Crepiny

Diskusie na politické témy...
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Crepiny

Príspevok od používateľa mastermind »

Tym, ktori velmi obhajuju socializmus doporucujem, aby si dnes pozreli relaciu crepiny o 21:55 na JOJ. Jedna z reportazi bude o mladom cloveku, ktory sa snazil ujst cez hranice do Rakuska z Petrzalky. Budu ukazovat aj obrazky zosnuleho, dohryznuteho psami a pod.

//tema zalozena na ziadost uzivatela LES
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

jj doporucujem aj ja pre tych co chcu vratit "stare dobre casy" :evil:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Linkman napísal:jj doporucujem aj ja pre tych co chcu vratit "stare dobre casy" :evil:
Ti co chcu vratit stare casy nepotrebuju utekat niekam do Rakuska :roll:
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Aryan Angel napísal:Ty co chcu vratit stare casy nepotrebuju utekat niekam do Rakuska :roll:
asi niekto spravne pochopil, ako vidim....kokoz....odsadni si prec, sedis si na drate...;-)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hej ja vacsinou tak ty chytrak
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ty co chcu vratit stare casy nepotrebuju utekat niekam do Rakuska
Nie stačí mu tu zbehnúť niekde do Vietnamu :roll: alebo niekde do Vladivostoku
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Podla mňa ludia nemali prečo utekať do Rakúska. Iba zbohatlíci, ktorý nemohli zbohatnúť mali potrebu utiecť.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Vazne ti vravim ti ludia co aj v BB boli ti nepotrebuju cestovat do prdele niekam oni chcu hlavne pracu a rozumne ceny + socialnu stratorstlivost zadarmo.. ich netrapia tuzby a myslienky o slobode nejakych 20 rocnych :P
MS FRANKY napísal:Podla mňa ludia nemali prečo utekať do Rakúska. Iba zbohatlíci, ktorý nemohli zbohatnúť mali potrebu utiecť.
:smt023 :smt044 :smt043 :hehe: :aasmile1: zbotalici ktory nemohli zbohatnut :lol:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mno neviem neviem... byt vtedy zbohatlikom bolo smrtelne nebezpecne

nuz sukromny majetok bol len formalny akonahle si zacal podnikat vo velkom bud ti podnik zostatnili alebo ta odsudili na trest smrti alebo basu na xy rokov
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Aryan Angel napísal:Vazne ti vravim ti ludia co aj v BB boli ti nepotrebuju cestovat do prdele niekam oni chcu hlavne pracu a rozumne ceny + socialnu stratorstlivost zadarmo.. ich netrapia tuzby a myslienky o slobode nejakych 20 rocnych :P

:smt023 :smt044 :smt043 :hehe: :aasmile1: zbotalici ktory nemohli zbohatnut :lol:
Však preto utiekli aby mohli zbohatnúť
viď Les
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a utiekli aj pre to lebo tu nebola sloboda
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

MS FRANKY napísal: Však preto utiekli aby mohli zbohatnúť
viď Les
Uz sme si to vydiskutovali cez ss s Frankym. Davam to sem pre ostatnych.

Este niesom taky slepy, aby som to nevidel :)

Velmi malo ludi odislo za socializmu koli peniazom. Ja som koli peniazom neodisiel vobec, ja som ani nemal v umysle zbohatnut. Do roku 1989 tu bol zlocinecky rezim zvany "komunizmus". Tato krajina (CSSR) mala vyse 260 000 spiclov, aby sa udrzala pri moci. Spicli su doleziti v kazdej krajine aj demokratickej na odhalovanie kriminalnych aktivit. Tych nasich vyse 260 000 spiclov boli politickymi spiclami, ktori bonzovali na rodinu, na susedov, na znamych a udavali ich pre take banalnosti, ako napr. pocuvanie radia Slobodna Europa, pozeranie rakuskej televizie a o ich nabozenskom a politickom mysleni. To je obrovsky rozdiel medzi spiclami v demokratickych krajinach a spiclami v tzv. komunistickych.

naozaj by som chcel vediet, ze ci je to tvoj vlastny nazor, alebo to pocujes od niekoho z pribuznych? Nie preto, ale to, ze ludia utekali na Zapad za vidinou bohatstva a ze z CSSR nemal nikto preco utekat to uz dnes netvrdi ani KSS. Hadam si este nemyslis, ze v CSSR neboli politicky vazni?

No a mna davat za priklad, ze som odisiel aby som tam zbohatol, to je pre mna nepochopitelne, ze preco si si vybral prave mna. Nemyslel si na to, ze "Les" mohol byt pri strihani dratom pod hradom Devin aj odstreleny? Alebo zabity straznymi psami, hoci aj na druhej strane t.j. rakuskej? Ked sa uz clovek rozhodne pre takyto krok, tak mi ver, ze to nebude len koli peniazom. Prosim ta, predtym ak nieco takehoto napises, tak si to najskor over v knizkach, internete, alebo sa spytaj starsej generacie (samozrejme nie byvalych StBakov a clenov KSC).
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Celý komunistický blok bol jeden velký koncentrák a kto chcel prežiť musel sa pchať špiclom a mocenárom do prdele inak by jeho život visel na vlásku. Napriek tomu veľa ľudí toto ochotne pretrpelo - česť im
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

pockajte, ved ti ploty boli aby ziaden imperialisticky stvac neprenikol na nase uzemie blahobytu pokoja a vlady proletariatu!!! :D:D:D

shit, nepodareny joke... :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no teraz sa sice nad vetami typu "Naši vesnici americky agent neprojde" a "Kapitalisti su krok pred velkou priepactou" a ze "Komunisti su o krok pred nimi" sice pobavime ale vtedy sme museli citit tie ich nasledky.

Jedna pikoška: Teta co kedysi robila na oddeleni propagacie (navrhovania letakov a materialov) si pamata ze sa rocne minulo cca 4-5 milionov Kčs na polystyrénové písmená a 1 milón na červené látky na transparenty. :roll:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Re: Crepiny

Príspevok od používateľa Famine »

mastermind napísal:Tym, ktori velmi obhajuju socializmus doporucujem, aby si dnes pozreli relaciu crepiny o 21:55 na JOJ. Jedna z reportazi bude o mladom cloveku, ktory sa snazil ujst cez hranice do Rakuska z Petrzalky. Budu ukazovat aj obrazky zosnuleho, dohryznuteho psami a pod.

//tema zalozena na ziadost uzivatela LES
Nič v zlom ale tak mu treba... Určite to bol nejaky zločinec. A tiež čo si vy ludia myslíte že vtedajší režim ked vam dal vzdelanie zadarmo, zamstnanie a zdr. starostlivosť a vy ste sa chceli odvdašiť režimu tým že si len tak zdrhnete a peniaze a energia vložena do občana by vyšla navnivoč.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Crepiny

Príspevok od používateľa seth82 »

Sedem rokov starý post. Dobrý si, level up...

Sú prázdniny, alebo niečo také?
Prílohy
tn
tn
Napísať odpoveď