mna by zaujimalo co take sa odporuca jest po veceri na noc ?
Co jete po veceri ?
Co jete po veceri ?
takze poznate tu situaciu ked sa naveceriate a za 2 hodiny ste hladny, a potom chodite do chladnicky, do spajzi, a zacnete vyzierat vsetko co vidite
Re: Co jete po veceri ?
Nič
Možno tak jogurt si dam.
Väčšinou sú to tie veľké čipsy lays paprikovéForsaken napísal:takze poznate tu situaciu ked sa naveceriate a za 2 hodiny ste hladny, a potom chodite do chladnicky, do spajzi, a zacnete vyzierat vsetko co vidite![]()
-
Janette
Expert
- Kontaktovať používateľa:
uhm, ja ked som zas hladna, tak vacsinou si dam nejake ovocie alebo pijem caj ...
Samozrejme, ked viem, ze pojdem spat az neskor, tak si doprajem sendvic
Samozrejme, ked viem, ze pojdem spat az neskor, tak si doprajem sendvic
-
audiotrack
VIP
na večer by si mal niečo čo je ľahko stráviteľné. Takže podobne ako janette si dám ovocie ak cítim ešte hlad. Ale to sa stáva málokedy, väčšinou sa navečeriam a stačí mi do rána
Jogurt s banánom. A zhruba hodku pred spaním si dám protein. Na noc väčšinou v pohode stačí. Ak sa zobudím v noci a mám hlad, tak si dám pohár mlieka.
-
bolek
Guru
No večer by sa mali jesť bielkoviny- takže kúsok syra, jogurt, trochu šunky, tvaroh a zelenina. Práveže sacharidy, teda aj ovocie sa moc neodporúča, ale vždy lepšie ako zjesť vagón čokolád a zajesť to chipsami. Teda ide aj o to, čoho sa bojíš. Či z toho priberieš alebo či ti bude zle a budeš mať nočné mory
Ja si dávam väčšinou plátok syra, mrkvu alebo inú zeleninu a pijem čaj. Najúčinnejší recept u mňa je, riadne si umyť zuby, to je istota, že už nič do úst nedám, lebo som lenivá si ich čistiť ešte raz
Ja si dávam väčšinou plátok syra, mrkvu alebo inú zeleninu a pijem čaj. Najúčinnejší recept u mňa je, riadne si umyť zuby, to je istota, že už nič do úst nedám, lebo som lenivá si ich čistiť ešte raz
To, čo je po ruke. Keď mám ale "uvedomelé" obdobie, tak si dám tvaroh, alebo nejaké bielkovinové veci - syr atď. V lete zelenina. Na noc by si nemal (teda ak nechceš priberať) jesť sacharidy (biele pečivo, sladkosti, chipsy,). Dakedy ale v meste hamburger o desiatej tralalááá

-
audiotrack
VIP
bolek: sunku? Vies ako dlho travis bravcove maso? Telo ma v noci oddychovat a nie travit tazko stravitelne maso plne dusicnanov aby bolo stavnate aj po mesiaci. Ostatne beriem, ale s tou sunkou nesuhlasim
ked som hladny tak jem vsetko
ale neskoro v noci vacsinou jogurt a keks mozno nejake pecivo
to sa mi teda este nikdy nestalopinco napísal:Ak sa zobudím v noci a mám hlad
k teme: vacsinou jogurt alebo vodu
-
uplink
VIP
Tí čo jete jogurt, tak dávate zabrať pankreasu jak prasa, mliečne výrobky sú najťažšie na strávenie. Tak isto ovocie sa povráva že je "ľahké", ale tudle-nudle. Je to ťažké jak sviňa, sú to síce jednoduché cukry, ale zaťažujú pankreas ako ťažný kôň. Optimálne je po večeri nejesť, alebo piť vodu, či čaj a vhodné je jesť vývary [polievky]. To len na margo faktu 
A ja osobne jem buď výživu s piškótami [lol - úplná šupa
], alebo si dám jogurt s piškótami, presne ako Vy :-3
A ja osobne jem buď výživu s piškótami [lol - úplná šupa
najlepsie ked je chladnicka prazdna
aj by som daco schrumol ale neni co
aj by som daco schrumol ale neni co
Ja si dám plný tanier polievky cca hodinku dve pred spaním a pocit plného žalúdku zaručený. Či je to vhodné, to už neviem 
-
xH4wK
Ked si das dostatocnu veceru tak potom mas vydrzat 3 hodiny az do spanku bez jedla.. ked si das nedostatocnu stane sa to co popisujes a nie je to zdrave.
-
BookEditor
Light Professional
Väčšinou potom "večeriam" vodu 
-
Grim
Darca
...keďže jedlá nerozdeľujem na raňajky, obed a večeru, ale všetko je pre mňa len "jedlo", tak po jedle keď som hladný, tak si dám daľšie jedlo...a je mi jedno, či je to ráno, naobed alebo večer, keďže ja chodím spať a vstávam úplne ako sa mi chce, mám rozhádzaný rytmus a vyhovuje mi to...takže vôbec neriešim čo kedy jem...aj tak tu nieje veľmi na výber...
Prave som zistil ze som jedol naposledy o 12 a hladny stale niesom, tajomstvo?
o 8 hodin skuska..
Ja nezvyknem po večeri bývať hladná. Ale tak v prípade, že by som mala večeru veľmi skoro a išla spať zas o dosť neskôr, tak nejaký ten krackenbrot so zeleninou a voda s citrónom alebo čaj.
U nas je to prave naopak. Chladnicka je vzdy plna a stale by si len nieco jedol