možno to pomoze aj mne...(dlho som naozaj odolával ...) a určite je tu veľa podobných tém (inspirovala ma temä dvoch uzivatelov maciatko99 a kayko aj keď sú rozlisne ale dostali tam rady ... vykecali sa atd..)
....je tomu skoro 4 mesiace co ma priateľka poslala k vode ( bolo tam viac mojich chyb !!! ktoré sme vyriesili ale zas kopili sa.. ) vo vzťahu sme boli 4 roky ale viem ze sme sa lubili !!! a po rozchode sme mali viac spolocnych kontaktov ( ci uz ICQ / telefon,, stretli sme sa na diskotéke (na ktoru som siel len kvoli tomu ze tam je) bozkávali sme, bol som u nich doma , jedol.som tam. .. ..atd.... ) lenže vždy mi niekto niečo hodil pod nohy a vzdy sa ta šanca (ktoru mi povedala ze mi da ) sa stratila a teraz viem ze tam nieje ziadna SANCA ...naozaj som spravil všetko pre záchranu !!!! ( rôzne klise veci) zmenil som sa ( nova práca / žiadne je*** weeknedy ...) naozaj za tie 4 mesiace zo mna iný človek(to nehovirm len JA !)... viem ze som .bol ko*ot a prišiel som som o nu ! mozem si zato sam
Priatelka(ex) mi povedala ze uz chce byt sama !! a stacilo !!
(aj keď ako som uz písal bolo tam veľa náznakov ako to zachranit a byt zase spolu ale za tie 4 mesiace tam už nieje nič ... povedala mi ze na to teraz moc tlačiacim)
no ale ja by som chcel nejake rady ako byt zase v pohode ... nie vecne smutný / žiaden úsmev / neustále myslet na nu / pozerať si jej fotky / pisat si na icq / .....
kazdy pise a hovori ze chce to čas ....
ale uz su to 4 mesiace a ja neviem fungovať normálne ! nieje deň / nieje hodina ked na nu nemyslím ( pociťuje to okolie, som nervózny ..)
nejak sa obrnit ze ked niekam pôjde aby som nežiarlil / nerobil scény poprípade (viem ze nikoho nemá) ale takto sa už nedá zit .... napadajú ma vselijake kktne myslienky ani neviem kedy som sa zasmial alebo šiel spat bez toho aby som hodinu nepozeral do tmy a rozmyslal o nej co by mohlo byt .... kebyze to a to
ja vlastne ani neviem co chcem pocut... prejde to? zabudnem raz na nu ? co mi pomoze ? je to veľmi pekne dievča ! moze lusknut a moze mat hneď troch to by som asi ani neprežil ( ale viem ze chce byt sama a nechce mat nikoho ale keď chlapci su kur*y a skusaju furt a snažia sa ale zas na druhu stranu je single moze so robit co chce ...)]
ako dlho bude trvat toto obdobie ?
prečo tak žiarlim ? ( ani vo vzťahu som tak nežiarlil) !
inu ani nechcem, lebo vždy myslím na nu chyba mi je mi zle samému ...
som maximálne zúfali a spravil naozaj zúfale veci a je mi všetko jedno kto co vidi a povie .....
ako mohol by som tu ešte pisat xy veci ze co robím (ceknem ci je online asi aj 100x za deň) a plno veci (možno aj vy ste robili vselijake hlúposti )