Ak je to maximum tých 35€, išiel by som na
SideWinder X3
Predpokladám že si poviete že je to chu****. Ja keď som ju mal pred R.A.T. 7 Contagion čo mám teraz, tak to bola pecka. Jednalo sa hlavne o senzor - mal síce len 2000DPI, niekomu to stačí, niekomu nie. Ale NIKDY som s ňou nemal žiadny problém, niky nebola vyšúchaná etc. Mal som ju 4 roky a ani raz mi nikdy neušla. Ohľadom Softu čo je k nej, je to výborné niečo. Momentálne čo mám soft k myši tak je to oukey, dá sa tam nastaviť všetko čo potrebujem, ale ohľadom komplexnosti a funkcií s tým od Microsoftu sa to nedá ani porovnať.
Jediné čo by sa ti nemuselo páčiť je že je myš rovnako aj pre pravákov a pre ľavákov, tzn. že nie je prispôsobená pre pravákov. Má MOUSE4 a MOUSE5 trošku malé naboku. Ale nie je to mínus nejaké, ja som si na to behom pár dní zvykol. Neviem aké máte ostatní ľudia skúsenosti s HW od Microsoftu, ja ale maximálne pozitívne.
/Ešte snáď dodám, že keď som si ja riešil myšku, čo bolo cca 3-4 mesiace naspäť, tak by som nikdy nešiel do Razor-u, vyslovene hororové príbehy na nete a rovnako aj Roccat po nejakom čase používania. Do max. jedného roka skoro vždy. Ohľadom Logitechov to bolo už lepšie. A A4Tech ohľadom toho modelu, zošúchavanie toho "cool pavúka" takže tak. To sú moje postrehy na rôzne značky myší.