Po rozchodove obdobie ..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zamknuté
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa R1k1nko »

No veľa ľudom tu pomohlo ze založili temu a trochu sa tu vyrozprávali atď...
možno to pomoze aj mne...(dlho som naozaj odolával ...) a určite je tu veľa podobných tém (inspirovala ma temä dvoch uzivatelov maciatko99 a kayko aj keď sú rozlisne ale dostali tam rady ... vykecali sa atd..)

....je tomu skoro 4 mesiace co ma priateľka poslala k vode ( bolo tam viac mojich chyb !!! ktoré sme vyriesili ale zas kopili sa.. ) vo vzťahu sme boli 4 roky ale viem ze sme sa lubili !!! a po rozchode sme mali viac spolocnych kontaktov ( ci uz ICQ / telefon,, stretli sme sa na diskotéke (na ktoru som siel len kvoli tomu ze tam je) bozkávali sme, bol som u nich doma , jedol.som tam. .. ..atd.... ) lenže vždy mi niekto niečo hodil pod nohy a vzdy sa ta šanca (ktoru mi povedala ze mi da ) sa stratila a teraz viem ze tam nieje ziadna SANCA ...naozaj som spravil všetko pre záchranu !!!! ( rôzne klise veci) zmenil som sa ( nova práca / žiadne je*** weeknedy ...) naozaj za tie 4 mesiace zo mna iný človek(to nehovirm len JA !)... viem ze som .bol ko*ot a prišiel som som o nu ! mozem si zato sam :(

Priatelka(ex) mi povedala ze uz chce byt sama !! a stacilo !!
(aj keď ako som uz písal bolo tam veľa náznakov ako to zachranit a byt zase spolu ale za tie 4 mesiace tam už nieje nič ... povedala mi ze na to teraz moc tlačiacim)

no ale ja by som chcel nejake rady ako byt zase v pohode ... nie vecne smutný / žiaden úsmev / neustále myslet na nu / pozerať si jej fotky / pisat si na icq / .....
kazdy pise a hovori ze chce to čas ....
ale uz su to 4 mesiace a ja neviem fungovať normálne ! nieje deň / nieje hodina ked na nu nemyslím ( pociťuje to okolie, som nervózny ..)
nejak sa obrnit ze ked niekam pôjde aby som nežiarlil / nerobil scény poprípade (viem ze nikoho nemá) ale takto sa už nedá zit .... napadajú ma vselijake kktne myslienky ani neviem kedy som sa zasmial alebo šiel spat bez toho aby som hodinu nepozeral do tmy a rozmyslal o nej co by mohlo byt .... kebyze to a to :(

ja vlastne ani neviem co chcem pocut... prejde to? zabudnem raz na nu ? co mi pomoze ? je to veľmi pekne dievča ! moze lusknut a moze mat hneď troch to by som asi ani neprežil ( ale viem ze chce byt sama a nechce mat nikoho ale keď chlapci su kur*y a skusaju furt a snažia sa ale zas na druhu stranu je single moze so robit co chce ...)]

ako dlho bude trvat toto obdobie ?
prečo tak žiarlim ? ( ani vo vzťahu som tak nežiarlil) !
inu ani nechcem, lebo vždy myslím na nu chyba mi je mi zle samému ...
som maximálne zúfali a spravil naozaj zúfale veci a je mi všetko jedno kto co vidi a povie .....

ako mohol by som tu ešte pisat xy veci ze co robím (ceknem ci je online asi aj 100x za deň) a plno veci (možno aj vy ste robili vselijake hlúposti )
Delicious
Light Expert
Light Expert

Re: Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa Delicious »

Obdobie bude trvať dovtedy, dokým si sám nepovieš dosť. A určite zabudneš, teraz sa ti zdá ako keby bola jediná, ale uvidíš, že odstupom času sa dokážeš zblížiť aj s inou. Vravím ti, daj tomu čas a uvidíš, že sa dá všetko do normálu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

