Páči sa mi tvoj štýl, jazdíš mesto (obchvaty!) a kupuješ si pomaly V6 trojlitre
Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
To je taká chuťovka
Ja by som si to kúpil ako druhé auto alebo ako spotrebák na rok, dva....
ako nekupujem
len proste ja si vzdy poviem ze no! je cas na nieco mensie a otvorim si autobazar a skoncim pri niecom podobnom co mam teraz, nechcem sa vzdat proste ani komfortu ani nicoho, ta primera ma v podstate vsetko, full vybava okrem tempomatu, este aj vyhrievane sedacky mam ... teraz som siel nedavno v octavii a jak keby som sedel na lanovke na strbskom plese to bolo strasne 
taku mazdu som dnes cistil v robote tak som si pozrel na nete po com idu a som prijemne prekvapeny, to fakt ze slovaci nevedia ocenit (ani financne ani nijak) dobre a kvalitne auto...
pri takej cene by si aj ostalo na plyn
taku mazdu som dnes cistil v robote tak som si pozrel na nete po com idu a som prijemne prekvapeny, to fakt ze slovaci nevedia ocenit (ani financne ani nijak) dobre a kvalitne auto...
pri takej cene by si aj ostalo na plyn
Ale jedno nechápem Chez...ak si s tou Primerou fakt UBERspokojný, tak ju drbni na plyn a doži ju. Však ti pojazdí ešte dlho a lacno.
Akurát si musíš byť na istom. Lebo drbnúť ju na plyn a o rok-dva ju predať je finančné hara-kiri.
Akurát si musíš byť na istom. Lebo drbnúť ju na plyn a o rok-dva ju predať je finančné hara-kiri.
Chezter: presne taku to Mazdu este aj farbu ma kamarat sice podstatne viac km(myslim ze cca 300k km) spotreba 9l a kazdych 2000km 1liter oleja
ako fakt si nemyslim ze ta mazda z linku ma 80tkm
, na km ani nepozeram, nie som ani z tych co pozeraju
a begbeee, popravde to asi tak aj bude
skor to bolo fakt len informativne, dost ma to auto zaujalo, popri cisteni som si donho aj sadol, osahal, octavia sa komfortovo ani pocitovo na mazdu nechyta, a to stoji 2-3x tolko a nikto asi ani nevie prečo
a begbeee, popravde to asi tak aj bude
skor to bolo fakt len informativne, dost ma to auto zaujalo, popri cisteni som si donho aj sadol, osahal, octavia sa komfortovo ani pocitovo na mazdu nechyta, a to stoji 2-3x tolko a nikto asi ani nevie prečo
Hentá tiež nemá 80 000, o to by som sa nebál 
Čo sa týka plynu, tak pomaly celé Slovensko chodí už do MPGas v Hlohovci, referencií majú snáď miliardu. Peniaze na stromku nerastú a dá sa riešiť aj cez úver.
Čo sa týka plynu, tak pomaly celé Slovensko chodí už do MPGas v Hlohovci, referencií majú snáď miliardu. Peniaze na stromku nerastú a dá sa riešiť aj cez úver.
no urcite nema teraz pozeram ze ten priestor motora horsi jak na mojom nebostiku
keby si mal fakt zaujem o taky masinu opytam sa kamosa ci este predava tu svoju on chcel nejakych 500€
keby si mal fakt zaujem o taky masinu opytam sa kamosa ci este predava tu svoju on chcel nejakych 500€
no informativne sa kludne spytaj, ak chce tak mi posli info do spravy aj s nejakymi fotkami, ked bude dobra a nekupim ja, tak sef urcite, on je tiez taky mazdos, vlastni mazdu 6 mps a to uz je co povedat 
Tak z toho golfa nič, lebo nemal servisnú knižku a chcel za neho veľa. Čo hovoríte napríklad na tohto Forda? http://ford-focus.autobazar.eu/18-tdci- ... 71613.html
Ta servisna knizka ti pomaha sa spravit, ci?
