Vodné fajky
Re: Vodné fajky
ujovi jinovi vopred gratulujem 
mám dojem že j7e menia receptury s kažým ročným obdobím.. mäta je teraz tmavozelena ako napr. paladin mäta ak ste niekto mali "to šťatie"
neviete či sa menili všetky príchute alebo si to otestujem až ked sa mi dostanu pod nos ?
ak by ste nevedeli čo s peniazmi https://www.saharasmoke.com/store/hooka ... havac.html
/homeless shisa... koľko stáli ? aká bola výdrž- uhlik / chuť uhlíka pri tých chemických tabakoch to už je fuk či ešte aj uhlík je cítiť chemiou
neviete či sa menili všetky príchute alebo si to otestujem až ked sa mi dostanu pod nos ?
ak by ste nevedeli čo s peniazmi https://www.saharasmoke.com/store/hooka ... havac.html
/homeless shisa... koľko stáli ? aká bola výdrž- uhlik / chuť uhlíka pri tých chemických tabakoch to už je fuk či ešte aj uhlík je cítiť chemiou
ináč mali ste ochutené uhlíky ? mal som možnost koštnút jahodové golden river rýchlozápalné a fakt to chutilo jak jahoda
asi najlepšie rýchlozápaláky (holt pod mostom za dažda nebola možnost rozpálit coco)
Vidim ze jin tu vo velkom robi objednavky. Skoda ze su teraz objednavky neni aktualne, lebo rad by som zobral a kamarati tiez. Kedy priblizne to bude aktualne? 
a čo ti mám ohľadom medúz poradiť? keď už som taký "týpek" 
napr MEDUSA Coralica nemá dobrú stabilitu - aspoň vyzerá stabilnejšie
maki môžeš pokračovať
/tam ide fakt o to na čo máš a čo sa ti páči
maki môžeš pokračovať
/tam ide fakt o to na čo máš a čo sa ti páči
Ja by som to tiez kupil keby si ti kari vedeli spravit aspon improvizovany eshop.
//Ako pozeram tak ceny vystrelili na dvoj az trojnasobok cien ktore boli tak 2 roky dozadu
//Ako pozeram tak ceny vystrelili na dvoj az trojnasobok cien ktore boli tak 2 roky dozadu
Zdravím,
S kamarátmi často fajčím vodnú fajku čo som si kúpil Aladin z všetkym okolo 100 eur ...
Natrafil som na MeduseDesign, a rozmýšlam či do toho ísť...
Povecme si narovinu že tie fajky sa pohybujú od 900 do 3600 eur ... A našiel som si peniaze, ale či ísť vôbec do niečoho takého
Čítal som tu jednu recenziu od týpka : http://vodne-fajky.sk/viewtopic.php?t=1854
Chcem sa spýtať či tu má niekto s tým skúsenosti : Lebo od viac ludí som sa dopočul že si mysli že je to design predražená chu****, ale požitok bol UPLNE niekde inde od classic fajok...
Ďakujem všetkým ...
//reff : Maki
pisal som ti sukromnu spravu ... No ja chcem Mirage
S kamarátmi často fajčím vodnú fajku čo som si kúpil Aladin z všetkym okolo 100 eur ...
Natrafil som na MeduseDesign, a rozmýšlam či do toho ísť...
Povecme si narovinu že tie fajky sa pohybujú od 900 do 3600 eur ... A našiel som si peniaze, ale či ísť vôbec do niečoho takého
Čítal som tu jednu recenziu od týpka : http://vodne-fajky.sk/viewtopic.php?t=1854
Chcem sa spýtať či tu má niekto s tým skúsenosti : Lebo od viac ludí som sa dopočul že si mysli že je to design predražená chu****, ale požitok bol UPLNE niekde inde od classic fajok...
Ďakujem všetkým ...
//reff : Maki
nový setup
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Páni, žiaľ, na objednávanie tovaru, aké tu bolo organizované skôr sa musí podujať niekto druhý. Žiaľ, času na to už nebude. Rozbieham teraz jeden projekt o ktorom ešte veľmi nechcem hovoriť + sa mi narodila dcérka + ťahám školu aj za manželku + robota, takže toho mám nad hlavu - viete si predstaviť.
Ale - vy ste šikovníci, vy si poradíte
Ale - vy ste šikovníci, vy si poradíte
Gangy napísal:Ja by som to tiez kupil keby si ti kari vedeli spravit aspon improvizovany eshop.
Improvizny eshop ? nieco podobne som si spravil lebo som objednal niejaky tabak a bal som za ze mi toho vela ostane ale po 2 mesiacoch prazdnin a dlhych letnych vecerov tabak uz nebol
Ahojte, chcel by som sa spytat odkial by som si mal z netu objednat tabak, keby chcem nieco nie prilis drahe.. Momentalne mam nieco doma, ale to je prva krabicka, ma to prichut Cherry a je to nieco z coho je kazdemu zle
.. Daco z Polska...
Strasne by som chcel vyskusat Al Wahu- Mint, no neviem ako sa k nej tuna dostat... Alebo co by ste mi poradili, ako nejako co najlacnejsie objednat z netu tabak co bude aj stat za to? Mam na mysli nejake male zasielky, po 1, alebo 2-och krabickach...
Oplatia sa tie rozne inzeratove ponuky? ako napr. . Je to orifginal podla vas, ci fake?
Strasne by som chcel vyskusat Al Wahu- Mint, no neviem ako sa k nej tuna dostat... Alebo co by ste mi poradili, ako nejako co najlacnejsie objednat z netu tabak co bude aj stat za to? Mam na mysli nejake male zasielky, po 1, alebo 2-och krabickach...
Oplatia sa tie rozne inzeratove ponuky? ako napr.
Kód: Vybrať všetko
http://ostatne.bazos.sk/inzerat/19880962/TABAK-DO-VODNEJ-FAJKY-250-GR-BALENE.php-
Shadistyle
Novice
Co sa tyka toho inzeratu su to tabaky z Egypta kde velmi radi zvyknu podvazovat tak o 100g tieto 250g balenia , pricom 50g balenia maju tak okolo 20-25g
... Co sa tyka tabakov na nete tak bud skus [email protected] alebo stranku Vodna Fajka na FB ... Vzdy sa tam nieco najde 
-
Silmer
Darca
Matti , uz aj tu predavas?Shadistyle napísal:Co sa tyka toho inzeratu su to tabaky z Egypta kde velmi radi zvyknu podvazovat tak o 100g tieto 250g balenia , pricom 50g balenia maju tak okolo 20-25g... Co sa tyka tabakov na nete tak bud skus [email protected] alebo stranku Vodna Fajka na FB ... Vzdy sa tam nieco najde
A niečo iné než reklama na samého seba? 
-
javatar
Hardcore addict
warez verzia by sa nenasla? 
-
Silmer
Darca