po 4 rokoch sú 4 mesiace veľmi krátka doba, tak nič iné ako "chce to čas" ani nečakaj. Ale už to bude len lepšie. Istotne sa rovnako trápi aj ona. Treba si nájsť nejaké aktivity, aby si zamestnal hlavu. Zober si knihu, stiahni si nejaké seriály, choď von s partiou, športuj...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Pred začiatkom leta som sa po 2 a pol roku rozišiel s bývalou a bol som z toho ozaj mimo. No prakticky celé leto som strávil u kamaráta na dome na prestavbe, aj 9-10 hodín denne, bol som vďačný, že som mal čo robiť a snažil som sa to robiť najlepšie, ako viem. A jednoducho ak sa na niečo naozaj sústredíš, tak ti to nedovolí až v takej miere myslieť na ňu. Neviem, koľko máš voľného času a ako ho vypĺňaš, no ak sa každý deň nejako zničíš, tak mi ver, že sa ti nebude chcieť večer vždy hodinu rozmýšlať nad ňou, proste budeš rád, že si môžeš lahnúť a spať. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Iné aktivity, ako tu všetci radia- to pomôže. Myslím, že ona sa cíti rovnako a myslí na teba, takže skús byť v pohode a ak nebudeš tlačiť na pílu a stretnete sa znova, čo ty vieš, čo z toho bude. Ak ju budeš takto len sliediť a "prenasledovať", bude to nielen nevhodné pre ňu, ale budeš sa len ty viac zožierať kde je, s kým je, prečo nie je online. Ono to prejde, ale bude to trvať dlho...
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

A cim viac jej budes davat najavo ze o nu bojujes, tym viac ju to bude odpudzovat. Musis jej ukazat ze si chlap, ze si sa teda zmenil a ze si stojis za svojim... a nevyplakavat sa jej.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

R1k1nko aj ked ja s tou mojou sme sa este nerozisli, sme spolu tiez 4 roky a posledne tyzdne nespavam, nechuti mi jest... S predoslou ex som chodil 3 roky a po rozchode som bol asi 6 mes sam az kym som neurobil ten krok, ze chcem na nu zabudnut a idem riesit ine baby. A co cert nechcel nasiel som tu terajsiu a aj ked je to teraz s nou uz mozno v pecku, tak jedine co si hovorim, ze musim sa k tomu postavit ako chlap. Zacina mi to byt jedno, nechcem sa tym uz trapit a prikladat vztahom taku dolezitost a tebe aj mne asi neostava nic ine, lebo clovek iba premrha cele dni v nezmyselnej depke. Zivot ide dalej, ano casto si hovorim, keby som mal take stastie ako mali niektori moji znami a su uz 20-30 rokov za vodou a riesia ine veci a nie dovody preco sa rozist. Ak sa rozideme, tak jedine vychodisko vidim v tom, zamestnat mysel, cize praca, priatelia, nove znamosti. Ked najdes novu babu a nemusi byt super krasna ako ta predosla, ale ak ti s nou bude fajn, tak si zacnes v duchu hovorit, je to lepsie ako s byvalou a postupne vsetky city presmerujes na nu a byvalu beries ako 1000 inych bab.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Rikinko zacni hravat wowko :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No aktivity mám šport/beh/ seriály kukam veľmi veľa a naozaj sa snažím nemyslieť.ale vždy vždy príde taká chvíľka a som v tom..depka a konec... Dnes som jej celý den na icq nenapísal ....uvidíme.... ako bolek písala kto vie čo bude...
Fuuuu. Ako vidím čakajú má ešte horšie mesiace...už teraz sa bojím vianoc bez nej
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Nepripúšťaj si to ako koniec sveta prosím ťa. Ste bez seba 4 mesiace a dnes si jej nenapísal na icq? To má byť ako úspech? Na svete je toľko pekných a zároveň nezadaných žien, že nejaká sa ti určite ujde, neboj sa. Hlavne mysli pozitívne, pokiaľ si budeš nahovárať, že ťa to nikdy neprejde a že to bez nej nevydržíš, tak akékoľvek rady sú zbytočné. Zmeň myslenie a snaž sa to brať aj pozitívne, pozvi von kamarátov, s ktorými si dlhšie nebol. Ale ako som povedal, neber to hlavne tak, že už nikdy to nebude bez nej dobré. Bude. A čoskoro, ver tomu hlavne ty. A keď tomu budeš veriť, tak sa ti to aj skôr splní, všetko čo sa týka pocitov, emócii, vzťahov a podobne, si človek môže riadiť sám, keď sa naučí ovládať sám seba a svoje myslenie a správanie. :wink:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Prechovavas citovu vazbu ktorej sa potrebujes zbavit - no ale cit nemozes zabit len tak, cit mozes zabit len jednym sposobom - nechas ho vyhladovat.

Co to znamena v praxi? Zbavit sa vsetkeho co ti ju priamo pripomina, nekomunikovat, nemysliet na nu, nehnevat sa na nu, skratka neprechovavat k nej ziaden cit po istu dobu (aj ked sa jej nechces zriect).

A snaz sa dost spat a pravidelne a zdravo sa stravovat. Medzi stravovanim a celkovou naladou je totiz velmi uzka suvislost. Sport a spolocnost ludi zvykne tiez kvalitne pomahat.