No jasné, kúpim auto za 9000 a hneď ho dám do servisu na výmenu rozvodov a boh vie čoho ešte, ani len oleje sa nevie kedy boli menené.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
joj, co vsetko chyba ludom ku stastiu... stacilo povedat... by som Ti k Tvojej spokojnosti dal cistu servisku orazitkovat presne tak, ako by si si predstavoval
a ked to zvladnem ja, zvladne to ktokolvek 
Že som sem vôbec písal 
No si reprezentativna vzorka slovenskeho zaujemcu o nenovy Golf/Ochtavku/Haudi/Prassat/Fobiu a podobne rofl.
-
RATZINGER666
Darca
presne, ako hovori icefire... poradit si nenechate, lebo ste najmudrejsi... potom to takto vyzera...lukas9206 napísal:Že som sem vôbec písal
nevies, kedy bol vymeneny olej? tak ho vymen a hotovo, nie? takychto ludi mam najradsej - kupuju auto za skoro 10 000e podla toho, kedy bol meneny olej a podla toho, ci k tomu dostanu aj autoradio a zimne gumy zdarma...
nezabudni potom napisat, ako Ti strelili rozvody, ktore boli podla servisky cerstvo vymenene... lebo zaskrtnut to tam je fakt problem
Ja som kupoval pouzivane auto pol roka. Nezartujem. Pol roka som chodil ako idiot a vyberal. S mechanikom. Servisne knizky som nikdy nechcel, pokec majitela ma nezaujimal nikdy. Vsetko som overoval sam a nasiel som prebrusene VINka, auta na leasing, totalky, podvody, skryte zavady.
Po kupe auta som vymenil olej, vsetky filtre, stierace a ich ramena, ziarovky, nemrznucu zmes a to je vsetko zatial. Rozvod nastastie retaz.
Tak sa kupuje pouzivane auto.
Po kupe auta som vymenil olej, vsetky filtre, stierace a ich ramena, ziarovky, nemrznucu zmes a to je vsetko zatial. Rozvod nastastie retaz.
Ale veď píšem tu aby ste mi poradili, nie. Ten golf už bol sam o sebe dosť drahý, nemal ani letné disky a plus už ako hovoríte majiteľ nemal snahu ani napísať niečo do tej servisnej knižky takže auto za 9000 z nabehanými 150 000 km a z prázdnou knižkou. Bez žiadnych výmien. Čiže, všetky oleje, rozvody sa menia pri 150 000 km, nie takže ďalšie 300 evri, disky a boh vie čo, čiže by to vyšlo úplne cez cenu za také auto.
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2012, 21:17)
Dobre no, ide tu to že to auto bolo poriadne cez cenu a to si povedal aj ty RATZINGER, čiže to nechajme tak, a skúste sem hodiť niečo čo je podľa vás lepšie.
//autoeditácia príspevku (07 Nov 2012, 21:17)
Dobre no, ide tu to že to auto bolo poriadne cez cenu a to si povedal aj ty RATZINGER, čiže to nechajme tak, a skúste sem hodiť niečo čo je podľa vás lepšie.
ale je rozdiel kupovat 10 rocne auto a 4 rocne, ktoremu nedavno skoncila zaruka - to by si hadam mohol uznat tiez, nie?icefiresr napísal:Ja som kupoval pouzivane auto pol roka. Nezartujem. Pol roka som chodil ako idiot a vyberal. S mechanikom. Servisne knizky som nikdy nechcel, pokec majitela ma nezaujimal nikdy. Vsetko som overoval sam a nasiel som prebrusene VINka, auta na leasing, totalky, podvody, skryte zavady.
keby som hladal 4 rocne auto, tiez hladam so serviskou, od prveho majitela (t.j. od toho, kto si ho kupil v showroome a nie od toho, kto ho doviezol na SR od "prveho majitela")
-
awtt
Medium Professional
Ja sa tiez priklanam k nazoru ze servisna knizka pri zopar rocnom aute vobec nie je sprostost.
ak ta kniha zodpoveda 100% stavu co bolo tomu na tom aute robene tak je to len +
urcite ked by som predaval auto a nemal by som servisku hoci viem ze vsetko bolo robene tak ako ma byt tak by sa kupujuci ktomu inac postavim
urcite ked by som predaval auto a nemal by som servisku hoci viem ze vsetko bolo robene tak ako ma byt tak by sa kupujuci ktomu inac postavim