Bývam na VŠ intrákoch a od začiatku tohto semestra sa mi zmenil spolubývajúci, lebo starý odišiel na privát.
Hneď na prvý pohľad bolo vidieť, že je iný, taký introvert, ale budiš, každý sme nejaký.
Po týždni som zistil, že mu chýbajú základné hygienické návyky - pravidelne oštáva hajzel, poriadok mu tiež nič nehovorí, ale v pohode, ani to som neriešil, cez víkend som upratoval, aj som poumýval záchod, nemal som s tým problém.
Po dvoch týždňoch som zistil, že je ako by som to povedal, "sebec"? Proste raz som si požičal jeho jar na umývanie, a odvtedy si schováva ju do skrine. Aj toaletný papier. A ma zdrbal, že to je jeho jar. To že som nakúpil chémiu na umývanie aj wc, aj kúpeľne + rukavice, to mu nevadí, lebo to on "nepoužíva". Samozrejme, niektoré veci ako tekuté mydlo používa moje, lebo v skrini nemá svoje...a minule si zabudol zobrať svoj toaletný, ked šiel na wc, tak to som bol fakt zvedavý, čím si utrel riť. Ale tiež to neriešim, nakúpim pár vecí za svoje, a je pokoj.
Spáva nahý bez treniek len v tričku - minule ako som vstával o 08.00 tak bol odkopaný od periny a čo nevidím? jeho morning wood(stoporený úd). Ale mám to na háku neriešim. Nabudúce ho odfotím a zavesím niekam na net
Je to domased a kazišuk. Okrem školy nechodí nikde. ale vôbec nikde. Celý čas sedí a čumí do PC na izbe. Neriešim, priateľka má veľmi toleratných rodičov, chodím ku nej.
Čo ma vyslovene vytáča, jeho režim. Chodí spávať o 05.00 ráno, o 07.00 chodí do školy, a potom cez deň spí.
Celú noc čumí do PC, jeho obrazovke sa vôbec nedá stlmiť jas, jeho hlučná klávesnica vydáva otrasné zvuky, a ako bonus, o 05.00 pred spaním ide sa na hodinu ešte osprchovať. Samozrejme, so svetlom sa spúšta automaticky aj vetrák, ktorý hučí tak, že je počuť aj u susedov.
Ja mám veľmi pestrý program cez deň - ráno idem do školy, potom do práce, následne mám 3x do týždňa tréningy a potom idem za frajerkou a prídem o 23.00, a jediné čo potrebujem, je normálne sa vyspať! Nemôžem si dovoliť cez deň spať ako on.
Už 4 noci som sa nevyspal, všetky moje diplomatické snahy o dohodu stroskotali - tvrdí, že on si zaplatil za drahé dvojlôžko tak ako ja a neželá si byť nikým obmedzovaní.
Všetky izby na intráku sú plné, nedá sa nikde presťahovať, a on sa sťahovať nechce.
Na privát sa mi nechce ísť, na intráku sme celkom dobrá partia.
Poraďte, čo mám robiť, lebo už som v koncoch, mám také nervy, že keď v pondelok v noci o 01.00 nebude chcieť vypnúť PC tak mu asi už poriadne naložím.