Momentalne som mesiac aj nieco po rozchode (moj vztah trval 3,5 roka) a snazim sa dodrziavat to co som napisal vyssie. To co sa so mnou deje prijmam ako istu nutnu reziu zotavovania sa zo vztahu. Je uplne normalne, ze sa citis ako sa citis. Prijat smutok a zivit ho je vsak velky rozdiel. Tak toto obdobie respektuj (zo dna na den to nezmizne) ale si ho ani umelo nepredlzuj.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Prezivam nieco podobne ... uz je to cca 3-4 mesiace co ma poslala k vode .. a takisto len koli mojim chybam ... robil som sprostosti .. nevazil som si ju ... pred mesiacom som si ju vymazal z fb,pokec,icq,telefon ... hned mi napisala ze ako co robim .. nechapal som .. pretoze sa vzdy kumne chovala maximalne arogantne ... no vcera som jej napisal preco a koli comu som si ju vymazal ... porozpravali sme sa ... najviac ma mrzi co mi napisala ... "ublizoval si mi 5 mesiacov a mal si to uplne v pi**" ja som si to naozaj v tej dobe neuvedomoval .. pochopil som to az ked bolo neskoro ... poprosil som ju teda aby som jej mohol dokazat ze som sa zmenil , ze som lepsi clovek .. samozrejme ako kamarat. .. zatial komunikujeme ...moc ruzovo to vsak nevidim ... myslim na nu nonstop ako ty ... ked pride namna ta chvilka tak si maximalne tak oprem hlavu o stolik a hodinu nedokazem nic spravit ... je to bolestive ... sam neviem ci som to radsej mal nehat uz tak a nenapisat jej .. ale chcem jej vsetko vynahradit ... mozno casom mi to dovoli .. treba verit .. a bojovat ... prepac za off topic .. ale snad ti bude lepsie ked zistis ze v tom niesi sam :/
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Betarik napísal:.. zatial komunikujeme ...
Tak prestante. Potrebujes to. Respektuj sa.
Betarik napísal:.. treba verit .. a bojovat ...
Treba sa vzchopit. Momentalne si troska. R1k1nko je tiez momentalne troska. K sebe sa nevyjadrujem. Zena sa nikdy ale k troske nevrati. Kym sa svojich byvalych vo svojich hlavach nezrieknete tak stale budete trosky. Co vam ani nedava sancu na ziskanie svojich ex ani nevylepsuje zivot. Chcete byt trosky?
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja troska niesom ... len ma stve, mrzi vsetko zle co som jej sposobil ... viem ze tam je minimalna sanca .. ale chcem byt snou za dobre .. ved nic zle mi nespravila ... za vsetko si mozem sam ... ak mi dovoli jej to nejakym sposobom vynahradit tak spravim pre nu vsetko .. aj keby som mal ja trpiet ... samozrejme potichu .. tak aby o tom ona nevedela ...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako ju chces cinit stastnou ak sam nedokazes respektovat seba natolko aby si dokazal byt stastny ty?

Ludia sa navzajom zranuju, tomu sa nevyhnes - prijmi to a odcin co sa da ale nie vsetko sa da odcinit.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

chapem ta javatar ... len som mal neuveritelnu potrebu sa jej za vsetko ospravedlnit ... tlacilo ma to na dusi ... a zatial sa z toho vyvinulo "kamaratsto" som vdacny aj zato ... neziadam a ani nedufam v nieco viac ... zatial mi to staci ... som stastnejsi ako som bol predtym :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Sám si to sťažuješ a robíš úplny opak toho čo by si mal robiť. Musíš sa snažiť na to nemyslieť a keď sa ti nedarí ovládať tvoju mysel a myšlienky, stále môžeš ešte ovládať svoje konanie. Upusti teda od sledovania jej Facebooku, sledovania či je online na Facebooku alebo ICQ, Skypu, nepozeraj si v žiadnom prípade jej fotky a i., nechoď na diskotéku kvôli nej a nechoď do baru ak je tam ona. Skús sa jej vyhýbať, čo najviac zamedziť kontakt a hlavne využi kamarátov, nájdi si s nimi čas vybehnúť von, nájsť si aktivitu, ktorá by ti mohla vyplniť čas - športovanie, posilňovanie, čítanie, filmy, viac práce a i. Nepíš jej, nevolaj, ak ti napíše prvá, tak neodpisuj hneď, premysli si čo jej píšeš a prečo to píšeš. Musíš vyhodiť zo svojho života spoločnú minulosť s ňou, daj si dole zo stola alebo z poličky spoločné fotky (a aj tie jej), vymaž si spoločné fotky z telefónu, snaž sa na ňu nemyslieť.

