Crepiny
-
mastermind
VIP
Crepiny
Tym, ktori velmi obhajuju socializmus doporucujem, aby si dnes pozreli relaciu crepiny o 21:55 na JOJ. Jedna z reportazi bude o mladom cloveku, ktory sa snazil ujst cez hranice do Rakuska z Petrzalky. Budu ukazovat aj obrazky zosnuleho, dohryznuteho psami a pod.
//tema zalozena na ziadost uzivatela LES
Vazne ti vravim ti ludia co aj v BB boli ti nepotrebuju cestovat do prdele niekam oni chcu hlavne pracu a rozumne ceny + socialnu stratorstlivost zadarmo.. ich netrapia tuzby a myslienky o slobode nejakych 20 rocnych 
zbotalici ktory nemohli zbohatnut 
MS FRANKY napísal:Podla mňa ludia nemali prečo utekať do Rakúska. Iba zbohatlíci, ktorý nemohli zbohatnúť mali potrebu utiecť.
Však preto utiekli aby mohli zbohatnúťAryan Angel napísal:Vazne ti vravim ti ludia co aj v BB boli ti nepotrebuju cestovat do prdele niekam oni chcu hlavne pracu a rozumne ceny + socialnu stratorstlivost zadarmo.. ich netrapia tuzby a myslienky o slobode nejakych 20 rocnych
![]()
![]()
![]()
![]()
zbotalici ktory nemohli zbohatnut
viď Les
Uz sme si to vydiskutovali cez ss s Frankym. Davam to sem pre ostatnych.MS FRANKY napísal: Však preto utiekli aby mohli zbohatnúť
viď Les
Este niesom taky slepy, aby som to nevidel
Velmi malo ludi odislo za socializmu koli peniazom. Ja som koli peniazom neodisiel vobec, ja som ani nemal v umysle zbohatnut. Do roku 1989 tu bol zlocinecky rezim zvany "komunizmus". Tato krajina (CSSR) mala vyse 260 000 spiclov, aby sa udrzala pri moci. Spicli su doleziti v kazdej krajine aj demokratickej na odhalovanie kriminalnych aktivit. Tych nasich vyse 260 000 spiclov boli politickymi spiclami, ktori bonzovali na rodinu, na susedov, na znamych a udavali ich pre take banalnosti, ako napr. pocuvanie radia Slobodna Europa, pozeranie rakuskej televizie a o ich nabozenskom a politickom mysleni. To je obrovsky rozdiel medzi spiclami v demokratickych krajinach a spiclami v tzv. komunistickych.
naozaj by som chcel vediet, ze ci je to tvoj vlastny nazor, alebo to pocujes od niekoho z pribuznych? Nie preto, ale to, ze ludia utekali na Zapad za vidinou bohatstva a ze z CSSR nemal nikto preco utekat to uz dnes netvrdi ani KSS. Hadam si este nemyslis, ze v CSSR neboli politicky vazni?
No a mna davat za priklad, ze som odisiel aby som tam zbohatol, to je pre mna nepochopitelne, ze preco si si vybral prave mna. Nemyslel si na to, ze "Les" mohol byt pri strihani dratom pod hradom Devin aj odstreleny? Alebo zabity straznymi psami, hoci aj na druhej strane t.j. rakuskej? Ked sa uz clovek rozhodne pre takyto krok, tak mi ver, ze to nebude len koli peniazom. Prosim ta, predtym ak nieco takehoto napises, tak si to najskor over v knizkach, internete, alebo sa spytaj starsej generacie (samozrejme nie byvalych StBakov a clenov KSC).
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no teraz sa sice nad vetami typu "Naši vesnici americky agent neprojde" a "Kapitalisti su krok pred velkou priepactou" a ze "Komunisti su o krok pred nimi" sice pobavime ale vtedy sme museli citit tie ich nasledky.
Jedna pikoška: Teta co kedysi robila na oddeleni propagacie (navrhovania letakov a materialov) si pamata ze sa rocne minulo cca 4-5 milionov Kčs na polystyrénové písmená a 1 milón na červené látky na transparenty.
Jedna pikoška: Teta co kedysi robila na oddeleni propagacie (navrhovania letakov a materialov) si pamata ze sa rocne minulo cca 4-5 milionov Kčs na polystyrénové písmená a 1 milón na červené látky na transparenty.
Re: Crepiny
Nič v zlom ale tak mu treba... Určite to bol nejaky zločinec. A tiež čo si vy ludia myslíte že vtedajší režim ked vam dal vzdelanie zadarmo, zamstnanie a zdr. starostlivosť a vy ste sa chceli odvdašiť režimu tým že si len tak zdrhnete a peniaze a energia vložena do občana by vyšla navnivoč.mastermind napísal:Tym, ktori velmi obhajuju socializmus doporucujem, aby si dnes pozreli relaciu crepiny o 21:55 na JOJ. Jedna z reportazi bude o mladom cloveku, ktory sa snazil ujst cez hranice do Rakuska z Petrzalky. Budu ukazovat aj obrazky zosnuleho, dohryznuteho psami a pod.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Crepiny
Sedem rokov starý post. Dobrý si, level up...
Sú prázdniny, alebo niečo také?
Sú prázdniny, alebo niečo také?