Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
ahoj, ak vozis so sebou protokoly o vykonani stk a ek tak nalepky nepotrebujes... inak sa vybavuju tam, kde robis stk, a to na pockanie... ko nepotrebujes uz vobec, ale vybavuju sa tam, kde sa robila kontrola originality 
Takže hovoríš že ta cenu ten golf nie je dobrý? Čo iné by si odporučil?
Neviem či som až taký blbý ale neviem si to predstaviť ako to tam vymením. To pôjde von všetko od tlačidla výstražných svetiel až po to ovládanie fukarov alebo sa to tam nejak vyreže?
Neviem či som až taký blbý ale neviem si to predstaviť ako to tam vymením. To pôjde von všetko od tlačidla výstražných svetiel až po to ovládanie fukarov alebo sa to tam nejak vyreže?
-
ekonom_ist
Expert
a mozem s tym chodit aj do zahranicia ? teda bez nalepiek
-
RATZINGER666
Darca
lukas: poposielam, ked budem na pocitaci... ale kombik v kozi a s automatom okolo 9k by som skor odporucil napriklad nejake mondeo...
napr.: http://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/2 ... 53582.html toto nema sice automat, ale je to fesak a je to rocnik 2008... ale da sa zohnat aj v automat, pripadne v bezovej kozi...
ano, vymeni sa cely ten kryt...
ekonom_ist: ruku do ohna za to nedam, ale snad by s tym nemal byt ziadny problem... skus este pockat na vyjadrenia ostatnych...
//
no, chlopi, kto prekona toto? kedze je to pre zenu, zistili sme, ze dizajnu musia ustupit aj take "nepodstatne" poziadavky ako vykon, komfort, stav, spolahlivost ci rok vyroby
http://alfa-romeo-156.autobazar.eu/16-1 ... 01112.html
bude sa treba pohrat s tym prednym naraznikom, ale to nebude problem...
napr.: http://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/2 ... 53582.html toto nema sice automat, ale je to fesak a je to rocnik 2008... ale da sa zohnat aj v automat, pripadne v bezovej kozi...
ano, vymeni sa cely ten kryt...
ekonom_ist: ruku do ohna za to nedam, ale snad by s tym nemal byt ziadny problem... skus este pockat na vyjadrenia ostatnych...
//
no, chlopi, kto prekona toto? kedze je to pre zenu, zistili sme, ze dizajnu musia ustupit aj take "nepodstatne" poziadavky ako vykon, komfort, stav, spolahlivost ci rok vyroby
ak v tom chce vozit deti, nebude subwoofer, zosik a sportovy vyfuk na skodu? 
-
RATZINGER666
Darca
tak deti su uz starsie (16 a 14), takze to nevadi, kufor tiez netreba, je to len na behanie po meste... prinajhorsom sa to vsetko vyhadze, hudbu netreba ziadnu... ako pisem, dizajn raz opat zvitazil...
ale ako pises - super rodinne auto, hlavne na ten podvozok som zvedavy, to bude rebrinak
...
ale ako pises - super rodinne auto, hlavne na ten podvozok som zvedavy, to bude rebrinak
-
Vitaaa
Expert
akože dám len offtopic lebo asi neprekonám, dizajnovo sa neni kam pohnúť 
neviem ako vy ostatní, ale vyberať auto pre ženu je vo vačšine prípadov pre mňa ako trest
.
neviem ako vy ostatní, ale vyberať auto pre ženu je vo vačšine prípadov pre mňa ako trest
nj, zo skusenosti viem ze farba vitazi 
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, prvy komentar po ukazani prvej fotky znel "hmmm, farba dobra, cervenu mam rada"
a este ze kolesa su pekne 
RATZINGER666: To mondeo je veľmi pekné. Koža, krása. Mimochodom kombičko neni podmienka, tak ako ani automatická prevodovka ale keď bude je to len plus. No ale to mondeo sa páči aj ocovi a zase si nevie vybrať 
Mám tam aj ovládanie na na volante, keď chcem aby to všetko fungovalo asi to nebude lacná zaležitosť.
Mám tam aj ovládanie na na volante, keď chcem aby to všetko fungovalo asi to nebude lacná zaležitosť.
Majiteľa poznám a nekúpil by som od neho ani ... ani... proste nič.RATZINGER666 napísal:no, chlopi, kto prekona toto? kedze je to pre zenu, zistili sme, ze dizajnu musia ustupit aj take "nepodstatne" poziadavky ako vykon, komfort, stav, spolahlivost ci rok vyroby
-
RATZINGER666
Darca
begbeee: dakujem, zohladnim pri obhliadke
teraz vazne - co je to zac?
teraz vazne - co je to zac?
skoda ze nic nenapisal do popisu co sa tyka motora, vymien. na mna to posobi dojmom ze len spojlery, bodykit, hudba pi*ov*** ale co sa tyka motora tak na ten sa uz nedostalo
na 90% bude mat vybity podvozok
-
RATZINGER666
Darca
kit je seriovy, ten ma nezaujima, to sa dolepi v servise... podvozok skontrolujem velmi lahko, takisto kondiciu motora... povedzme si narovinu - co bezny uzivatel meni na motore okrem rozvodov pri hentakych kilometroch?
V pohode, ale kšeftárik. Je v Holandsku. Tipujem, že aj tá Alfa bude z Holandska.
-
audiotrack
VIP
áno, môžeš. Ak máš protokol, prípadne tie kartičky so sebou, tak je to ekvivalentné nálepkám. Jednoducho povieš že ti cestou puklo sklo, tak ti ho menili. Preto nemáš nálepky. To že máš STK a EK hotovú, vieš vydokladovať protokolomekonom_ist napísal:a mozem s tym chodit aj do zahranicia ? teda bez nalepiek
KO netreba, tie sa tuším robia iba pri zapísaní dovezeného auta. Ak je už na slovenských značkách, tak ti je celá kontrola originality zbytočná. Nikto to nebude už nikdy požadovať a kontrolovať
-
RATZINGER666
Darca
begbeee: to viem, ma toho na predaj dost... okrem ineho by mal byt aj automechanik... to mi uz doslo, ze nemam verit tomu popisu v inzerate, kedze to nebolo jeho auto... ale dakujem este raz 
// no ma tam dve auta uz na znackach, u ktorych nepise, ze su dovezene, u ostatnych ano, a tie su aj bez znaciek... takze asi tu chvilu jazdili...
// no ma tam dve auta uz na znackach, u ktorych nepise, ze su dovezene, u ostatnych ano, a tie su aj bez znaciek... takze asi tu chvilu jazdili...
sak pozri si to na www.skp.sk, vcera som ho pozeral a je tusim 3 majitel na slovensku. v roku 2009 bolo dovezene
-
RATZINGER666
Darca
hej, je to tak, diky, ale to nam nevadi 
no som zvedavy, co mi poviete na toto, hlavne ratzi, ty si taky mazdoš 
2.0 16V by asi ostal tak jak je, do 2.5 V6 24V by som uz asi dal plyn
ale 20 rokov je 20 rokov...ale ta cena no...
http://mazda-626.autobazar.eu/25i-v6-24v-id3518152.html
nejde mi konkretne o tento kus, ale vseobecne o model
2.0 16V by asi ostal tak jak je, do 2.5 V6 24V by som uz asi dal plyn
ale 20 rokov je 20 rokov...ale ta cena no...
http://mazda-626.autobazar.eu/25i-v6-24v-id3518152.html
nejde mi konkretne o tento kus, ale vseobecne o model