Ak ti povedala, že ti dá šancu, tak prečo teraz píšeš, že ti hádžu polená pod nohy? Kto ti hádže polená pod nohy, akou formou a prečo? Aký bol dôvod problémov a prečo ste sa rozišli?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

To len ja som taky, ze do dvoch tyzdnov sa po preplakanych nociach skonsolidujem a idem dalej ako by sa nechumelilo? Byvala ma pred 5 mesiacmi nechala takmer na nase dvojrocne vyrocie. A uz po mesiaci sme sedeli na pive a bavili sme sa ako kamarati. Ano, asi k nej este nieco citim, kedze "odlubit" sa neda len tak zo dna na den, ale absolutne nijako ma to nepohlcuje. Skus si aj ty povedat, ze je to len chemia, ktora ti oblbuje mozog. A ak si uvedomis tento "fakt", mozno prides na to, ako ju aspon ciastocne vypustit z hlavy. A samozrejme najroznejsie aktivity, kamarati, vylety a podobne.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No wowko bol jeden problém kvôli raidu som meskkaval k nej.
Nj fotky mám na stole. Fotky v mobile. Sledujem hu cez net. ...nj tiež som si nevazil že som ju mal a teraz banujem...
:cry: bral tomto ako samozrejmosť...
Ďalší problém bolá zlá práca veľa stresu a cez weekend som to s kamosmi ventiloval a buď som sa silno opil ale žiadne iné som neblaznil!!! Ona si myslela opak.... A ju to už nebavilo ...vážil som si ju ale nedával som jej to na javo... Teraz nepijem ak hej tak doma hráme karty a tam si dám trocha....
Hm je ťažké na nu nemyslieť ..a už len ta predstava že je niekde na diskotéke a ja doma mám byť ako fas...a od kedy sme sa rozišli chodí len tam...nechápem za 4 roky takú potrebu nemala a bavili sme sa inde.....

Nj som troska ale taká polovičná

//autoeditácia príspevku (07 Nov 2012, 2:28)
Nj je pravda že som furt cez icq a vonku riešil veci snou a tlačil na ňu.. Ale raz to vyzeralo nádejnee a potom zas nie lebo. Som spravil ko*ot že som niekomu napisal dve vety... Anejak sa to dozvedela...čiže šanca fuč. Naozaj som spravil všetko pre záchranu... Priznal som sa jej že za všetko zle môžem ja ... Plakal som pred ňou prosil ju... Ono sa toho udialo už toľko že ani sám neviem...no začnem tým že prestanem na ňu myslieť alebo sa budem aspoň snažiť... Ja som si snou už vedel predstaviť život myslel som zr toto je moja osudová láska.. Zažili sme veľa pekného a to zle zato môžem len ja.... je*li alkohol a moja kurvena povaha... A ľudia čo mi závideli !!! Tak. Prekrucali a len zlo
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ak je pre teba opijanie ventilovanim a este ides vsetko zle hodit na alkohol, tak by si sa mal nad sebou zamysliet, ze ci za to vsetko moze alkohol alebo ci za to nemozes skor ty, tvoje spravanie ku nej, uprednostnovanie kamaratov pred nou a rozpravanie al. pisanie par viet, ktore si si mal odpustit. Este stale si si isty tym, ze za to vsetko moze alkohol?

Spravil si chybu, ze si ju prosil, tlacil na nu a snazil sa jej dokazat aky si zmeneny. Mal si ist na to pomaly, ona potrebovala klud, cas, volnost, priestor, kamaratky, zabavu a nie to, aby si jej denno denne pisal, rozpraval jej ako sa zmenis, tlacil si prilis na nu. Vies preco chodi na disco a pocas vztahu s tebou nechodila? Ani ja neviem :D Ale nie, teraz vazne, ona sa teraz zabava, ma tam kamaratky a je to akasi forma uvolnenia a zabavy pre nu, ma volnost a nevie sa jej nabazit. Pri tebe na disco nechodila, nechcela alebo to nepotrebovala, cas ste travili inak, mali ste ine zaluby. Teraz sa jej zivot zmenil a mozno dohana to co zmeskala.

Daj jej teda cas, ktory potrebuje, volnost, ktoru nemala a az teraz ziskala a ukaz jej, ze nie si na spagatiku a si chlap, preto uplne zniz kontakt s nou alebo ho prerus. Ak bude chciet a budes jej chybat, tak sa ti ozve. Ty si v pozicii kedy jej musis zacat chybat, ona si musi uvedomit, ze jej chybas, ze sa ti chce ozvat. Za ten cas zabudni na spooocne chvile, na nu a aj tie fotky.
Zamknuté