Chyba komunikácie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kabul
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chyba komunikácie

Príspevok od používateľa kabul »

neni pozvat ako pozvat... ked sa idem niekam najest tiez idem radsej s niekym ako sam, pritom moje umysly su ciste jak sneh
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Pozrite, ja si nemám problé priznať veci... Tak ako som si uznal, že v tej konverzácii som to celkom nezvládol. Takže naozaj ma netrápi to že so mnou nechce nič mať. V tej chvíli keď to povedala, tak mi to ľahostajné nebolo, ale teraz pohoda. Celá téma bola o tom, že som chcel aby ste mi povedali, v čom všetkom som spravil chybu, že jej nestojím ani za to, aby sme ostali kamaráti...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď to, kde si spravil chybu, ti napísala sama, a ja som ti to aj citoval. Ešte raz:
povedala som ti, že nechcem nič riešiť, z teba strašne ide že stále chceš a stále nevieš ako na to
a presne tým mi lezieš na nervy
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tak aj mna napadlo,ze sem dám jednu konverzáciu,ktorú zanalyzujte kto urobil v nej viac chýb okej? :D
-Ja: Zdar,ze prečo nemás mojho bratranca medzi priatelmi na FB?
-Ona: A prečo to teba zaujíma? Si myslím že ti to môže byť jedno koho ja mám v priateľoch a koho nie..
-Ja: Pardon slušne som sa opytal
-Ona: A ja som odpovedala slušne
-Ja: Trošku agresívným podtonom,šak okej
-Ona: Zaujímavé že ty dokážeš podtón vyčítať zo správy...A ku tomu ešte podtón ktorý tam ani nebol.. Hmm. tak to už áno..
-Ja: Tebe príde,zeby si mi to milo povedala?To ako vážne?
Vieščo vykašli sa nato,tak zrejme nemáš niaky dovod si ho pridávať,kedže ste susedia a pokecat si mozete hocikedy,hocikde.
-Ona: No povedala som to uplne normálne.. akurát nechápem prečo to ty riešiš...
-Ja: To bola otázka,lebo mi bolo divné, ze moju sesternicu más a bratranca nie..ja ti nerozkazujem ze si ho más pridať alebo co,bola to len otázka a nic neriešim hej?
-Ona: neriešiš? v poriadku..ale neivem čo je na tom divné že ju mám a jeho nie..
-Ja: Vieščo mne stačí to cosi povedala ze sa nemám starat koho si pridás a koho nie, dobre?
-Ona: No tak to by som ocenila vzhľadom na to že to je moja vec.
........dalej som jej už neodpísal a skončil konverzáciu
Ešte ma napadlo,že tento topic moze slúžiť všeobecne ludom,ktorý chcú vedieť co pohnojili alebo co pohnojila druhá strana v konverzácii a nielen pôvodnému autorovi topicu. :)
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Blastbit chod do kuta a buchaj si hlavu o radiator za to ako sa skvelo zachoval..
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

nj Blasbit fakt kktska otazka... ale na druhej strane mohla aj normalne odpovedat...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ta otazka bola uplne dementne formulovana, o taku odpoved si priam koledovala.
Neviem, v akom vztahu si s tou osobou, ale som predsvedceny, ze keby si sa to spytal viac nepriamo, nie hned v prvej vete s oslovenim zdar a "tvojho bratranca" nazval krstnym menom, tak by si sa dockal privetivejsej odpovede.

Inak len tak bokom, naco si to chcel vediet? Ved na tu otazku si viacmenej vies odpovedat sam.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Bladbit - Nevhodne oslovenie, staras sa o veci do ktorych ta nic nie je, mal sa jej to spytat tvoj bratranec. Reagovala podrazdene co si mohla odpustit, ale asi ju nasrala tvoja zvedavost.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Prepana, to vazne ludia riesia take veci ako je priatelstvo na FB? :D Kam toto speje.
Keby som to preniesol do realneho zivota, tak to znie asi takto: "Pocuj Katka, preco si nebola na pive s Milanom uz 2 roky a pritom s Ferkou si tam kazdy den?".
Uplne vec do ktorej ta nema co byt. To sa bezne taketo veci pytas v realnom zivote?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Frikso napísal:Ta otazka bola uplne dementne formulovana, o taku odpoved si priam koledovala.
Neviem, v akom vztahu si s tou osobou, ale som predsvedceny, ze keby si sa to spytal viac nepriamo, nie hned v prvej vete s oslovenim zdar a "tvojho bratranca" nazval krstnym menom, tak by si sa dockal privetivejsej odpovede.

