ahojte, potreboval by som na jednych FOSSIL damskych hodinkach kupit krystaliky, ktore su na povrchu.
ked som bol v ruzinove v servise, panko za 1 krystalik pytal 8 €, co pri chybajucich 5ks by bolo az 40 €, co je polovica ceny hodiniek..
existuje nieco ako velkoobchod alebo proste daky shop, kde by som si tieto krystaliky kupil?
nakolko z tych 8 € bude velka cast jeho praca, nie material.
dakujem
nahradny diel na hodinky
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: nahradny diel na hodinky
Ak su v zaruke nevztahuje sa to do zaruky?...alebo bol si sa informovať čo by to stalo cez predajnu kde si to kupil?...BTW aj servis sa oplati pozrieť iny,,,, ja som bol meniť baterku v hodinkach a mi povedal že chyba nieje v baterke ale ze motorček odišiel ...a pýtal ma to za 20€...... šiel som do ineho len tak zo zvedavosti že čo bude stat ten motorček ..a on mi povedal šak to len baterku treba vymeniť za 50 centov mi to spravil.... 
hej, na krystaly zaruka nie je
no a prave v predajni ma odporucili do servisu, kde som bol (oni hodinky len predavaju)
no a prave v predajni ma odporucili do servisu, kde som bol (oni hodinky len predavaju)
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak to je teda riadne svinstvo...že nevzťahuje..v tom ti neviem pomôcť ale ak sa cena za opravu ma rovnať cene hodiniek tak by som sa asi začal po inom type a inej značke obzerať lebo to že to opravíš a keď ti vypadlo 5 tak aj po oprave ti môžu vypadávať naďalej ... 
Ako nevztahuje ? Vypadli ti a ty to chces reklamovat. Nenechaj sa odbit. Ked oni predavaju hodinkt, maju aj nejaky servis, kam musia posielat reklamacie. Skus to zistit cez nich. Krystaliky si zaplatis ale robotu by ti nemali uctovat.
na krystal zaruka nie je? ved si si kupil vyrobok, ktory ich obsahuje, nedolepoval si si ich sam...ked predavaju hodinky co stracaju po case "diamanty" bud nech to servisuju alebo vobec nepredavaju...inac skusil by som najprv nejaky eshop alebo ebay na cely pack takych krystalov a pekne podomacky so sekundovym to podolepoval
Sestre povypadavali krystaliky na nausniciach, asi 8 . Isla to reklamovat, tiez sa vykrucali, ale povedala, ze nausnice nemaju ani pol roka a tak nemozu sami od seba vypadnut. Povedala im, ze bud jej to opravia alebo da podnet na SOI nech to presetria. Vsetko prebehlo bez problemov a to zo zaciatku tiez chceli 10 € za jeden. Nic jej neuctovali a uznali to.
aj na stranke FOSSIL maju uvedene:
THE MANUFACTURER'S WARRANTY DOES NOT COVER:
Battery, case, crystal, strap, or bracelet.
THE MANUFACTURER'S WARRANTY DOES NOT COVER:
Battery, case, crystal, strap, or bracelet.