co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak nech si zatrtka a ukludni sa zenucha. Potom casom si to mozno uvedomi ;)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

predpokladajuc, ze nasa respondentka je vypovedna vzorka, az ma mdloby chytaju a potom, ze spravat sa k zenam milo a slusne, tudle... bez skrupul pouzit a ist na druhu a srat na nejake emocie
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

nechapem, co sa mi pokusas vytknut, ale rada sa necham poucit.

asi si zle pochopil moj predchadzajuci prispevok, lebo ja sa nechystam plodit deti s niekym, koho nemilujem. len som chcela povedat, ze keby som teraz stretla toho praveho, tak sa sobasu a detom nebranim. sama mam kopu zenatych/vydatych spoluziakov/cky, aj moji slovenski kamarati sa beru uz pocas vysky.

nikoho nevyuzivam ani neklamem (a mala som na to nespocetne vela prilezitosti).
neviem, preco by mal mna niekto vyuzit a odhodit. uz aj tak revem do vankusa kvoli inym veciam.

a este podotykam, ze nezijem na slovensku a kultura a mentalita su tu uplne ine.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

prečo mám z tejto témy pocit len jedného ? definovala by som to slovom
" zúfalosť " :smt104
kathleen
Light Professional
Light Professional

kaslat na to, nech zije cynik! ;)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Proste mám pocit , že za každú cenu chceš mať nejakého chlapa... :|
Lenže byť s niekým je si myslím vážne rozhodnutie a nie len pre to , aby si vyvolala v niekom žiarlivosť alebo išla s niekym von len preto lebo k nemu cítiš niečo ako vďačnosť alebo čo ... Jedna rada do života.. - chlapi nemajú radi zúfalé ženy. To isté platí naopak...a na niektorých osobách je vidieť zúfalosť až - až ...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

nechapem tento povyk na fore.. slecna sa rozhodla hodit za hlavu neschopaka, ktory bol brzdou v jej zivote (aspon dufam, ze sa na to chysta). to je pozitivne
.
rozhodla sa posunut dalej a skusit rozvijat znamost s niekym inym. aj to je pozitivne.

tak kde je problem? aj keby to mal byt len treningovy panak...

// shark.. co si nepamatam, to sa nestalo :D a kedze uz mozem len poznamkovat, tak si to naplno uzivam:)
kathleen
Light Professional
Light Professional

lumir, dakujem ;) aspon jediny clovek ma tu chape :D

//autoeditácia príspevku (30 Mar 2012, 17:55)
kafiatko napísal:Proste mám pocit , že za každú cenu chceš mať nejakého chlapa... :|
Lenže byť s niekým je si myslím vážne rozhodnutie a nie len pre to , aby si vyvolala v niekom žiarlivosť alebo išla s niekym von len preto lebo k nemu cítiš niečo ako vďačnosť alebo čo ... Jedna rada do života.. - chlapi nemajú radi zúfalé ženy. To isté platí naopak...a na niektorých osobách je vidieť zúfalosť až - až ...
1. o pozvania na rande nudzu nemam. ide len o to, ze pod casovym tlakom a pri tolkych povinnostiach uz stracam prehlad, kto mi zato vobec stoji a kto nie.
2. to, ze s niekym idem von, znamena, ze ho chcem spoznat. podla toho, ci potom k nemu citim len vdacnost alebo cosi viac sa rozhodnem, ci s nim chcem chodit. nie naopak. (v zivote som s nikym nechodila :P)
3. moja zufalost nespociva v tom, ze o mna nikto nema zaujem. ale v tom, ze vzdy to ma nejaky hacik a potom z toho aj tak nic nie je.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

lumir ty tam sed ticho a posluchaj zenu. A pracuj nad utlmenim nemiestnych poznamok k damam :D

Proti neschopakovi nic nemam, ten nech zas chlasta a lieta na Party ... Jeho problem.
Skor mi ide o to, ze voli nie najlepsiu moznost s prezretym ovocim ktore si teraz uvedomilo, ze je to uz 10 rokov co drblo zo stromu a chce sa tam silou mocou vratit.
Ked si tho chce otuknut, tak kludne ... Ale odhovaram od lubovolnych vaznejsich intencii. Teraz je vsetko krasne, ale potom sa objavia Himalaje na horizonte.

