Vodicak
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodicak
nie, lebo vodicak na male motorky uz maju... na nich sa moze jazdit od 15-tich 
Vedel by niekto o dobrej knihe motoškoly ? Potreboval by som si osvojiť a doplniť niektoré znalosti. Na nete ich je neúrekom, tak ak by niekto vedel o nejakej najucelenejšej, budem rád za názov (autora). 
//tak kúpil som Motoškolu od Pavla Fausta a Miroslava Olšana. Je celkom podrobná a páči sa mi spracovanie. By človek neveril koľko vecí sa dá stále naučiť.
//tak kúpil som Motoškolu od Pavla Fausta a Miroslava Olšana. Je celkom podrobná a páči sa mi spracovanie. By človek neveril koľko vecí sa dá stále naučiť.
-
Mr.Cumel
Medium Expert
Prosím vás približne ako dlho trvá vybavenie vodičského preukazu ? Zajtra to už budú 3 týždne čo naň čakám. Stáva sa to normálne ? Čakali ste niekto už takto dlho ?
Bežne sa čaká týždeň až dva. Tri už je trošku dlhšia doba no. Treba tam behnúť a opýtať sa kde sa stala chyba. Vodičák už vybavený máš, iba je hodený niekde u tety v šuflíku.
ja som cakal 5 dní a to byvam v KE 
-
audiotrack
VIP
ja som čakal týždeň (ale to štvrtky a piatky nerobia). Ale je tam tuším lehota 30 dní, takže u teba majú ešte čas. Ak ani po 30 dňoch nebude, potom sa choď sťažovať.
-
Mr.Cumel
Medium Expert
Ďakujem. Už som im tam volal a že už týždeň mám vodičák urobený ale že mi zabudli poslať smsku, zmrdi. 
Mne tiež vraveli, že nech počítam s dvoma týždňami, ale za 3 prac. dní mi prišla SMS.
(medzi tým bol víkend)
Mr.Cumel: tak tak. Tie vodičáky sú tam skoro vždy za pár dní. SMSky ale dochádzajú nejako neskoršie.
-
Hellboy248
Guru wannabe
im pridu vodicaky z vyroby, stoja na stole a kym ich slepica nahodi do systemu a odosle sms moze prejst aj par dni 
-
audiotrack
VIP
ak by ešte niekto riešil rovnaký problém, tu sa dá pozreť či už máte vodičák hotový na polícii: http://vodicak.sk/vodicak.php?akcia=1
caute idem si robit vodicak skupiny C a mna by zaujimalo ake vysetrenia musim mat absolvovane pred zacatim kurzu sice v autoskole mi to vraveli ale uz si to nepamatam presne
vopred dik za info
Klasické vyšetrenie u lekára, teda spôsobilosť - EKG, zrak, farbosleposť atd a potom psychotesty.
diky bol som uz aj u svojej doktorky ale je tu este jeden mensi problem doktorka tvrdi ze mam znizeny farbocit usudzujuc podla knizky v ktorej su tie farbene kruhy a z nich musim precitat nejake cisla alebo pismena ale ja v niektorych pripadoch nevidim ziadne cislo alebo pismeno alebo vidim nieco ine.
ale vodicak sk. B vlastnim uz vyse 4-rokov bez nehody a soferujem skoro kazdy den aj dlhe a nocne trasy a prekazku alebo colkovek ine som nemal problem zbadat, a tak by ma zaujimalo ze ci mam sancu uspiet u ocneho (zatial som u neho nebol) aby dal potrvedenie na sposobilost
http://www.farbocit.sk/index.php?option ... &Itemid=72
ale vodicak sk. B vlastnim uz vyse 4-rokov bez nehody a soferujem skoro kazdy den aj dlhe a nocne trasy a prekazku alebo colkovek ine som nemal problem zbadat, a tak by ma zaujimalo ze ci mam sancu uspiet u ocneho (zatial som u neho nebol) aby dal potrvedenie na sposobilost
http://www.farbocit.sk/index.php?option ... &Itemid=72
Tak ono vždy je to o tom aj na akého doktora narazíš. Niekto to iba formálne napíše že kontroloval, niekto to robí poctivo. Ako je možné že máš B keď máš poruchu farbocitu ? či vtedy si nemal ?
Ten test čo si posielal som napr urobil komplet s tým že som nemusel rozmýšľať. Ono to nemusí byť priamo nebezpečné, ale isté riziko tam je, inak by sa to nerobilo.
Všetko je to ako som písal o doktorovi. Keby si potreboval to C-čko súrne kvoli práci atď tak všetko sa dá. Aj doktor je iba človek.
Ten test čo si posielal som napr urobil komplet s tým že som nemusel rozmýšľať. Ono to nemusí byť priamo nebezpečné, ale isté riziko tam je, inak by sa to nerobilo.
Všetko je to ako som písal o doktorovi. Keby si potreboval to C-čko súrne kvoli práci atď tak všetko sa dá. Aj doktor je iba človek.
-
kukiak
Addict
ja som z toho testu nevedel precitat ani polku a Bcko mam. Doktorky mi ale vravela ze s C by to uz bol problem.
ja som ziadne skusky farebnej citlivosti nerobil pri Bcku
a podla mna to ani neni kvoli doktorke...nepamatam si vobec ze nieco take bolo v tom tlacive na prehliadku
a podla mna to ani neni kvoli doktorke...nepamatam si vobec ze nieco take bolo v tom tlacive na prehliadku
Je to súčasť komplexnej prehliadky spôsobilosti. Ja som to napríklad u svojho doktora robil.
Tiež som to robil, pred necelým rokom iba. Najprv som nevedel o čo ide, a prišlo mi to nejaké podozrivo ľahké a hlúpe. Keď som to ale dal kamarátovi, o ktorom som vedel, že má poruchu farbocitu, tak ten si neškrtol. Zaujímavé. Trochu nefér voči týmto osobám, neviem kde by ťa to obmedzovalo v reálnom svete.
Ten konkrétny kamarát, aj jeho mama napríklad absolútne nevedia rozoznať farby. V Avatarovi boli podľa nich fialový ľudia, o niektorých odtieňoch zelenej si myslia že je žltá, a podobne. Jeho mama šoféruje už asi 20 rokov.
Ten konkrétny kamarát, aj jeho mama napríklad absolútne nevedia rozoznať farby. V Avatarovi boli podľa nich fialový ľudia, o niektorých odtieňoch zelenej si myslia že je žltá, a podobne. Jeho mama šoféruje už asi 20 rokov.
Tiez nechapem aky to ma vyznam pri soferovani, vsak, cervenu oranzovu a zelenu snad rozozna kazdy.
Ja som to tusim tiez na B nerobil.
Ja som to tusim tiez na B nerobil.