Inak len tak bokom, naco si to chcel vediet? Ved na tu otazku si viacmenej vies odpovedat sam.
No to len tu na hojku som bratranca nenapísal krsným menom.No lebo sesternicu má pridanú a bratranca nie,preto som to chcel vedieť.Ale sak ja jej nekážem,aby si ho pridala,ale to len zo zaujmavosti.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Wow, tak asi trápnejší začiatok a celkový vývoj konverzácie som asi ani nevidel :) Chcel si ju zbaliť ? Ale pravdu. Teba naozaj zaujímalo, či ho tam má, alebo nie ? Keď si dostal odpoveď, akú si dostal, nemal si jej ešte vykričať, že teba to aj tak nezaujíma a je ti to vlastne jedno a správať sa arogantne a zbytočne ju vytočiť a pokaziť jej náladu.
Ak chceš skúšať pickup tak skús na sebe trošku popracovať, ale skúšanie na kamarátkach nedoporučujem ;)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

energy-No je to moja ex láska ktorú mám este akotak rád,takže som ju nebalil.A inak kde som bol voči nej arogatný a kde som napísal,že mne to je vlastne jedno?Ved som to už písal,prečo som sa pýtal..lebo sesternicu má medzi priatelmi a jeho nie hoci maju dobrý vztah medzi sebou,všetcia traja.Ked tak,bratranec je ženatý,takže ona a on medzi sebou určite nič nemajú,toho sa ja neobávam.Ved ak nechce ho nemusí pridávat.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Takým "tónom" ako si to písal, sa z toho nič iné ani usúdiť nedalo. Ja ti to píšem ako nezaujatá osoba, tak, ako to pôsobilo na mňa. Mohlo to rovnako pôsobiť na ňu. No a tebe môže byť fakt úplne ukradnuté, či má v priateľoch vlastnú mamu, alebo nie. Je to jej "súkromie".
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

energy-Dobre mna si posudil a ona to napísala podla teba akým tonom?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Blastbit: Odpovedala ti adekvatnym tonom hodnym tvojim hlupym otazkam.

PS: Ako sa do hory vola, tak sa z hory ozyva.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Takže na hlupu otázku hlupa odpoved,aha
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Podľa mňa ona ti dala na hlúpu otázku ešte relatívne dobrú odpoveď. Pokiaľ je to tvoja ex a nemáte medzi sebou po rozchode príliš dobrý vzťah, tak na takú otázku ťa mohla zabiť oveľa horšie.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

No neverili by ste čo sa udialo od vtedy :D Je na to niekto zvedaví ?

Asi po roku mi tá dotyčná napísala niečo v zmysle, aby som veci neodkladal na neskôr, lebo by som to mohol časom ľutovať, čo som pochopil tak, že má možno nejaké zdravotné problémy. Nakoniec sme pred pár týždňami išli opäť spolu von, kde mi vysvetlila, že mala autonehodu a vlastne dosť vecí si nepamätá, včetne našej hádky a že sa vlastne čuduje, že si vôbec mňa pamätá. Tak som si nejak hovoril, že by som to na ňu opäť skúsil s čistým štítom. Samozrejme som celý čas myslel na chyby, ktoré som urobil predtým pri našej komunikácii. Spočiatku to vyzeralo aj celkom fajn, boli sme u nej, boli nejaké bozky. Ale aj napriek tomu mi tvrdí, že ona je "vlk" a ja som "plyšáčik" :lol: a že ona vôbec nechce vzťah a už vôbec nemá záujem s niekým "randiť". Všetko som to zobral úplne v pohode, nič som neriešil, avšak teraz posledne priznala že ju stále iritujem, že nevie čo presne, ale že ju iritujem ja osoba ako celok. Tak si hovorím, hodím sem opäť našu poslednú konverzáciu a skúste mi povedať, čo si o tom myslíte, o čo jej ide? (upozorňujem, že je to siahodlhé, kto sa bude nudiť, tak ma poteší svojím príspevkom.)

