Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
zoradil by som to optimus 4x hd, xperia t, one s, aj ked o prvu priecku to bude velmi tesne, nic nepokazis ani xperiou
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
urcite radsej xperiu. kupovat LG je vzdy risk
-
Thommas
Addict
1 otázka
Nokia C6 alebo N97 Mini? Nič iné nepripadá do úvahy. Poprosím poradiť na základe overených skúseností.
Ďakujem, K
Nokia C6 alebo N97 Mini? Nič iné nepripadá do úvahy. Poprosím poradiť na základe overených skúseností.
Ďakujem, K
ako som tak aj po nete brazdil tak HTC one S ma rozlisenie 540 x 960 b a LG 4X HD a xperia T maju 720 x 1 280 b aj prednu kameru maju 1,3 mpx zato One S ma VGA.. ale zase ma to HTC sense cize aj lepsie prostredie ako LG a Xperia a navyse Sony z mobilmi aj upada sice aj HTC v poslednom case..a ten LG sa mi tvarom velmi nepaci..boze fakt neviem ktory
a mam nato len dva dni 
-
guess.whoo
Redeemer
sony a htc upadaju? vobec, tito dvaja robia najkvalitnejsie android telefony
zober xperiu a budes spokojny, nespekuj tolko
-
Arkaz
Addict
Stihol niekot vyzit tuto akciiu ? ci to zase len ja som si nevsimol vcas ? :-/
http://www.telekom.sk/benefit/team.php?id=738
-
galbavymartin
Light Professional
Ja by som asi zobral LG O4X je to kus dobre HW a ma aj dobre odladeny SW....osobne som mal vzdy HW alebo SW problem co sa tyka Xperii...T vsak vyzera velmi schopne
Potrebujem poradiť, rozhodujem sa medzi SGS2 alebo Sony Experia T. Oba telefóny sú mrte, ale zistil som že procesor čo má Sony je vyrábaný 28nm technologiou a dočítal som sa že dosahuje väčší výkon a produkuje nižšiu teplotu. Ktorý je lepší podla vás ? SGS2 má už 2 roky čo je dosť, ale zase pri Sony sa bojím toho softvéru
-
uplink
VIP
čumel som na to pol dňa a nevyužil, moja chyba a ultimátny fail, len som pozeral ako to naskakuje po 45.Arkaz napísal:Stihol niekot vyzit tuto akciiu ? ci to zase len ja som si nevsimol vcas ? :-/
Samozrejme že Sony, Krait rozbíja 4 a 5 jadrá v testoch ako nič.21rOBO21 napísal:Potrebujem poradiť, rozhodujem sa medzi SGS2 alebo Sony Experia T. Oba telefóny sú mrte, ale zistil som že procesor čo má Sony je vyrábaný 28nm technologiou a dočítal som sa že dosahuje väčší výkon a produkuje nižšiu teplotu. Ktorý je lepší podla vás ? SGS2 má už 2 roky čo je dosť, ale zase pri Sony sa bojím toho softvéru
Uplink a ako to je s gragickým čipom ? Moc sa nejak do toho nevyznám tak sa pýtam, btw nemá SGS2 lepší displej ? Rozlíšenie ma horšie to viem ale má zas super amoled a bojím sa že mi budu hry sekať na Sony a tak
Hry ti sekat nebudu o to sa nemusis bat a displej ma jednoznacne lepsi SONY. Uz len HD rozlisenie robi svoje.
Od LG ruky prec. Robia solidny HW ale maju mizernu SW podporu. Z tych troch opat len odporucam Sony.galbavymartin napísal:Ja by som asi zobral LG O4X je to kus dobre HW a ma aj dobre odladeny SW....osobne som mal vzdy HW alebo SW problem co sa tyka Xperii...T vsak vyzera velmi schopne
čiže ked porovnáme Sony Xperia T so Samsung galaxy S2 tak je určite lepší Sony ?
-
uplink
VIP
Adreno 225 je silnejšia ako Mali-400 MP. Takže všetko hrá v prospech Sony.
http://www.anandtech.com/show/5559/qual ... enchmarks/
http://www.anandtech.com/show/5559/qual ... enchmarks/
Fúúú díky moc za rady
A ešte sa chcem spýtať ked som si včera predlžil zmluvu u operátora a vybral som si telefon SGS2 dá sa to zmeniť ? len čisto telefon že chcem iný ?
-
guess.whoo
Redeemer
no ak si ho uz podpisal tak pochybujem. musel by si mat stastie na cloveka
No pokiaľ viem, tak do siedmych dní máš nárok na zrušenie zmluvy...
Najprv podpises zmluvu a az potom sa ides pytat aky telefon si kupit ?21rOBO21 napísal:Fúúú díky moc za radyA ešte sa chcem spýtať ked som si včera predlžil zmluvu u operátora a vybral som si telefon SGS2 dá sa to zmeniť ? len čisto telefon že chcem iný ?
Nie nie
Ja som si ich pozeral skôr ale rozhodol som sa pre SGS ale trz som sa lepšie pozrel a zistil som že ten Sony je lepší ... Ide oto že vždy som chcel SGS2 tak preto
Mam otazocku, blokuje t-com este svoje telefony, konkretne htc one s vybraty na pausal ?
dakujem
dakujem