Myš do 35€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cumilko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Myš do 35€

Príspevok od používateľa cumilko »

Zdravím, mám na vás otázku na ktorú myš sa obrátit bud niečo takéto
http://www.agem.sk/produkt/a4tech-laser ... 38370.html
http://www.agem.sk/produkt/laserova-mys ... 30501.html
http://www.agem.sk/produkt/tt-esports-b ... 89577.html
http://www.agem.sk/produkt/laserova-mys ... 30681.html

poprípade nejaké iné alternatívy. Tá G400-vka sa mi osobne tvarovo nepozdáva príde mi strašne "vajcová"
od myšky očakávam aby som nemala problém pri FPS-hrách typu CS:GO, CS:S ale tak isto ju využijem aj na MOBA hrách, MNORPG, myška by mala mať určite aspoň 2 bočné tlačidlá.
keďže teraz používam už dosť dlho myšku Delux DLM-M375 (800dpi optical) tak to pre mňa bude dosť veľký skok rádoby hoc aká myška drahšia ako 5€ :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Myš do 35€

Príspevok od používateľa rochedo »

Z tychto jedine G400 ak je max tych 35 EUR. Tvar nemusi sadnut kazdemu, preto by bolo dobre ak by si mal(a) moznost mysku ohmatat este predtym nez si to objednas. Ostatne mysky ani nejdem komentovat. Razer-ky su tiez uz nad rozpocet.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Určite sa ti oplatí priplatiť aspoň na Razer DeathAdder .. je to ergonomicky perfektná myš, ja mám svoju DeathAdderku už niečo cez 4 roky, ešte tú starú verziu .. síce už je v trochu dezolátnom stave, ale šlape ako hodinky.

Ešte ma napadla Steelseries Kinzu v2 no tá nemá tie bočné tlačítka.
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Chalani radia dobre ale neurobis chybu ani s A4tech.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

DEVZYO1G napísal:Určite sa ti oplatí priplatiť aspoň na Razer DeathAdder .. je to ergonomicky perfektná myš, ja mám svoju DeathAdderku už niečo cez 4 roky, ešte tú starú verziu .. síce už je v trochu dezolátnom stave, ale šlape ako hodinky.

Ešte ma napadla Steelseries Kinzu v2 no tá nemá tie bočné tlačítka.
To je otazka ci sa oplati. V com mu to poskytne viac ako napr. G400 ?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

za mna g400
mam predchodcu mx518 asi 5 mozno 6 rokov a drzi stale, tlacitka su ako nove, ergonomicky je vynikajuca fakt jej nemam co vytknut
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Ak je to maximum tých 35€, išiel by som na SideWinder X3

Predpokladám že si poviete že je to chu****. Ja keď som ju mal pred R.A.T. 7 Contagion čo mám teraz, tak to bola pecka. Jednalo sa hlavne o senzor - mal síce len 2000DPI, niekomu to stačí, niekomu nie. Ale NIKDY som s ňou nemal žiadny problém, niky nebola vyšúchaná etc. Mal som ju 4 roky a ani raz mi nikdy neušla. Ohľadom Softu čo je k nej, je to výborné niečo. Momentálne čo mám soft k myši tak je to oukey, dá sa tam nastaviť všetko čo potrebujem, ale ohľadom komplexnosti a funkcií s tým od Microsoftu sa to nedá ani porovnať.

Jediné čo by sa ti nemuselo páčiť je že je myš rovnako aj pre pravákov a pre ľavákov, tzn. že nie je prispôsobená pre pravákov. Má MOUSE4 a MOUSE5 trošku malé naboku. Ale nie je to mínus nejaké, ja som si na to behom pár dní zvykol. Neviem aké máte ostatní ľudia skúsenosti s HW od Microsoftu, ja ale maximálne pozitívne.

/Ešte snáď dodám, že keď som si ja riešil myšku, čo bolo cca 3-4 mesiace naspäť, tak by som nikdy nešiel do Razor-u, vyslovene hororové príbehy na nete a rovnako aj Roccat po nejakom čase používania. Do max. jedného roka skoro vždy. Ohľadom Logitechov to bolo už lepšie. A A4Tech ohľadom toho modelu, zošúchavanie toho "cool pavúka" takže tak. To sú moje postrehy na rôzne značky myší.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Microsoft robi kvalitny hardver o tom niet pochyb ale jednoducho sa ta myska na G400 nechyta. Navyse tam pise ze predaj ukonceny cize neviem ci to niekde este zozenie.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Ono pozri - keď človek chce a vie použiť google tak to zoženie určite. A neverím, že keby prišiel do nejakého IT shopu napr. tak mu to nevedia objednať s tým, že bude mať záruku priamo na shope kde to kupoval. :)