Téma začala tým, že som jej na FB okomentoval šaty, napísal som jej že sú krásne, ale spodok tých šiat je otrasný, samozrejme celé to bolo myslené s vtipom, tak aby to nevyznelo ako urážka nevkusu.

Ona
ty konzerva jedna....
(rozumej konzervatívny)
Ja
Ja ? Vôbec
Otvorená myseľ
Ona
to vidím
mega najviac
proste konzerva
Ja
Podľa čoho si to usúdila ?
Ja milujem nové veci
Ona
bože stojíš si na kábli?
šaty
Ja
ale čo to má s tým, že som podľa teba konzerva ?
som povedal, že sú krásne, len ten spodok tam nepatrí
Ona
ok, stojíš si na kábli
nevadííí
Ja
prosím vysvetli
Ona
to je blobosť
Ja
možno stojím
Ona
bud sa ti nepáčia
lebo sú otrasné
alebo sa ti páčia
to je celok
nie 10 častí
bóože
Ja
to je tvoj názor, ale nesúhlasím s ním
ale rešpektujem ho
Ona
ani nemusíš súhlasiť
Ja
ale môžem nie ?
Ona
lebo tvoj komentár je hodný žiaka v škôlke
Ja
To je tvoj názor a ďalej to už poznáš
Ona
hneď mi je lepšie
keď som ti to povedala
Ja
Nerozumiem prečo si to v sebe tak dlho dusila
Mohla si hneď povedať a vyhnúť sa zbytočne dlhej konverzácii
Ona
ja som to nedusila
povedala som to hneď ako som zhodnotila, že je to na mieste
Ja
Aha ok, načasovala si si to
Zdá sa mi to, alebo ťa na mne niečo strašne irituje ?
Ona
neviem
ale vyzerá to tak
len oremýšˇam čo
ale bude to kompletka
neviem si pomôcť
sorry
Ja
neospravdelňuj sa, mne to nevadí
Ona
tak potom je to jedno
Ja
Teší ma že mi to povieš na rovino
rovinu*
Tiež niektorých ľudí nemôžem vystáť to sa stáva
Ona
to nie je o tom, že ťa nemôžem vystáť
to je o tom, že ma irituješ
Ja
chceš sa ma vyhodiť z friendov ?
Ona
čo som ty?
nie som taká povrchná
áno, toto je vec, ktorú si pamätám
Ja
tak pre tvoju vedomosť z friendov si si ma vyhodila ty
Ona
nevyhodila
nikoho si nevyhdazujem
nikdy
Ja
a požiadala si ma, aby som si zmazal tvoje číslo
Ona
takže neskúšaj prekrúcať
to áno
lebo sisi ma vykopol z fb
tak čo si čakal
kyticu ruží?
a ešte si ma naštval- aj keď to si presne nepamätám
táto časť je zahmlená
Ja
nič, bol som urazený, lebo si so mnou nechcela ísť von
tak si sa na mňa naštvala, to bolo všetko
Ona
a čuduješ sa? ak si ma iritoval?
Ja
Ale ja za to nemôžem, veď sama nevieš prečo
Ona
ale v zásade je to aj tak celé nepodstatné
Ja
Keď hovoríš
Ona
to nie je vtipné- mám amnéziu
preto neviem, keby som si to pamätala ľahšie by sa mi argumentovalo
Ja
hm, niečo skúsim pozrieť v histórii
Ona
ale povedala som ti-bez ohľadu na to- určite som ti vykričala dôvod- vždy to vyargumentujem, to že ty si to nepostrehol- bohužiaľ
ježíííš
nebuď ako malé decko
_idem pozrieť v histórii
kašli na to
preboha živého daj si s tým pokoj
proste to tak bolo
zmier sa s tým
inak to nebude
už sa to stalo
Ja
ja som v pohode
Ona
hej a preto ideš pozerať históriu
Ja
ty chceš vedieť argumentovať, ja ti môžem poslať našu poslednú komunikáciu...
Ona
chceš presvedčiť mňa alebo skôr seba?
Ja
ale ja to nepotrebujem pre seba...
Ona
ja som nepovedala, že chcem
vidíš? zasa si si to vysvetlilpodĽa seba
a potom, že kde je problém
Ja
prečo stále vidíš niekde problém ?
Ona
hahah
Ja
ok, nič ti nepošlem, neriešim nechám tak...
Ona
to nie je problém
no vidíš
hneď je to lepšie
a preto- lebo ty stále niečo riešiš
prestaň riešiť a užívaj život
Ja
rozkaz
Ona
neverím
idem radšej vybavovať dovolenku
tak zatiaľ
"plyšáčik"
Ona
musela som
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No neviem, mne to celé príde tak, že len hľadá dôvody, prečo na teba útočiť. Ak má voči tebe takú averziu, prečo s tebou komunikuje? No, lebo si z teba spravila plyšáka na hranie, však to tam sama napísala.

