Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa begbeee »

To je taká chuťovka :) Ja by som si to kúpil ako druhé auto alebo ako spotrebák na rok, dva....
Páči sa mi tvoj štýl, jazdíš mesto (obchvaty!) a kupuješ si pomaly V6 trojlitre :happyrespect:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ako nekupujem :D len proste ja si vzdy poviem ze no! je cas na nieco mensie a otvorim si autobazar a skoncim pri niecom podobnom co mam teraz, nechcem sa vzdat proste ani komfortu ani nicoho, ta primera ma v podstate vsetko, full vybava okrem tempomatu, este aj vyhrievane sedacky mam ... teraz som siel nedavno v octavii a jak keby som sedel na lanovke na strbskom plese to bolo strasne :)
taku mazdu som dnes cistil v robote tak som si pozrel na nete po com idu a som prijemne prekvapeny, to fakt ze slovaci nevedia ocenit (ani financne ani nijak) dobre a kvalitne auto...
pri takej cene by si aj ostalo na plyn
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale jedno nechápem Chez...ak si s tou Primerou fakt UBERspokojný, tak ju drbni na plyn a doži ju. Však ti pojazdí ešte dlho a lacno.
Akurát si musíš byť na istom. Lebo drbnúť ju na plyn a o rok-dva ju predať je finančné hara-kiri.
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

Chezter: presne taku to Mazdu este aj farbu ma kamarat sice podstatne viac km(myslim ze cca 300k km) spotreba 9l a kazdych 2000km 1liter oleja
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ako fakt si nemyslim ze ta mazda z linku ma 80tkm :D, na km ani nepozeram, nie som ani z tych co pozeraju
a begbeee, popravde to asi tak aj bude :)
skor to bolo fakt len informativne, dost ma to auto zaujalo, popri cisteni som si donho aj sadol, osahal, octavia sa komfortovo ani pocitovo na mazdu nechyta, a to stoji 2-3x tolko a nikto asi ani nevie prečo :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Hentá tiež nemá 80 000, o to by som sa nebál :D
Čo sa týka plynu, tak pomaly celé Slovensko chodí už do MPGas v Hlohovci, referencií majú snáď miliardu. Peniaze na stromku nerastú a dá sa riešiť aj cez úver.
bonno50
Star
Star

no urcite nema teraz pozeram ze ten priestor motora horsi jak na mojom nebostiku
keby si mal fakt zaujem o taky masinu opytam sa kamosa ci este predava tu svoju on chcel nejakych 500€
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no informativne sa kludne spytaj, ak chce tak mi posli info do spravy aj s nejakymi fotkami, ked bude dobra a nekupim ja, tak sef urcite, on je tiez taky mazdos, vlastni mazdu 6 mps a to uz je co povedat :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Tak z toho golfa nič, lebo nemal servisnú knižku a chcel za neho veľa. Čo hovoríte napríklad na tohto Forda? http://ford-focus.autobazar.eu/18-tdci- ... 71613.html
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ta servisna knizka ti pomaha sa spravit, ci?
lukas9206
Addict
Addict

No jasné, kúpim auto za 9000 a hneď ho dám do servisu na výmenu rozvodov a boh vie čoho ešte, ani len oleje sa nevie kedy boli menené.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

joj, co vsetko chyba ludom ku stastiu... stacilo povedat... by som Ti k Tvojej spokojnosti dal cistu servisku orazitkovat presne tak, ako by si si predstavoval :) a ked to zvladnem ja, zvladne to ktokolvek :)
lukas9206
Addict
Addict

Že som sem vôbec písal :roll:
icefiresr
Addict
Addict

No si reprezentativna vzorka slovenskeho zaujemcu o nenovy Golf/Ochtavku/Haudi/Prassat/Fobiu a podobne rofl.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

lukas9206 napísal:Že som sem vôbec písal :roll:
presne, ako hovori icefire... poradit si nenechate, lebo ste najmudrejsi... potom to takto vyzera...

nevies, kedy bol vymeneny olej? tak ho vymen a hotovo, nie? takychto ludi mam najradsej - kupuju auto za skoro 10 000e podla toho, kedy bol meneny olej a podla toho, ci k tomu dostanu aj autoradio a zimne gumy zdarma...

nezabudni potom napisat, ako Ti strelili rozvody, ktore boli podla servisky cerstvo vymenene... lebo zaskrtnut to tam je fakt problem :wink:
icefiresr
Addict
Addict

Ja som kupoval pouzivane auto pol roka. Nezartujem. Pol roka som chodil ako idiot a vyberal. S mechanikom. Servisne knizky som nikdy nechcel, pokec majitela ma nezaujimal nikdy. Vsetko som overoval sam a nasiel som prebrusene VINka, auta na leasing, totalky, podvody, skryte zavady.

Po kupe auta som vymenil olej, vsetky filtre, stierace a ich ramena, ziarovky, nemrznucu zmes a to je vsetko zatial. Rozvod nastastie retaz.

Tak sa kupuje pouzivane auto.
lukas9206
Addict
Addict

Ale veď píšem tu aby ste mi poradili, nie. Ten golf už bol sam o sebe dosť drahý, nemal ani letné disky a plus už ako hovoríte majiteľ nemal snahu ani napísať niečo do tej servisnej knižky takže auto za 9000 z nabehanými 150 000 km a z prázdnou knižkou. Bez žiadnych výmien. Čiže, všetky oleje, rozvody sa menia pri 150 000 km, nie takže ďalšie 300 evri, disky a boh vie čo, čiže by to vyšlo úplne cez cenu za také auto.

//autoeditácia príspevku (07 Nov 2012, 21:17)
Dobre no, ide tu to že to auto bolo poriadne cez cenu a to si povedal aj ty RATZINGER, čiže to nechajme tak, a skúste sem hodiť niečo čo je podľa vás lepšie.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

icefiresr napísal:Ja som kupoval pouzivane auto pol roka. Nezartujem. Pol roka som chodil ako idiot a vyberal. S mechanikom. Servisne knizky som nikdy nechcel, pokec majitela ma nezaujimal nikdy. Vsetko som overoval sam a nasiel som prebrusene VINka, auta na leasing, totalky, podvody, skryte zavady.

Po kupe auta som vymenil olej, vsetky filtre, stierace a ich ramena, ziarovky, nemrznucu zmes a to je vsetko zatial. Rozvod nastastie retaz.

Tak sa kupuje pouzivane auto.
ale je rozdiel kupovat 10 rocne auto a 4 rocne, ktoremu nedavno skoncila zaruka - to by si hadam mohol uznat tiez, nie?

keby som hladal 4 rocne auto, tiez hladam so serviskou, od prveho majitela (t.j. od toho, kto si ho kupil v showroome a nie od toho, kto ho doviezol na SR od "prveho majitela")
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Ja sa tiez priklanam k nazoru ze servisna knizka pri zopar rocnom aute vobec nie je sprostost.
bonno50
Star
Star

ak ta kniha zodpoveda 100% stavu co bolo tomu na tom aute robene tak je to len +
urcite ked by som predaval auto a nemal by som servisku hoci viem ze vsetko bolo robene tak ako ma byt tak by sa kupujuci ktomu inac postavim
Napísať odpoveď