ake hry na to idu??
ake hry na to idu??
128mb grafika
mobile intel r 4 series express chipset family cpu t4300 2.10ghz
ram 3gb
dirext 10
mobile intel r 4 series express chipset family cpu t4300 2.10ghz
ram 3gb
dirext 10
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ake hry na to idu??
Presnejšie označenie grafiky?
sak je co myslis pod pojmom presnejsie??
-
Thommas
Addict
Vidím, že máš notebook. Skús dať jeho presný model alebo:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1886679#p1886679
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1886679#p1886679
gma4500 grafika tam je
to ti tu mame vypisovat vsetky hry ake na tom pojdu?
skus radsej napisat co chces na tom hrat... novsie hry (2009-2012) - nepojdu vobec.
skus radsej napisat co chces na tom hrat... novsie hry (2009-2012) - nepojdu vobec.
nejake novsie nfs undercover mi tam slape na strednych vlastnostiach
O čom je akože táto téma? Máš počítač/notebook/debilinu plnú káblov/čokoľvek a chceš hrať hry. Tak si vyber hru, pozri si minimálne požiadavky (ktoré sú väčšinou už na obale, príp. na internete) a keď ich budeš spĺňať, kúp si ju. Hotovo, čo viac riešiš?
-
hojko
Site Admin
BX: Dobre vieme, ze minimalne poziadavky, ktore su zverejnene su fakt take, aby sa hra zapla. To, ze je tam 20 FPS pri rozliseni 800x600 a najnizsich detailoch je uz asi vedlajsie.
Dobre, takisto dobre vieme, že si nekúpim hru, kde len tak tak spĺňam minimálne požiadavky (Príp. si ju stiahnem/stiahnem demo a keď ide, kúpim ju)
Skôr mi ide o to, že autor tu nejako očakáva zoznam hier, ktoré tam môže hrať. A to môžeme začať so space invaders, cez supermária až po nejaký novší NFS (čo tu padlo)
Skôr mi ide o to, že autor tu nejako očakáva zoznam hier, ktoré tam môže hrať. A to môžeme začať so space invaders, cez supermária až po nejaký novší NFS (čo tu padlo)
Ide o to, aký štýl preferuješ, kedže máš staršiu zostavu tak by som ti poradil napríklad z takých stratégii napríklad Age of Mythology, Stronghlod Crusader. Ak máš rád FPS-ky tak by som ti poradil Half-Life.