Co by ste si o tom mysleli vy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Co by ste si o tom mysleli vy?

Príspevok od používateľa retkvic »

No držím ti palce nech vám to teda klapne :) Písať ti ,že to aj tak nemá cenu a ,že počas vašeho dlhého priateľstva bude chodiť a rozíde sa z xy chalanmi a ty budeš stále jej najlepšia kamarátka by by aj tak nemalo cenu.
Čo by si mohol spraviť je o tom potom neskôr napísať autobiografiu alebo ju písať sem evidentne nato ešte neprišla ,že to sem píšeš ale nikdy nevieš.Potom by sa mohla pridať aj ona ,že čo si o tej vašej celej love story myslí zas pre zmenu ona :)
No a taktiež za niaky čas vás ostro preskúša fakt,že ako gymnazisti pôjdete na výšku a tam sa to definitívne uzavrie.Jedine ,že by si vybral to čo ona ale to nejdem predbiehať...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja by som chcel aby sem zakladatel pisal viac, zda sa mi, ze podcenuje vaznost kazdodennych situacii, ktore by si urcite zasluzili vacsiu pozornost, hlbsi rozbor a nasledne zhodnotenie nami, osadenstvom hojka.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: Nemam rad ak ludi z psychiatrickej kliniky pustia k pocitacu alebo mimo areal.
:arrow: Nemam rad ak uz su pusteni, lebo nie je miesto, a stat to neplati, tak dlhodobo neberu svoje lieky, alebo neskusia s vyslovnym suhlasom svojho psychiatra nove, totizto nelieceny stav vyzera presne ako autor temy.
:arrow: svoj stav nebudem rozoberat, prave chlascem dobre cervene, na dva druhy liekov na ktore sa to robit nema.

---- nadavat autorovi temy nema zmysel(aj ked budem), chcel radu bude ju mat. Tvoj stav je vazny, si uplne mimo z holky. To co pises su absolutne bludy, ale totalne, je to tak vazne ze zacinam pochybovat ci si normalny, sice posudenie urcite nie je na mne.
Poviem, teda napisem ti na rovinu, spamataj sa a spamataj sa rychlo, tato zenska ta berie ako tu najposlednejsiu zalohu, najvacsiu handu, odpad, jednoducho vy spolu nic nerobite, ked si bez nej, musis byt s nou alebo to aspon strasne chces, a ked sa povadite staci ti trosicka naklonnosti z jej strany a si v tom zase, dalo by sa to prirovnat k narkomanovi ale ty svoju davku nedostavas, ty dostavas omrvinky z ktorych sa tesis ako ten najvacsi blb. Ludi ako ty u nas oznacujeme typom HNUP, Hnupko, alebo este hňupík .... :arrow: proste kolosalny odpad, bez stipky hrdosti, sebavedomia a zdraveho rozumu.
Myslim ze coldrain to tu uz rozpisal cele aj s moznostami co a ako co bude.
aspon myslim ze to bol on, co rozpisal tie body, tam sa da napisat uz len AMEN! lebo to proste rozpisal DOKONALO.
Ak sa z toho chces dostat, poradim ti. Nedostanes sa, vsetci ti mozme radit, ty si tak kolosalny falat blba, ze to je nieco uzasneho. Ty si submisivny velmi submisivny tutmacik, .... ktory bude pisat ake je to uzasne, kamo nevies co je uzasne.

