Vadny disk
Vadny disk
Dobry den nainštaloval som si len tak hd tune a v tom poličku healt mam v dvoch poličkach warning čo to znamena, a vadi to?Za odpovede vopred dakujem.
-
javatar
Hardcore addict
Re: Vadny disk
Ano vadi to, ak je disk este v zaruke tak je to dovod na reklamaciu ak nie tak si radsej dolezite data zalohuj.
O kazdom disku plati, ze je casovana bomba a ten tvoj je tomu blizko. Moze ti pokojne vydrzat este rok a moze byt zajtra po nom.
O kazdom disku plati, ze je casovana bomba a ten tvoj je tomu blizko. Moze ti pokojne vydrzat este rok a moze byt zajtra po nom.
Inak by som to ani neriešil lenže pc začal byt strašne pomaly a myslel že to je operačnym systemom tak ten sa preinštaloval ale zo 7 na xp ale ani to nepomohlo.A bude to asi diskom lebo vetšinou pri nejakych naročnejšich veciach svieti ta červena ledka stale a procesor je vytaženy na 20% a ramky je ešte volnej 1,30gb ,može to byt tým diskom?
no sprav aj full error scan
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sprav cez Hard Disk Sentinel.
Ako mam v tom programe dat error scan.
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2012, 13:23)
Do pc som skusil dat stary 40 gb disk western digital a aj windows 7 ide s týmto diskom normalne bez mrznutia tak potom bude asi ten seagate vadny.
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2012, 13:23)
Do pc som skusil dat stary 40 gb disk western digital a aj windows 7 ide s týmto diskom normalne bez mrznutia tak potom bude asi ten seagate vadny.