Futsal
Futsal
Zakladám túto tému o futsale. Diskutujte tu o ňom. Veľmi by ma zaijímali vaše názory na tento šport.
Chcel by som sa tomu venovat len v okolí ZV nieje žiaden tím. Ako som si všimol hráva sa to na hádzanárskom ihrisku ktorý vo ZV máme, čo myslíte ako by sa dal založiť vlastný tím ?
Chcel by som sa tomu venovat len v okolí ZV nieje žiaden tím. Ako som si všimol hráva sa to na hádzanárskom ihrisku ktorý vo ZV máme, čo myslíte ako by sa dal založiť vlastný tím ?
neviem ako je to vo zvolene ale v PD existuje nieco ako mestska unia maleho futbalu ale nazvom sa netreba nechat zmiast a nehra sa na tych zelenych ihriskach so sirokou futbalovou brankou ale na normalnych (vyasfaltovanych) hadzanarskych a silne sa to na futsal podoba
inak nevie niekto o kolkej je to finale v brazilii a kde by sa to dalo kukat?
inak nevie niekto o kolkej je to finale v brazilii a kde by sa to dalo kukat?
Nedeľa 19. októbra: finále: Brazília - Španielsko (15.30 SELČ)
Neviem ale kedy to ide na Eurosporte, lebo v programe to akosi nemôžem nájsť.
U nás sa pravidelne už niekoľko rokov hráva Mestská liga v športovej hale, nie je to ale celý rok, len určité obdobie. Hrá sa na klasickom hádzanárskom ihrisku na hádzanárske brány. Hrá sa každú nedeľu, každý s každým, tuším 6 zápasov a u divákov je celkom veľký záujem.
Cez zimu sa inak hrávajú rôzne mládežnícke turnaje, ale neviem či je to považované za futsal, hrá sa v rôznych halách s rôznymi rozmermi na rôzne bránky. Ale ako sa tu písalo, je to krásny šport tak ako futbal.
Neviem ale kedy to ide na Eurosporte, lebo v programe to akosi nemôžem nájsť.
U nás sa pravidelne už niekoľko rokov hráva Mestská liga v športovej hale, nie je to ale celý rok, len určité obdobie. Hrá sa na klasickom hádzanárskom ihrisku na hádzanárske brány. Hrá sa každú nedeľu, každý s každým, tuším 6 zápasov a u divákov je celkom veľký záujem.
Cez zimu sa inak hrávajú rôzne mládežnícke turnaje, ale neviem či je to považované za futsal, hrá sa v rôznych halách s rôznymi rozmermi na rôzne bránky. Ale ako sa tu písalo, je to krásny šport tak ako futbal.
Určite sa nabeháš, pretože ten čas čo si na ihrisku 1,5-2 minúty ideš jednoducho naplno celý čas. A oddychuješ možno o trochu viac.
Takže na Eurosporte o 15:30??dodo_mt napísal:Pozeraj na EuroSporte 2 na Jednotke je iba zaznam...
Edit: Teraz pozeram ze to nakoniec prehodili na Eurosport vo stvrtok vraveli zebude len na Eurosporte 2.
dodo
Uz zacal na Eurosporte 2 zatial 0:0 10 min do konca prveho polcasu.
Edit: Po polcase 0:0
Edit2: 5 minuta druheho polcasu 1:0 pre Braziliu vlastny gol (Spaniela) z rohu...
Edit3: 8 minuta druheho polcasu 1:1 krasny gol Spaniela z rohu ihriska
Edit4: 16ta minuta druheho polcasu 2:1 pre Braziliu (vyrazena lopta potom dorazka...)
Edit5: 19ta minuta druheho polcasu 2:2.
Edit6: Koniec zapasu 2:2 zacne predlzenie
Edit7: po prvom polcase predlzenia stale 2:2 obidve muzstva mali dve obrovske sance na skorovanie
Edit8: koniec predlzenia stav sa nezmenil stale 2:2 rozhodovat sa bude na pokutove kopy
Edit9: na pokutove kopy 4:3 Brazilia zvitazila.
dodo
Edit: Po polcase 0:0
Edit2: 5 minuta druheho polcasu 1:0 pre Braziliu vlastny gol (Spaniela) z rohu...
Edit3: 8 minuta druheho polcasu 1:1 krasny gol Spaniela z rohu ihriska
Edit4: 16ta minuta druheho polcasu 2:1 pre Braziliu (vyrazena lopta potom dorazka...)
Edit5: 19ta minuta druheho polcasu 2:2.
Edit6: Koniec zapasu 2:2 zacne predlzenie
Edit7: po prvom polcase predlzenia stale 2:2 obidve muzstva mali dve obrovske sance na skorovanie
Edit8: koniec predlzenia stav sa nezmenil stale 2:2 rozhodovat sa bude na pokutove kopy
Edit9: na pokutove kopy 4:3 Brazilia zvitazila.
dodo
este k tomu finale tu je link na penalty http://www.youtube.com/watch?v=q08IW4Xjsgg
a ked na to tak pozeram tak si vravim ze by som nechcel byt futsalovym brankarom
a ked na to tak pozeram tak si vravim ze by som nechcel byt futsalovym brankarom
-
Začiatok Konca
Professional
Na to, aby si založil tím potrebuješ v dnešnej dobe hlavne peniaze.. Musel by si sa prihlásiť na Slovenskom zväze futsalistov, alebo ako sa to volá.. Musel by si mať rovnaké dresy aj s trenkami, lopty pre vás aj pre súpera, halu, kde môžete hrávať a hlavne veľa ľudí, ktorí sú ochotní trénovať.. neviem, čo by si ešte chcel.. 
Futsal ma tiez nevyhody:lacijawa napísal:je to vyborny sport ovela lepsie ako futbal na futbale vidiet 2 maximalne 5 golov a za 90 minut ma to ani nebavi futsal je o trikoch
1 slaba divacka kulisa
2 chyba bojovnost, smikacky, hlavickove suboje atd...
3 caste padanie golov urobi z hry stereotyp a prestane byt tak zaujimava (podobne ako hazdana je to takmer stale o tom istom)
Re: Futsal
Chcel by som sa spytat ci nepoznate nejake miesta kde predavaju futsalove lopty v KE. Kde by som mohol kupit tuto futsalovku Nike Nike5 Rolinho Clube Ballt. Vopred diky.
http://www.nasemuzstvo.sk/lopty-a-prisl ... aster.html Náš futsalový klub má tieto lopty a sme s nimi dosť spokojní. Ak chceš kvalitnú a zároveň peknú loptu, tak pod 30€ príliš nehľadaj.
Nie som z Košíc, ale tak pokiaľ tú loptu nepotrebuješ ešte dnes, tak sa to oplatí pozerať aj cez internet, nie sú to zlé ceny a máš oveľa väčší výber ako v nejakom konkrétnom obchode, ak tam vôbec taký niekde je.
Velkost Pro (senior) to je aka velksot? jedna sa o znacku Nike Nike5 Rolinho Clube Ball. Chcel by som ju zohnat do Piatku ak by sa to dalo.