Futsal

O športe...
Leniv3c
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Futsal

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Zakladám túto tému o futsale. Diskutujte tu o ňom. Veľmi by ma zaijímali vaše názory na tento šport.
Chcel by som sa tomu venovat len v okolí ZV nieje žiaden tím. Ako som si všimol hráva sa to na hádzanárskom ihrisku ktorý vo ZV máme, čo myslíte ako by sa dal založiť vlastný tím ?
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

neviem ako je to vo zvolene ale v PD existuje nieco ako mestska unia maleho futbalu ale nazvom sa netreba nechat zmiast a nehra sa na tych zelenych ihriskach so sirokou futbalovou brankou ale na normalnych (vyasfaltovanych) hadzanarskych a silne sa to na futsal podoba

inak nevie niekto o kolkej je to finale v brazilii a kde by sa to dalo kukat?
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Naozaj krasny sport... pozeral som teraz majstrovstva sveta v Brazilii a nemohol som sa vynadivat na krasne akcie a "skill" jednotlivych hracov...

dodo
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Nedeľa 19. októbra: finále: Brazília - Španielsko (15.30 SELČ)
Neviem ale kedy to ide na Eurosporte, lebo v programe to akosi nemôžem nájsť.

U nás sa pravidelne už niekoľko rokov hráva Mestská liga v športovej hale, nie je to ale celý rok, len určité obdobie. Hrá sa na klasickom hádzanárskom ihrisku na hádzanárske brány. Hrá sa každú nedeľu, každý s každým, tuším 6 zápasov a u divákov je celkom veľký záujem.
Cez zimu sa inak hrávajú rôzne mládežnícke turnaje, ale neviem či je to považované za futsal, hrá sa v rôznych halách s rôznymi rozmermi na rôzne bránky. Ale ako sa tu písalo, je to krásny šport tak ako futbal.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Pozeraj na EuroSporte 2 na Jednotke je iba zaznam...

Edit: Teraz pozeram ze to nakoniec prehodili na Eurosport vo stvrtok vraveli zebude len na Eurosporte 2.

dodo
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

radek21 napísal:je to krásny šport tak ako futbal.
podla mna je krajsi ako futbal, lebo toto je ovela viac na techniku a podla mna sa aj nabehas ovela viac ako pri normalnom futbale...lebo pri futbale behas vela len kvoli tomu ze je velke ihrisku ale tuna preto ze je malo priestoru
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Ale zase na futsale striedas pomaly tak casto ako na hokeji... :) ale tiez sa priklanam k tomu ze sa nabehas...

dodo
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Určite sa nabeháš, pretože ten čas čo si na ihrisku 1,5-2 minúty ideš jednoducho naplno celý čas. A oddychuješ možno o trochu viac.
dodo_mt napísal:Pozeraj na EuroSporte 2 na Jednotke je iba zaznam...

Edit: Teraz pozeram ze to nakoniec prehodili na Eurosport vo stvrtok vraveli zebude len na Eurosporte 2.

dodo
Takže na Eurosporte o 15:30??
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Uz zacal na Eurosporte 2 zatial 0:0 10 min do konca prveho polcasu.

Edit: Po polcase 0:0

Edit2: 5 minuta druheho polcasu 1:0 pre Braziliu vlastny gol (Spaniela) z rohu...

Edit3: 8 minuta druheho polcasu 1:1 krasny gol Spaniela z rohu ihriska

Edit4: 16ta minuta druheho polcasu 2:1 pre Braziliu (vyrazena lopta potom dorazka...)

Edit5: 19ta minuta druheho polcasu 2:2.

Edit6: Koniec zapasu 2:2 zacne predlzenie

Edit7: po prvom polcase predlzenia stale 2:2 obidve muzstva mali dve obrovske sance na skorovanie

Edit8: koniec predlzenia stav sa nezmenil stale 2:2 rozhodovat sa bude na pokutove kopy

Edit9: na pokutove kopy 4:3 Brazilia zvitazila.

dodo
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Keď sa napríklad založí tím , to sa musí kde a ako prihlásiť ? resp. neni aj daka sútaž juniorov ? :)
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

este k tomu finale tu je link na penalty http://www.youtube.com/watch?v=q08IW4Xjsgg
a ked na to tak pozeram tak si vravim ze by som nechcel byt futsalovym brankarom
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Na to, aby si založil tím potrebuješ v dnešnej dobe hlavne peniaze.. Musel by si sa prihlásiť na Slovenskom zväze futsalistov, alebo ako sa to volá.. Musel by si mať rovnaké dresy aj s trenkami, lopty pre vás aj pre súpera, halu, kde môžete hrávať a hlavne veľa ľudí, ktorí sú ochotní trénovať.. neviem, čo by si ešte chcel.. :wink:
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

je to vyborny sport ovela lepsie ako futbal na futbale vidiet 2 maximalne 5 golov a za 90 minut ma to ani nebavi futsal je o trikoch
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

lacijawa napísal:je to vyborny sport ovela lepsie ako futbal na futbale vidiet 2 maximalne 5 golov a za 90 minut ma to ani nebavi futsal je o trikoch
Futsal ma tiez nevyhody:
1 slaba divacka kulisa
2 chyba bojovnost, smikacky, hlavickove suboje atd...
3 caste padanie golov urobi z hry stereotyp a prestane byt tak zaujimava (podobne ako hazdana je to takmer stale o tom istom)
EXST
Novice
Novice

Re: Futsal

Príspevok od používateľa EXST »

Chcel by som sa spytat ci nepoznate nejake miesta kde predavaju futsalove lopty v KE. Kde by som mohol kupit tuto futsalovku Nike Nike5 Rolinho Clube Ballt. Vopred diky.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

http://www.nasemuzstvo.sk/lopty-a-prisl ... aster.html Náš futsalový klub má tieto lopty a sme s nimi dosť spokojní. Ak chceš kvalitnú a zároveň peknú loptu, tak pod 30€ príliš nehľadaj.
EXST
Novice
Novice

Si z KE?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Nie som z Košíc, ale tak pokiaľ tú loptu nepotrebuješ ešte dnes, tak sa to oplatí pozerať aj cez internet, nie sú to zlé ceny a máš oveľa väčší výber ako v nejakom konkrétnom obchode, ak tam vôbec taký niekde je.
EXST
Novice
Novice

Velkost Pro (senior) to je aka velksot? jedna sa o znacku Nike Nike5 Rolinho Clube Ball. Chcel by som ju zohnat do Piatku ak by sa to dalo.
Napísať odpoveď