Dešifrovanie odmietnutia
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dešifrovanie odmietnutia
Dúfam že to nebude moc duplicitné, alebo zbytočné, ale zaujíma ma akými najčastejšími frázami sa nám baby snažia dať najavo, že o nás nemajú záujem. Dobre vieme, že väčšina báb nevedia povedať veci na rovinu, takže takto by sme mohli spoločnými silami dosiahnuť toho, že nebudeme zbytočne mútiť vodu niekde, kde to od začiatku nemá zmysel.
Napr. čo si myslíte o tejto fráze:
"teraz mi je dobre samej" Myslíte že to skôr znamená, že nikoho nechce, alebo že nechce práve vás ?
Keď ma napadnú iné, tak priebežne niečo pridám...
Napr. čo si myslíte o tejto fráze:
"teraz mi je dobre samej" Myslíte že to skôr znamená, že nikoho nechce, alebo že nechce práve vás ?
Keď ma napadnú iné, tak priebežne niečo pridám...
Re: Dešifrovanie odmietnutia
Výcuc z jednej stránky ohľadom ženského myslenia :
Ano = Ne
Ne = Ano
Možná = Ne
Promiň = Budeš litovat
Potřebujeme = Chci
Rozhodnuti je na Tobě. = Správně rozhodnuti už by melo byt jasně i Tobě.
Dělej, jak myslíš. = Později za to budeš platit.
Musíme si promluvit. = Chci si postěžovat.
Jistě, udělej to. = Nechci, abys to dělal.
Nejsem naštvaná. = Samozřejmě, že jsem naštvaná, Ty troubo!
Jsi tak....mužný. = Potřebuješ se oholit a páchneš potem.
Jsi dnes večer tak pozorný = To opravdu myslíš porad jenom na sex?
Bud romanticky a zhasni. = Mám špeky.
Ta kuchyň se sem nehodí. = Chci nový dům.
Chci nové záclony = ...a koberce a nábytek a tapety....
Pověs ten obraz sem = NE! Pověs ho tamhle!
Slyšel jsi to? = Měla jsem pocit že už jsi usnul.
Miluješ mě? = Budu chtít něco drahého.
Jak moc mě miluješ? = Udělala jsem něco, co se Ti opravdu nebude líbit.
Za minutku budu připravena = Klidně si zase zuj boty a zapni si televizi.
Nemám tlustý zadek? = Řekni, že jsem krásna.
Musíš se naučit komunikovat. = Musíš se naučit se mnou souhlasit.
Posloucháš mě? = Pozdě, už jsi mrtvy.
Já nekřičím! = Samozřejmě, že křičím, protože to je důležité!
Odpověď na otázku "Co se děje?":
- Pořád to samé = Nic
- Nic = Všechno
- Všechno = Mám předmenstruační krizi
- Nic, opravdu = Jenom to, že jsi kretén!
To čo je za sprostosť? Ked povie ano=nie a ked nie=ano.Ako možu vedieť ako to tá dotyčná myslí v skutočnosti?
Doplnenie
srandovna tema,dnes som akurat stretol v obchode jednu zenu s ktorou to vyzeralo nadejne akurat ze pri nej stal jej priatel(nevedel som o nom) a ked ma
zbadala na 2sekundy mala oci ako 10koruny potom si prebehla rukou vlasy a pozerala do zeme,co to asi znamenalo

zeby koniec zaciatku?niekedy sa clovek dohovori aj bez slov
Pre nechapaveho
karmistu testka - aj toto sa da desifrovat ako odmietnutie -???
zbadala na 2sekundy mala oci ako 10koruny potom si prebehla rukou vlasy a pozerala do zeme,co to asi znamenalo
zeby koniec zaciatku?niekedy sa clovek dohovori aj bez slov
Pre nechapaveho
V oboch pripadoch je to v konecnom dosledku to iste a znamena to, ze nechce teba. Zbytocne to budes analyzovat ako to je, pretoze ak chce ineho a teba nie, tak je to jej rozhodnutie a ty ho uz tazko zmenis.Bushido napísal: "teraz mi je dobre samej" Myslíte že to skôr znamená, že nikoho nechce, alebo že nechce práve vás
Moze to byt ako pises, chce nikoho alebo nechce len teba, je to od zeny k zene ine a neda sa to zjednotit.