Zufalstvo nezufalstvo, netreba tlacit na pilu hladanim a prijmanim vsetkych pozvani na "rande".
kathleen
Light Professional
Light Professional

ved ja sa snazim drzat zdraveho rozumu :) dakujem za vasu pomoc ;)
v podstate klasicky scenar: po kratkej aferke si uvedomim, ze dotycny (okrem toho, ze je mily a pritazlivy) nesplna ziadne z mojich kriterii idealneho partnera a ze je to strata casu pre oboch. a potom nemam to srdce ho tahat za nos a ani v povahe sa pretvarovat, aj tak to na mne vidno..
ale dnes vecer sa vyraza do ulic s niekym novym, zda sa byt moja krvna skupina, takze minimalne dalsi super kamarat :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Stále mám z týchto kathleenených tém pocit, že asketická jeptiška má toľko partnerov, potencionálnych partnerov a nápadníkov, že ani ten najväčší borec z témy pravidlá "HRY" - ako na to sa zdiaľky nechytá na ten počet získaných osôb opačného pohlavia.
ale dnes vecer sa vyraza do ulic s niekym novym, zda sa byt moja krvna skupina, takze minimalne dalsi super kamarat
Dnes ďalší, patrilo by sa to narátať od začiatku pôsobenia kathleen na fóre, podľa mňa by sme sa už nebezpečne blížili k trojcifernému číslu..
kathleen
Light Professional
Light Professional

Neznamena, ze ked zijem v celibate, neviem citat chalanov :) Len oni nevedia citat mna asi :D Askeza mi dava nadhlad, lebo viem ovladat svoje pudy.

Mam zasadu, ze kazdemu dam sancu, (kto nie je nasilnik, asocial alebo ideologicky magor). Keby boli kriteria bavorak a vlastny byt, tak by sa pocet blizil nule.

//autoeditácia príspevku (14 Okt 2012, 21:31)
lumir napísal:nechapem tento povyk na fore.. slecna sa rozhodla hodit za hlavu neschopaka, ktory bol brzdou v jej zivote (aspon dufam, ze sa na to chysta). to je pozitivne
.
rozhodla sa posunut dalej a skusit rozvijat znamost s niekym inym. aj to je pozitivne.

tak kde je problem? aj keby to mal byt len treningovy panak...

// shark.. co si nepamatam, to sa nestalo :D a kedze uz mozem len poznamkovat, tak si to naplno uzivam:)
Lubim ho a zjavne neviem rozvijat znamost s niekym inym. Cely zivot mi prevratil naruby. Koncim.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

hmm.. zivot prevrateny naruby.. emocie, co ti idu rozdrhat telo a dusu.. obcas ti mozno aj trosku zavidim :)
.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@lumir
ale keby si si to s nou vymenil tak by ti nebolo vsetko jedno :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Jak patetické..... jak z amerického filmu :lol:.....
kathleen
Light Professional
Light Professional

Viete, co je super? Ze ja ho riesim uz rok: hovori mi, ze ked ma vidi, tak slinta..ze som ho zachranila..snazi sa ma chytit za ruku..potom, ze nic medzi nami nie je..pred kamoskou so zufalym vyrazom, ze JA "stale nic"..

do spolocnej spravy na FB nam (spolubyvajucim) oznamil, ze sa rozhodol zostat SVK (nasiel si tam pracu)..ja na to, ze: "good luck" a on, ze ho mozem prist pozriet a som srdecne vitana..a ze mozno nakoniec "skonci" v tom meste, kde som ja..

a ked sa ho teraz spytam, ci mame byt kamarati, co obcas idu na kavu alebo ci ma chce, tak prekvapene povie, ze si myslel, ze "uz je to vyriesene".

vidite niekto to riesenie?? mno, zjavne by sme mali ako par dost problemy v komunikacii :D

//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 15:00)
Pinhead napísal:Jak patetické..... jak z amerického filmu :lol:.....
Pateticke je, ked ti vsetko pripomina jedneho cloveka, mas pocit, ze ho vidis na ulici. ked ti pri vybere oblecenia napadne, ze co by sa asi pacilo jemu..Ked mas chut precestovat cez dva staty, aby si ho videl 2 dni. (Hoci mas kopu povinnosti a plny program.)

