Nemam rad ak ludi z psychiatrickej kliniky pustia k pocitacu alebo mimo areal.

Nemam rad ak uz su pusteni, lebo nie je miesto, a stat to neplati, tak dlhodobo neberu svoje lieky, alebo neskusia s vyslovnym suhlasom svojho psychiatra nove, totizto nelieceny stav vyzera presne ako autor temy.

svoj stav nebudem rozoberat, prave chlascem dobre cervene, na dva druhy liekov na ktore sa to robit nema.
---- nadavat autorovi temy nema zmysel(aj ked budem), chcel radu bude ju mat. Tvoj stav je vazny, si uplne mimo z holky. To co pises su absolutne bludy, ale totalne, je to tak vazne ze zacinam pochybovat ci si normalny, sice posudenie urcite nie je na mne.
Poviem, teda napisem ti na rovinu, spamataj sa a spamataj sa rychlo, tato zenska ta berie ako tu najposlednejsiu zalohu, najvacsiu handu, odpad, jednoducho vy spolu nic nerobite, ked si bez nej, musis byt s nou alebo to aspon strasne chces, a ked sa povadite staci ti trosicka naklonnosti z jej strany a si v tom zase, dalo by sa to prirovnat k narkomanovi ale ty svoju davku nedostavas, ty dostavas omrvinky z ktorych sa tesis ako ten najvacsi blb. Ludi ako ty u nas oznacujeme typom HNUP, Hnupko, alebo este hňupík ....

proste kolosalny odpad, bez stipky hrdosti, sebavedomia a zdraveho rozumu.
Myslim ze coldrain to tu uz rozpisal cele aj s moznostami co a ako co bude.
aspon myslim ze to bol on, co rozpisal tie body, tam sa da napisat uz len AMEN! lebo to proste rozpisal
DOKONALO.
Ak sa z toho chces dostat, poradim ti. Nedostanes sa, vsetci ti mozme radit, ty si tak kolosalny falat blba, ze to je nieco uzasneho. Ty si submisivny velmi submisivny tutmacik, .... ktory bude pisat ake je to uzasne, kamo nevies co je uzasne.
Musis spravit par veci, jednak si uvedomit ze toto dievca nikdy s tebou nebude stastne a ty nikdy nebudes vediet co je to skutocna laska alebo stastie pokial budes s nou, dalej si uvedom ze pri nej stracas jednak hlavu a jednak zdravie, tieto ko*ot ta budu tak zranovat ze to po case mozes odskakat aj zdravotne. Neries facebook a pi*ov*** okolo toho, poradim ti, koho mozes toho zmaz, koho mozes tomu daj omedzeno, a vsetky pristupy si zmen na pouze jaaaa, a ser jednoducho na to.
Prid za nou, a povedz jej pocuvaj ma sem , .... zneuzivas ma, vyuzivas ma, trkas s kadekym, a pri mne sa nevies rozhodnut, ked mi teraz okamzite nepovies ci ma chces alebo nie, beriem to za nie. ZIADNE NEVIEM kur*a TAM NENI, BUD CHCE ALEBO NIE, CASU PRESLO DOST !!!! a konec! jednoducho nerises dalej, pride ku tebe ? sa jej spytaj ze co chce a posli ju kadelahsie, zacni sa bavit s inymi zenami, zacni balit ine zeny a zacni zit. je* na nu kamo tak neskutocne ako len vies, proste neries. ma z teba handricku s ktorou sa moze hrat a ty kkt furt naletis? si ch*j docista? prije*** ko*ot si ? SER NA NU. bud CHLAP !!! a kur*a ze chlap, zatial mi pripadas ako nedorobena kurv**** na thajskom predmesti ,... ktora za dolar spravi hocico.