nahradny diel na hodinky

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
teleport
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

nahradny diel na hodinky

Príspevok od používateľa teleport »

ahojte, potreboval by som na jednych FOSSIL damskych hodinkach kupit krystaliky, ktore su na povrchu.
ked som bol v ruzinove v servise, panko za 1 krystalik pytal 8 €, co pri chybajucich 5ks by bolo az 40 €, co je polovica ceny hodiniek..
existuje nieco ako velkoobchod alebo proste daky shop, kde by som si tieto krystaliky kupil?
nakolko z tych 8 € bude velka cast jeho praca, nie material.

dakujem
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: nahradny diel na hodinky

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Ak su v zaruke nevztahuje sa to do zaruky?...alebo bol si sa informovať čo by to stalo cez predajnu kde si to kupil?...BTW aj servis sa oplati pozrieť iny,,,, ja som bol meniť baterku v hodinkach a mi povedal že chyba nieje v baterke ale ze motorček odišiel ...a pýtal ma to za 20€...... šiel som do ineho len tak zo zvedavosti že čo bude stat ten motorček ..a on mi povedal šak to len baterku treba vymeniť za 50 centov mi to spravil.... :D
teleport
Expert
Expert

hej, na krystaly zaruka nie je :?
no a prave v predajni ma odporucili do servisu, kde som bol (oni hodinky len predavaju)
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

tak to je teda riadne svinstvo...že nevzťahuje..v tom ti neviem pomôcť ale ak sa cena za opravu ma rovnať cene hodiniek tak by som sa asi začal po inom type a inej značke obzerať lebo to že to opravíš a keď ti vypadlo 5 tak aj po oprave ti môžu vypadávať naďalej ... :roll:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ako nevztahuje ? Vypadli ti a ty to chces reklamovat. Nenechaj sa odbit. Ked oni predavaju hodinkt, maju aj nejaky servis, kam musia posielat reklamacie. Skus to zistit cez nich. Krystaliky si zaplatis ale robotu by ti nemali uctovat.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

na krystal zaruka nie je? ved si si kupil vyrobok, ktory ich obsahuje, nedolepoval si si ich sam...ked predavaju hodinky co stracaju po case "diamanty" bud nech to servisuju alebo vobec nepredavaju...inac skusil by som najprv nejaky eshop alebo ebay na cely pack takych krystalov a pekne podomacky so sekundovym to podolepoval
neoiron
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neoiron »

Sestre povypadavali krystaliky na nausniciach, asi 8 . Isla to reklamovat, tiez sa vykrucali, ale povedala, ze nausnice nemaju ani pol roka a tak nemozu sami od seba vypadnut. Povedala im, ze bud jej to opravia alebo da podnet na SOI nech to presetria. Vsetko prebehlo bez problemov a to zo zaciatku tiez chceli 10 € za jeden. Nic jej neuctovali a uznali to.
teleport
Expert
Expert

aj na stranke FOSSIL maju uvedene:

THE MANUFACTURER'S WARRANTY DOES NOT COVER:
Battery, case, crystal, strap, or bracelet.
Napísať odpoveď