U mna sa to nestava casto. Nuz, nech ziju vznesene city! :)

PS: Ked sa zalubis do nespravneho cloveka: pockaj, kym ta to prejde :D
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

kathleen napísal:lumir, dakujem ;) aspon jediny clovek ma tu chape :D

//autoeditácia príspevku (30 Mar 2012, 17:55)

1. o pozvania na rande nudzu nemam. ide len o to, ze pod casovym tlakom a pri tolkych povinnostiach uz stracam prehlad, kto mi zato vobec stoji a kto nie.
2. to, ze s niekym idem von, znamena, ze ho chcem spoznat. podla toho, ci potom k nemu citim len vdacnost alebo cosi viac sa rozhodnem, ci s nim chcem chodit. nie naopak. (v zivote som s nikym nechodila :P)
3. moja zufalost nespociva v tom, ze o mna nikto nema zaujem. ale v tom, ze vzdy to ma nejaky hacik a potom z toho aj tak nic nie je.

1. A čo keby si sa trošku zastavila? Možno to je to, čo ho na Tebe odrádza, mňa osobne "naspeedované" dievčatá, čo sa vkuse niekam ponáhľajú a vkuse niečo robia odpudzujú (týmto nenarážam na to, že si ňou aj Ty). Neviem si predstaviť vzťah s dievčaťom, ktoré vkuse niečo musí robiť, vkuse niekam musí ísť a tak ďalej. Zoraď si troška tie svoje povinnosti, a zapozeraj sa naokolo.
2.To rozhodnutie by malo byť na oboch. Z tejto vety vyznelo že "ja sa rozhodnem že s ním chcem chodiť a basta." Ja len či si aj jemu tak nejako narovinu nenaznačila spomínané a to ho troška odradilo.

Je zaujímavé čítať, že jak Vás to dievčatá vyburcuje, keď je chlapec po náznakoch chladným a nechytí sa hneď na prvú návnadu. Skús sa zamyslieť či by bol ten "wow efekt" taký istý, keby sa na Teba hneď na tej prvej diskotéke vrhol?

Napáda ma aj, že s ním rozoberáš ostatných nápadníkov. Skús popremýšľať koľko chlapov si pred ním už spomenula :)

Ďalej píšeš, že máš nejaké zlé skúsenosti z minulosti. Čo ak ju má aj on a preto nič nepodnikne? Čo ak je hanblivý? Pravda je že prešla už dosť dlhá doba, ale ľudia sú divní :)
A hlavne prestaň analyzovať každý jeden jeho pohyb, že prečo, ako, začo? Neviem ako to je teraz, keďže prešla relatívne dlhá doba... proste pri najbližšej príležitosti ho chyť a pobozkaj a keď to nezaberie, tak to nemá zmysel. Možno po tomto dostaneš nejaký impulz ako zabudnúť :) GL
kathleen
Light Professional
Light Professional

Dakujem za reakciu na toto stare vlakno :)

Teraz zije v inom state a chce ostat kamarat, ja o friendzone nemam zaujem.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Zakladateľka témy - priveľmi nad všetkým filozofuješ a uvažuješ...zvažuje pre a proti...jesus christ...proste buď viac uvoľnená a pontánna a nerieš každú banalitu a nepozastavuj sa nad všetkým...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Dakujem za upozornenie :) Spontanne prejavovat city niekomu, kto o to nestoji, nema zmysel.
Napísať odpoveď