e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Myslíte že ak napochodujem do avionu do sportsdirect s tým katalógom, ukážem im čo presne chcem tak to tam budú mať na sklade, resp. majú tam tie isté veci čo sú v katalógu ktorú som dostal z anglicka?
Mám otázočku... kedže som v tomto objednavani z tohto obchodu novy.. neviete mi poradit že prečo mi píše na DHL trackingu že "zasielka pozastavena" v Linzi... čo teraz mam čakať či čo sa stalo? 
Nejaké podrobnosti po rozkliknutí tam nie sú? Ale tvoja zásielka asi prišla do Linzu neskôr, ako bolo naplánované a nestihla tak odísť smerom do Bratislavy. Treba počkať, kým bude ďalší presun zásielok z Linzu.
-
Scorpion90
King
Dnes mi prisla zasielka a pri vybalovani som sa nestihal divit. Okrem vsetkych veci, ktore som objednaval mi navyse prisli:
2 x boxerky Lee Cooper
jojo (alebo ako sa ta struna vola)
otvarak na vino na baterky - o tom som doteraz ani netusil, ze nieco take existuje
Neviem ci tam maju nejake predcasne Vianoce, alebo mi zasielku balil slovak, ale bol som milo prekvapeny
2 x boxerky Lee Cooper
jojo (alebo ako sa ta struna vola)
otvarak na vino na baterky - o tom som doteraz ani netusil, ze nieco take existuje
Neviem ci tam maju nejake predcasne Vianoce, alebo mi zasielku balil slovak, ale bol som milo prekvapeny
-
lowmanek
Light Professional
Ja som si za boxerky musel zaplatit, este aj jedny nemali...dokopy mi dali tusim len 2 salky
A ze kam to vsetko mizne...
Mne pred tyzdnom pribalili iba ten hruby katalog.Zaklad je aby tie objednane veci prisli take ako maju
.Zatial som objednal spolu mozno 150 veci a ani raz sa nezmylili.
-
lordmiro007
Novice
ako casto sa menia veci na stranke sportsdirect akcie
dakujem
dakujem
Co hovorite na SD predajnu v bratislavskom nakupnom centre, ako je to s cenami a tak?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
test: presne to iste som sa chcel opytat ako som videl bilbord a nechapal ci dobre vidim
Ceny sú podobné (+- 1 až 2 eurá), ale sortiment nemajú celý, nejaké veci nemajú a nejaké zase majú navyše v porovnaní zo stránkou....test napísal:Co hovorite na SD predajnu v bratislavskom nakupnom centre, ako je to s cenami a tak?
A nevieš, či je možné si nejaký vybraný tovar objednať na predajňu?
Nepamätá sa niekto kedy minulý rok prišiel tovar čosatýka lyžiarskych vecí ? nemyslím výpredaje ale celkovo do ponuky ... lebo mám pocit že teraz je tam ešte taký zvyškový a malá ponuka ...
Viete mi povedať, ako si viem odsledovať, kde je momentálne moja objednávka ? V histórii objednávok mi zatiaľ píše len Vybavená.
Mal by ti prísť mail s číslom balíka. A to, keď zadáš na stránkach DHL, tak ti ukáže pohyb tvojho balíka.
-
twardykamen
Medium Professional
bol som v tej predajni v avione.celkom dobre ale nasrali ma jednou vecou:rozdielne ceny pri velkostiach rovnakeho tovaru. dafaq.
Ahojte, ak tu už bola položená otázka, ktorú mám, tak sa ospravedlňujem, ale mám taký menší problém. V utorok som urobila objednávku za vyše 600 €, včera mi došiel mail so sledovacím číslom, ale to dhl neeviduje, proste mi zásielku nenájde, peniaze dnes strhli z účtu, tak neviem, či to je ok, alebo nie. Toto bola už moja štvrtá objednávka, zatiaľ vždy v poriadku. ďakujem za odpoveď 
-
lowmanek
Light Professional
Uz sa mi to raz stalo...ignoroval som to a tovar normalne prisiel 
Zdravím, nemáte niekto prosím Vás nejaké zľavové kupóny?? 
Kiež by som to aj ja brala s takým kľudom
a čo sa týka zľavových kódov, našla som len tieto:
Január 2013 - 10 % zľava na obuv: FXJH761BE03W
Február 2013 - 10 % zľava na oblečenie: CTS530VQ871W
Január 2013 - 10 % zľava na obuv: FXJH761BE03W
Február 2013 - 10 % zľava na oblečenie: CTS530VQ871W