-
Bushido
Medium Professional
Nerobme z toho teraz nejakú konkrétnu záležitosť, nejde o to že ma nejaká odmietla a vôbec nič nechcem zmeniť. Ide o to, aby ste tiež pridali nejaké poznatky, keď ste mali pocit, že vás babo nepriamo odmietla, ale použila na to nejakú frázu z ktorej to nieje jednoznačné...
To sa neda odpovedat presne.Ja som par krat pouzila frazy ako nechcem sa viazat, chcem byt sama,mam ta rada ako kamarata,necitim sa na vztah, nie si moj typ,nechcem ti ublizit,bojim sa vztahu a rozne podobne.Niekedy mi chalan nebol sympaticky,inokedy som nechcela vztah a viazat sa.Pri jednom som vedela aky je suknickar ale zahrala som to tak,ze chcem ostat sama. Preto sa na odpovede zien radsej nespoliehaj a neber ich doslova vazne.
-
TommyHot
Addict
To je taky problem povedat veci priamo? Nepacis sa mi, nechcem ta, daj pokoj?
-
Peter_Retep
VIP
ked chce byt zena v tvojej pritomnosti ozve sa aj sama, pripadne si najde na teba cas. vsetko ostatne su vyhovorky
ked mi tu bude zenska cast fora tvrdit nieco ine tak holky mate dost vazny problem....
Velmi dobre napísanéTommyHot napísal:To je taky problem povedat veci priamo? Nepacis sa mi, nechcem ta, daj pokoj?
No tak toto mne tiež nejde do hlavy prečo to ženské takto hned nepovedia,ušetrili by sme viac času a aj nervov.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
kruta priamo povedana pravda je ovela lepsia ako pekne klamstvo... hlavne setri cas a nervy...TommyHot napísal:To je taky problem povedat veci priamo? Nepacis sa mi, nechcem ta, daj pokoj?
pri citani tejto temy ma hned napadla 1 osoba
celkom rozumna zlata baba, zavolala ma von, vela vypisovala atd,
potom podla jej slov nevedela co chce, nakoniec sa dala dokopy s byvalim
a vyjadrila sa, ze to ja som ju do niecoho nutil...
po vise roku sa rozisli a spomenula ale 2-3 krat pri pisani, ze sme sa dlho nevideli...
tak som jej odpisal, ze nemam problem s nevinnym stretnutim,
ona nato, pojdem von rada, ale teraz este nie, netvrdim ze za rok ale nejaky cas to potrva,
nechcem aby to zase dopadlo zle
ja niekedy ani nechcem radsej vediet co a ako zeny myslia
Arkan...-Tak toto už ano.Ešte ona sama chce ist s tebou von a potom ti vyčíta že ty ju nútiš.

-
Croven
Star
mne sa strasne "pacilo" ako po pol roku ked som sa rozisiel s byvalou mi povedala, ze ona nevie co chce
proste ja tej frazy nerozumiem ze "neviem co chcem" sak chcem byt stebou alebo nechcem.. neviem kde je ten problem
-
TommyHot
Addict
Ja si myslim, ze ked zena povie "neviem co chcem", tak si vytvara zadne vratka, v pripade, ze by jej nevysiel vztah s tym kym chce. Jednoducho ta necha cakat a ked jej to nevyde, tak dolezie za tebou (ak samozrejme medzi tym nespozna niekoho ineho). Inak si to neviem vysvetlit, ved predsa bud niekoho chcem, alebo niekoho nechcem. Nic medzi ano (TRUE) a nie (FALSE) neexistuje.
Straaaašne sa smejem, keď toto čítam.
