Minecraft
Re: Minecraft
Dobry den
Mam problem v single playeri. Ked chcem kopat dole tak mozem Max 3 kocky a tudis nic zo surovin nakopane mam namysli zelezo zlato a ine. Co sa tam daju najst. Je tam taka kocka ako koniec sveta. A je to vsade Kde chcem kopat alebo mi dajte link Kde to mozem stiahnut cele odznova ak sa to nebude dat opravit lebo nechcem prist o to Co tam mam postavene...
Dakujem Vam skuseny hraci
Mam problem v single playeri. Ked chcem kopat dole tak mozem Max 3 kocky a tudis nic zo surovin nakopane mam namysli zelezo zlato a ine. Co sa tam daju najst. Je tam taka kocka ako koniec sveta. A je to vsade Kde chcem kopat alebo mi dajte link Kde to mozem stiahnut cele odznova ak sa to nebude dat opravit lebo nechcem prist o to Co tam mam postavene...
Nezačal si náhodou novú hru vo flat mape? Teda nikde žiadne kopce, nič, len šíra rovina? Kukni si pri nastavovaní novej hry, čo tam zadávaš.
Nazdár som Actionko a pred nedávnom som začal točit videa z minecraftu.Doteraz som natočil len par dielov ale to sa časom zmení
Zatiaľ sú videa čisto len z minecraftu ale planúje sa neskôr natáčat aj iné žánre.Mám Vám čo poskytnuť . Neskôr sa pustím do návodov na stavanie epic budov a mnoho ďalšieho...
Určite nezabudnite odoberať a tešiť sa na súťaže ,ktoré sa pre vás pripravujú.
Odkaz na kanál : http://www.youtube.com/user/Actionko1
Zatiaľ sú videa čisto len z minecraftu ale planúje sa neskôr natáčat aj iné žánre.Mám Vám čo poskytnuť . Neskôr sa pustím do návodov na stavanie epic budov a mnoho ďalšieho...
Určite nezabudnite odoberať a tešiť sa na súťaže ,ktoré sa pre vás pripravujú.
Odkaz na kanál : http://www.youtube.com/user/Actionko1
Ano dal som super plochy Len dediny a take zelene kocky su tam tych by som sa tiez chcel zbavit lebo kamarat cez den kludne behal po okoli a ted ked mam ten super plochy sa tam neda dat aby som mohol hlbsie kopat suroviny?
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2012, 6:39)
Ano dal som super plochy Len dediny a take zelene kocky su tam tych by som sa tiez chcel zbavit lebo kamarat cez den kludne behal po okoli a ted ked mam ten super plochy sa tam neda dat aby som mohol hlbsie kopat suroviny?
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2012, 6:39)
Super plochý by som odporúčal len pre creative mod, keď si chceš len stavať srandy. A pochybujem, že sa v tom mode dá ťažiť, aj keď s najnovším updateom sa myslím už dajú navoliť aj vrstvy, aké tam budú, ale neskúšal som to.
Nevymýšľaj blbosti a daj si normálny gamemode, tam môžeš ťažiť surovín koľko chceš.
Nevymýšľaj blbosti a daj si normálny gamemode, tam môžeš ťažiť surovín koľko chceš.
Game mod? Co to je mam tam cestinu. Alebo slovencinu tak v tom super plochom sa neda tazit smola a v tom game mode su Aj dedinki? Lebo chcem to pre syna aby sa tam vyblaznil 
Bohužiaľ teraz nie som na svojom PC, takže neviem, ako sa to tam píše v slovenčine.
Gamemode survival, generácia štruktúr zapnutá, world type default alebo biom.
(http://www.accelerated-ideas.com/news/s ... 2w16a.aspx)
Prípadne ešte preštuduj túto stránku, kde sa dočítaš o biómoch, world/map type a pod: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki
Gamemode survival, generácia štruktúr zapnutá, world type default alebo biom.
(http://www.accelerated-ideas.com/news/s ... 2w16a.aspx)
Prípadne ešte preštuduj túto stránku, kde sa dočítaš o biómoch, world/map type a pod: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki
neviete niekto kde by som nasiel singleplayer commands pre minecraft 1.4.5? k +
Je to také ťažké napísať do googlu singleplayer commands for minecraft 1.4.5 ??minik460 napísal:neviete niekto kde by som nasiel singleplayer commands pre minecraft 1.4.5? k +
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2012, 23:37)
Pretože máš svet nastavení na superplochý (Ale dá sa naňom nadstaviť šírka povrch a tak je to novinkapipoo20 napísal:Dobry den
od minecraft 1.4.4 verzie.Najlepšie si dať Veľké Biomy to budú všeliake vrstvy krajin napriklad púšť alebo je tam originálné nastavenie sveta ale zabudol som aké
Dobry den. Ja mam verziu minecraftu 1.4.5. Ked chcem s kamosom hrat cez hamachi tam si single player a potom open to lan. No vygeneruje my ip adresu vo formate: 0.0.0.0:57449. Je to normalne? Co treba spravit
Je to také ťažké napísať do googlu singleplayer commands for minecraft 1.4.5 ??
nie je, ale skus si to tam napisat
00babco napísal:Dobry den. Ja mam verziu minecraftu 1.4.5. Ked chcem s kamosom hrat cez hamachi tam si single player a potom open to lan. No vygeneruje my ip adresu vo formate: 0.0.0.0:57449. Je to normalne? Co treba spravit
neviem aku mas verziu minecraftu tak ty dam napriklad na 1.4.5
Tu je video tak by si to musel vytvorit:
Cez toto video nemusí ísť server len som ty chcel ukázať ako priblizne sa vytvara server
Príklad: napis na youtube do vyhladavanie minecraft ako spraviť server (aku verziu minecraftu mas ja mam 1.4.5)
Takze takto by to vizeralo: Minecraft ako spraviť server 1.4.5
Po prvé píše akú má verziu Minecraftu a po druhé Hamachi je práve na to, aby vytváralo virtuálne lan siete pre počítače. 
Niečo na spríjemnenie dňa
Diggin' Minecraft style
Diggin' Minecraft style
Chcete vyhrat minecraft GiveCode tak kliknite na toto a splnte poziadavky ktore su vo videu:

-
MichalkoOo
Zablokovaný
ty si fakt pán - minecraft a SAMP, všetko ti seká a nejde ti zvuk 
Sice neni to moje.MichalkoOo napísal:ty si fakt pán - minecraft a SAMP, všetko ti seká a nejde ti zvuk
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2012, 15:01)
Žaložil som si Minecraft server cez minecraft.net bez pluginov.Dal som to do zložky a zapol som to všetko šlo dočkal som a dalo mi to done že je to dokončené.V zložke server som ponadstavoval všetko server bol cez hamachi.Kamarát sa skúšal pripojiť a
stále mu písalo že pripájam sa na server 20 sekund čakal a nič vipol to stále mu to len písalo že pripájam sa na server nechcelo ho pripojiť neviete čo by som mal zle? a tak?Server som dal na whitelist a dal som tam mená ktoré máme na minecrafte? Čo mám urobiť??
Dakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nee skype Donko18, strašná gramatika... To bude tvoj brat 
Ale mne to neseka to to video ja mam paradni PCMichalkoOo napísal:nee skype Donko18, strašná gramatika... To bude tvoj brat
a tomu tvojmu kamosovi ukazuje server online? A sa ho rovno spytaj, ci ma vypnuty firewall a takisto si ho skontroluj aj ty