Obraciam sa na vas s tymto mojim problemom, verim ze mi budete vediet poradit.
Mam notebook Lenovo Ideapad Z570, vsetko bolo v poriadku. ale asi tyzden dozadu mi napalovacka (je to LG, HL-DT-ST DVDRAM GT33N) pri napalovani v nerovi (v. 8.0) robi problemy. Palim na DVD media Maxel. Stava sa mi teraz, ze napalovaci proces zacne, ale po chvilke skonci s chybou, a vlastne aj uz s nepouzitelnym mediom (kusok napali). nieje uvedena ziadna blizsia infoska ohladom chyby, proste len vyhodi cervene X a text "zapis sa nepodaril".Keby to urobi s 1, 2, 3, mediami, tak sa kaslem na to, asi chyba v DVDcku, ved sa stane. Lenze toto mi robi uz pomaly s kazdym druhym. Neexistuje aby z 50medii bolo 40 vadnych.
Moje pokusy o riesenie:
- reinstalacia Nera - nepomohlo
- reinstall mechaniky vo Win - nepomohlo
- vycistenie mechaniky - nepomohlo
Mozno este skusit update FW mechaniky, to som este nespravil, a neviem ci pomoze, alebo ci je fakt chyba v samotnej mechanike, myslim to, ze by mohla byt aj mechanika fakt vadna, alebo chyba je niekde inde a existuje riesenie na tento problem.
Za kazdu radu budem vdacny, lebo uz ma to fakt vytaca. Pre rypajucich: nie, nepalim ilegalne veci, len si chcem zalohovat kopu fotiek a videi, ktore som si sam spravil fotakom
Pre dodatok: OS Win7 Pro 64bit, notebook ma cca 1 rok a 2 mesiace.