Snažíte sa tu logikou vysvetliť, ženský zmýšľanie?? Veľa šťastia
Ich myslenie pri citoch logiku nikdy ani na míle nevidelo, tak sa ani nesnažte to pochopiť. Iba čo sami seba zdeptáte

-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ejo6, no neviem, ja si myslim, ze sa na tom smeju viac menej vsetci 
a taky naivny, ze by som zenske myslenie zakladal na logike som tiez neni
a taky naivny, ze by som zenske myslenie zakladal na logike som tiez neni
-
uplink
VIP
Nerozumiem tomu, ako môže byť človek taký slepý voči evidentnému a jasnému.
ak človek o Vás javí menej záujmu ako Vy o neho, spomaľte, ináč spôsobíte to že sa o Vás druhá osoba prestane zaujímať o to rýchlejšie
ak Vás druhá osoba žerie a nechcete o ňu prísť a preháňa to, povedzte jej nech spomalý, koniec koncov času je skoro vždy dosť
ak Ti baba akokoľvek naznačí že nechce vzťah: "necítim sa teraz na vzťah, možno neskôr", "dajme si pauzu", "hmm, porozmýšľam nad tým a dám Ti vedieť" a iné, v momente viete na 100% že NiE. Neriešte to ďalej, nestrápňujte sa, nebudte ako malé sprosté decko. Chodte ďalej. Ako mám napísané na azete, odcitujem sa:
aj ten najmenší náznak konfliktnosti v 99% prípadoch prerastie v bariéru, ktorú Vy, alebo tá druhá osoba NiKDY neprekoná, skúste ju objaviť ešte v zárodku a ušetríte čas sebe a aj tomu druhému
Nikdy nežite vo falošnej nádeji. Nekŕmte svoju dušu, myseľ ani srdce myšlienkami a predstavami "keby" a "keď". Žite pre realitu, prítomnosť a terajšok. Ak ste s babou 5 rokov a po piatich rokoch chce pauzu, je koniec. Ak ste na desiatom rande a chcete si povedať že spolu budete chodiť, baba povie "uvidím" je to nie, budete maximálne sexbuddies.
Čím skôr človek príjme fakty reality, tým šťastnejší bude. Hlavne prosím Vás nezabíjajte čas s tými, čo o to nestoja!

Dodržiavajte toto jednoduché pravidlo a budete šťastní"Keď milujete a nie ste milovaný, choďte ďalej. Neponižujte sa. Bežte naproti tým, ktorí Vás budú milovať tiež."
Nikdy nežite vo falošnej nádeji. Nekŕmte svoju dušu, myseľ ani srdce myšlienkami a predstavami "keby" a "keď". Žite pre realitu, prítomnosť a terajšok. Ak ste s babou 5 rokov a po piatich rokoch chce pauzu, je koniec. Ak ste na desiatom rande a chcete si povedať že spolu budete chodiť, baba povie "uvidím" je to nie, budete maximálne sexbuddies.
Čím skôr človek príjme fakty reality, tým šťastnejší bude. Hlavne prosím Vás nezabíjajte čas s tými, čo o to nestoja!
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
uplink, suhlasim s tebou, ale su situacie kedy je to fakt divne...
napr ak ty nevyvijas ziaden natlak, len sa "nebranis" a nakoniec si ten
co niekoho do niecoho nutil tak je to minimalne zaujimava teoria, nemyslis?
napr ak ty nevyvijas ziaden natlak, len sa "nebranis" a nakoniec si ten
co niekoho do niecoho nutil tak je to minimalne zaujimava teoria, nemyslis?
Minule som bol s jednou "kamoskou" vyzera priemerne , ked som sa jej opytal ze aky typ chalana sa jej lubi mi povedala hlavne aby bol zabavny, verny, tolerantny, a trosku sympaticky.... po 6 pivach som sa jej to znova opytal a nasledne mi povedala ze kazda zena si serie do huby, ked tvrdi ze jej nezalezi ako clovek vyzera.... kazda /aspon priemerna baba/ chce pekneho chalan... ako aj chalan chce peknu babu a tak to je proste vacsinou ak sa daju dokopy nepomer / pekna, skaredy alebo naopak/ takmer vzdy to skonci ze proste ten krajsi si podvedome hlada niekoho ineho...