Na začiatku sa urazila, lebo si namiesto ospevovania jej šiat vyjadril aj kritiku a to nie každý znesie (hoci slovo "otrasný" sa dá povedať aj inak, napr. dlhšou vetou vyjadriť, čo presne sa ti nepáči a čo by si si tam predstavil inak; ale ok, vravíš, že si to myslel zo srandy, čo ona tak zrejme nevzala a asi len čakala na príležitosť, čo použiť proti tebe).

Potom ste už len zbytočne analyzovali blbosti, čo viedlo zrejme k vzájomnému znechuteniu. Tvoje slová vyznievali urazene, hoci si sa snažil tváriť, že si nad vecou, a to ju vytáčalo ešte viac (vieš tým, že si sa hral na príliš dobrého, chápavého.. toto ju iritovalo)

Mali ste úplne zmeniť tému (nejakú na odľahčenie, pobavenie), alebo to ukončiť prv, než ste sa začali doťahovať, kto je viac urazený a analyzovať sa vzájomne.

A vieš, prečo ťa má za plyšáka? Skús si to prečítať- ona ťa v podstate párkrát urazila (že si ako decko v škôlke, si konzerva, stojíš si na kábli= toto by vyslovene nemuselo byť brané ako urážka, keby to bolo povedané v rámci srandy len ako súčasť vzájomného podpichovania) a ty si sa pomaly začal ešte jej ospravedlňovať. Ale je pravda, že priveľmi si to chcel riešiť (tým hľadaním histórie).
Ak ju tak irituješ, nemala ísť s tebou von. Nabudúce maj trochu viac nadhľadu a ak bude podpichovať, buď jej to vráť a zvládnete to s humorom, alebo ju zruš s tým, že ak ťa mieni urážať, tak sa s ňou baviť ani nemusíš (týmto buď stúpneš v jej očiach, že si vieš aj zachovať hrdosť ako chlap; alebo príde o svoju "hračku" a môžeš byť rád).

Tým, ale nemyslím, že na vine je len tá baba. Vy ste sa len blbo našli a leziete si dosť na nervy. Toto bola vyslovene umelo vykonštruovaná hádka, ktorá nikam neviedla.
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

tohto "draka" neskrotíš. Myslím si, že baba je oveľa vyspelejšia ako Ty, je si toho vedomá, používa to proti Tebe a to ju baví alebo ako ona napísala irituje. Ako už bolo spomenuté, aj mňa by zaujímalo kam takéto konverzácie vedú alebo ešte lepšie čo je Tvoj cieľ s ňou, čo od toho očakávaš.

Zahral by som to na "tenký ľad", t.j. napísal by som niečo v štýle "buď sa so mnou budeš baviť normálne alebo sa baviť nemusíme". Ona píska a Ty skáčeš, neváži si Ťa a z tohto sa nevieš vymotať, no veľmi sa snažíš a ona si je tohto celého vedomá. Ukonči aj Ty konverzáciu niekedy napr. tak, ako to ona urobila vyššie. Ukáž aj Ty nejakú svoju hodnotu..

Aj tak je to celé o tom, čo od toho očakávaš. Podľa mňa ju len baví ten pocit, že si jej "hračka" ako napísal kolega nado mnou a užíva si to..
Napísať odpoveď