Logitechu by som celkom veril, nakoľko som na neho počul poväčšine kvalitné recenzie.
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

dik za rady, uvidím pôjdem pozrieť tú G400-vku či ju nemajú vystavenú v NAY-ke. kým sa rozhodnem možno sa mi navýši aj rozpočet a kúpim niečo do 50€ :D

//autoeditácia príspevku (08 Nov 2012, 12:01)
teraz som kukal po myške a mám takú otázku priamo na G400 je optická alebo laserová ? pretože niekde sa píše optická niekde laserová.. nieje to - oproti nejakej laserovej ? (beriem že je optická keďže je to písane na webe výrobcu. len si to chcem všetko ujasniť.)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Je to optická myška ale má to špičkový senzor takze to ti moze byt jedno.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

poradte nejaku dobru mysku do cca 25€ ide mi hlavne o to aby dobre "sadla" do ruky a mala nejake tie bocne tlacidla na funkcie dozadu/dopredu napr. v internetovom prehliadaci. Neviem ani ci sa skor oplati laserova alebo opticka, alebo ta bluetrack...
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

priplatit na deathadder.. alebo intelliexplorer 3.0 ak este dakde zozenies je perfektna mys, pohodlna a mimoriadna na fps hry
M&M
Light Professional
Light Professional

Tak ta deathadder je draha a zase az taku nepotrebujem, ale ta intelliexpporer 3.0 sa mi velmi paci, no neviem ju najst nikde (len na fotkach). A odporucate drotovu alebo bez...? Je tam rozdiel co sa tyka citlivosti?
Kazdopadne dakujem za odpoved
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

cumilko napísal:Zdravím, mám na vás otázku na ktorú myš sa obrátit bud niečo takéto
http://www.agem.sk/produkt/a4tech-laser ... 38370.html
http://www.agem.sk/produkt/laserova-mys ... 30501.html
http://www.agem.sk/produkt/tt-esports-b ... 89577.html
http://www.agem.sk/produkt/laserova-mys ... 30681.html

poprípade nejaké iné alternatívy. Tá G400-vka sa mi osobne tvarovo nepozdáva príde mi strašne "vajcová"
od myšky očakávam aby som nemala problém pri FPS-hrách typu CS:GO, CS:S ale tak isto ju využijem aj na MOBA hrách, MNORPG, myška by mala mať určite aspoň 2 bočné tlačidlá.
keďže teraz používam už dosť dlho myšku Delux DLM-M375 (800dpi optical) tak to pre mňa bude dosť veľký skok rádoby hoc aká myška drahšia ako 5€ :D
Urcite G400. Ak ti sadne do ruky, nema vyznam vobec uvazovat nad niecim inym.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Nevadi ti ze odpovedas na rok stary prispevok ?
M&M
Light Professional
Light Professional

asi chcel odpovedat mne -_- a pouzil na to starsi prispevok aby to sem znova nemusel davat

//autoeditácia príspevku (16 Nov 2013, 12:26)
Johnnny napísal:Urcite G400. Ak ti sadne do ruky, nema vyznam vobec uvazovat nad niecim inym.
ale ktora je ta G400 ?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Nie, bolo to autorovi temy, ale omylom. Je to tu trochu chaos, ked niekto otvori rok staru temu. Ospravedlnujem sa.

Logitech G400, ale to je u teba asi mimo rozpocet.
Filip359
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Filip359 »

Aj ja by som chcel poradiť s výberom myši ale len okolo tých 20e. Som len obyčajný hráč, priemerne hodinku dva za deň ak je čas. Hlabne dotu a war thunder prípadne cs:go. Najviac sa my páčia A4tech bloody :) len neviem či sú kvalitné lebo nemám s touto značkou žiadne skúsenosti ale podľa komentov na nete asi budú fajn. Len mám dilemu lebo neviem aký model :D. Mám menšiu ruku tak asi model ktorý je najmenší.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

mám túto http://www.alza.sk/a4tech-bloody-v8-hol ... 497040.htm a nemôžem sa sťažovať. za tú cenu je to asi bez konkurenčná myš. príjemný povrch a celkom dobre sa drží, mám dosť veľké ruky a je to v pohode. prechádzal som z MS Intellimouse Explorer 3.0.
Napísať odpoveď