nehral tak to mi nevadi, ale bude ma mrziet ak pridem o level, zbrane atd. Avsak sa mi zda, ze stale pri spusteny origin tam nieco synchronizuje tak snad to bude OK. 
-
aviceN
Guru
jaaj, ked si myslel hodnot atd. multiplayer stuff tak o to sa nemusis obavat, to je viazane na ucet, na cd key
Čaute mám Win 8 pro keď chcem inš. Batt. tak som si jak na Win 7 stiahol origin
Origin sa mi nainštaloval a keď ho chcem spustiť tak mi toto spraví--------->
čo stým ??
čo stým ??
nie je to uTorrent program, ktory ma nazov a ikonu originu?
ak nie, skus odinstalovat uTorrent
ak nepomoze skontroluj pc antivirom
win8 je legalny?
robi to aj ked to otvoris normalne? (nie ako admin)
ak nie, skus odinstalovat uTorrent
ak nepomoze skontroluj pc antivirom
win8 je legalny?
robi to aj ked to otvoris normalne? (nie ako admin)
Origin si stahoval alebo nechal nainstalovat s hrou? Este mozes pozriet cestu co ten odkaz spusta.
-
DeJF
Addict
¨..alebo to jednoducho neinštaluj cez odkaz na ploche ale priamo z priečinka kde to máš nainštalovaneMimi01 napísal:Čaute mám Win 8 pro keď chcem inš. Batt. tak som si jak na Win 7 stiahol origin
čo stým ??
-
typek61
Darca
zohnam uz niekoho na multak?vzdy cez vikendy hravam
-
hojko
Site Admin
typek61: Co ti nestacia servre, ktorych je plno alebo nemas ludi na Origine, ktorych by si zavolal hrat???
typek61 pridaj si ma ak chces Korag4 cez vykend mozme zahrat ak budem mat cas.
-
typek61
Darca
hojko nemam ani jedneho zatial
Korag dobre v piatok ked pridem home si ta pridam
Korag dobre v piatok ked pridem home si ta pridam