Musis spravit par veci, jednak si uvedomit ze toto dievca nikdy s tebou nebude stastne a ty nikdy nebudes vediet co je to skutocna laska alebo stastie pokial budes s nou, dalej si uvedom ze pri nej stracas jednak hlavu a jednak zdravie, tieto ko*ot ta budu tak zranovat ze to po case mozes odskakat aj zdravotne. Neries facebook a pi*ov*** okolo toho, poradim ti, koho mozes toho zmaz, koho mozes tomu daj omedzeno, a vsetky pristupy si zmen na pouze jaaaa, a ser jednoducho na to.
Prid za nou, a povedz jej pocuvaj ma sem , .... zneuzivas ma, vyuzivas ma, trkas s kadekym, a pri mne sa nevies rozhodnut, ked mi teraz okamzite nepovies ci ma chces alebo nie, beriem to za nie. ZIADNE NEVIEM kur*a TAM NENI, BUD CHCE ALEBO NIE, CASU PRESLO DOST !!!! a konec! jednoducho nerises dalej, pride ku tebe ? sa jej spytaj ze co chce a posli ju kadelahsie, zacni sa bavit s inymi zenami, zacni balit ine zeny a zacni zit. je* na nu kamo tak neskutocne ako len vies, proste neries. ma z teba handricku s ktorou sa moze hrat a ty kkt furt naletis? si ch*j docista? prije*** ko*ot si ? SER NA NU. bud CHLAP !!! a kur*a ze chlap, zatial mi pripadas ako nedorobena kurv**** na thajskom predmesti ,... ktora za dolar spravi hocico.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Urcite zase vyvadzaju neplechu... projekt na anglinu alebo co :psssst:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ale ved to su skratka oni - musia vyviest nieco co stoji zato ;)
qwerty-xyz

nie vazne chlapi, nerobi si tuna niekto len pi*u z nas ? Ved to nie je mozne aby bol niekto taky kkt .....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ja si myslim, ze dotycnej mozno trochu krivdite, ze si z neho robi handru a je pre nu hracka. IMO realnejsia situacia je taka, ze ona ho ma proste totalne ale totalne na haku a nebyt jeho konstantnej iniciativy byt pri nej tak s nim neprehodi ani slovo.
akurat on tuto situaciu prezentuje vo svojej hlave inak. (to niektori ludia robia konstantne)
qwerty-xyz

:) z coho ale vychadzas ze nie je zalohou? typu ked vsetci "frajeri" zlyhaju bude dobry aj autor temy ?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja myslim ze po tolkom doliezani sa jej musel zhnusit ze uz ho neberie ani ako zalohu :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal::) z coho ale vychadzas ze nie je zalohou? typu ked vsetci "frajeri" zlyhaju bude dobry aj autor temy ?
za prve to co povedal schyzo a za druhe ak Ti je niekto lahostajny tak s nim predsa nezacnes chodit len preto, ze nic ine nie je po ruke. (ked si robis veceru tiez si nevyberas to najmenej zhnite jedlo len preto, ze uz ine nemas) a okrem toho poznam osobne cloveka, ktory je na tom eset zrejme ovela horsie ako marinak takze tak trochu viem ako podobne vztahy vyzeraju resp., ze moznost, ze by bol aspon tou nahradou existuje len v jeho hlave.
dafter
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dafter »

nejaky update nebude? ze co nove? :smt023
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Zrejme ešte stvárajú nejaké nezbednosti, veď to sú celí oni, čo nevieš? :smt059
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

alebo ho poslala do riti a on sa obesil :/
dafter
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dafter »

podla mna teraz maka na dalsich 50€ aby jej mohol dat znova :D
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

po 2 dnoch docitane.. Tak toto vobeeeec :D taku dobru naladicku a tak dobre som sa nepobavil ani nepamatam :D
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Na tych penazoch sme sa kosili jak besnie na izbe :D Ludia bozi...a to si pripadam ja jak traged :lol: spravilo mi to den..ta tema
georgo.k
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa georgo.k »

Teraz som to dočítal :D :D :D zišlo by sa vedieť ako to pokračuje :D ... ale tých 50€ ma dorazilo ... taká zaslepenosť...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

SchYzo len aby to nakoniec nebola uctovnikova vnucka :lol:
ale ako pabavili sme sa urcite ... mne sa to paci pripomina mi to ked som mal tak cca 15 rokov mozno menej ... cital som len poslednu stranu ... mozno ze to bola nejaka specialna stuzkova :D ze v 9 rocniku ... a mozno by som si mal precitat a ostatne strany tejto temy :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Mna by tiez zaujimalo pokracovanie a najma to, ze ci to uz zabalil alebo ci sa este stale trapi.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no uz tu od 26.11. nebol a IMHO uz nenapise...
Napísať odpoveď