Minecraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
pipoo20
Novice
Novice

Re: Minecraft

Príspevok od používateľa pipoo20 »

Dobry den
Mam problem v single playeri. Ked chcem kopat dole tak mozem Max 3 kocky a tudis nic zo surovin nakopane mam namysli zelezo zlato a ine. Co sa tam daju najst. Je tam taka kocka ako koniec sveta. A je to vsade Kde chcem kopat alebo mi dajte link Kde to mozem stiahnut cele odznova ak sa to nebude dat opravit lebo nechcem prist o to Co tam mam postavene...
Dakujem Vam skuseny hraci
Svarog
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Svarog »

Nezačal si náhodou novú hru vo flat mape? Teda nikde žiadne kopce, nič, len šíra rovina? Kukni si pri nastavovaní novej hry, čo tam zadávaš.
Livo563
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Livo563 »

Nazdár som Actionko a pred nedávnom som začal točit videa z minecraftu.Doteraz som natočil len par dielov ale to sa časom zmení
Zatiaľ sú videa čisto len z minecraftu ale planúje sa neskôr natáčat aj iné žánre.Mám Vám čo poskytnuť . Neskôr sa pustím do návodov na stavanie epic budov a mnoho ďalšieho...

Určite nezabudnite odoberať a tešiť sa na súťaže ,ktoré sa pre vás pripravujú.

Odkaz na kanál : http://www.youtube.com/user/Actionko1
pipoo20
Novice
Novice

Ano dal som super plochy Len dediny a take zelene kocky su tam tych by som sa tiez chcel zbavit lebo kamarat cez den kludne behal po okoli a ted ked mam ten super plochy sa tam neda dat aby som mohol hlbsie kopat suroviny?

//autoeditácia príspevku (14 Nov 2012, 6:39)
Ano dal som super plochy Len dediny a take zelene kocky su tam tych by som sa tiez chcel zbavit lebo kamarat cez den kludne behal po okoli a ted ked mam ten super plochy sa tam neda dat aby som mohol hlbsie kopat suroviny?
Svarog
Light Star
Light Star

Super plochý by som odporúčal len pre creative mod, keď si chceš len stavať srandy. A pochybujem, že sa v tom mode dá ťažiť, aj keď s najnovším updateom sa myslím už dajú navoliť aj vrstvy, aké tam budú, ale neskúšal som to.

Nevymýšľaj blbosti a daj si normálny gamemode, tam môžeš ťažiť surovín koľko chceš.
pipoo20
Novice
Novice

Game mod? Co to je mam tam cestinu. Alebo slovencinu tak v tom super plochom sa neda tazit smola a v tom game mode su Aj dedinki? Lebo chcem to pre syna aby sa tam vyblaznil :-)
Svarog
Light Star
Light Star

Bohužiaľ teraz nie som na svojom PC, takže neviem, ako sa to tam píše v slovenčine.

Gamemode survival, generácia štruktúr zapnutá, world type default alebo biom.
(http://www.accelerated-ideas.com/news/s ... 2w16a.aspx)

Prípadne ešte preštuduj túto stránku, kde sa dočítaš o biómoch, world/map type a pod: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

neviete niekto kde by som nasiel singleplayer commands pre minecraft 1.4.5? k +
donko18
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa donko18 »

minik460 napísal:neviete niekto kde by som nasiel singleplayer commands pre minecraft 1.4.5? k +
Je to také ťažké napísať do googlu singleplayer commands for minecraft 1.4.5 ?? :lol:

//autoeditácia príspevku (25 Nov 2012, 23:37)
pipoo20 napísal:Dobry den
Mam problem v single playeri. Ked chcem kopat dole tak mozem Max 3 kocky a tudis nic zo surovin nakopane mam namysli zelezo zlato a ine. Co sa tam daju najst. Je tam taka kocka ako koniec sveta. A je to vsade Kde chcem kopat alebo mi dajte link Kde to mozem stiahnut cele odznova ak sa to nebude dat opravit lebo nechcem prist o to Co tam mam postavene...
Dakujem Vam skuseny hraci
Pretože máš svet nastavení na superplochý (Ale dá sa naňom nadstaviť šírka povrch a tak je to novinka
od minecraft 1.4.4 verzie.Najlepšie si dať Veľké Biomy to budú všeliake vrstvy krajin napriklad púšť alebo je tam originálné nastavenie sveta ale zabudol som aké :D
00babco
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 00babco »

Dobry den. Ja mam verziu minecraftu 1.4.5. Ked chcem s kamosom hrat cez hamachi tam si single player a potom open to lan. No vygeneruje my ip adresu vo formate: 0.0.0.0:57449. Je to normalne? Co treba spravit
M&M
Light Professional
Light Professional

Je to také ťažké napísať do googlu singleplayer commands for minecraft 1.4.5 ?? :lol:

nie je, ale skus si to tam napisat :D Neda sa to odnikial stahnut a aj ked som nasiel download, tak to len bol nazov ze 1.4.5, ale ked som to stiahol tak to bolo pre 1.4.2
donko18
Medium Expert
Medium Expert

00babco napísal:Dobry den. Ja mam verziu minecraftu 1.4.5. Ked chcem s kamosom hrat cez hamachi tam si single player a potom open to lan. No vygeneruje my ip adresu vo formate: 0.0.0.0:57449. Je to normalne? Co treba spravit
:mrgreen: :mrgreen: :D Twl Musis si vytvorit server to najdes uz aj na youtube ten LAn server je len pre napriklad brata ked mate 2 PC potrebovali by ste kabel ale ked to chces hrat z kamaratom.Tak si potrebujes uz vytvorit server a nie LAN :D
neviem aku mas verziu minecraftu tak ty dam napriklad na 1.4.5
Tu je video tak by si to musel vytvorit:
Cez toto video nemusí ísť server len som ty chcel ukázať ako priblizne sa vytvara server :).

Príklad: napis na youtube do vyhladavanie minecraft ako spraviť server (aku verziu minecraftu mas ja mam 1.4.5)
Takze takto by to vizeralo: Minecraft ako spraviť server 1.4.5
Svarog
Light Star
Light Star

Po prvé píše akú má verziu Minecraftu a po druhé Hamachi je práve na to, aby vytváralo virtuálne lan siete pre počítače. ;)
xadman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xadman »

Niečo na spríjemnenie dňa

Diggin' Minecraft style :)

donko18
Medium Expert
Medium Expert

Chcete vyhrat minecraft GiveCode tak kliknite na toto a splnte poziadavky ktore su vo videu:

:smt081 :smt081 :wink: :smt059
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ty si fakt pán - minecraft a SAMP, všetko ti seká a nejde ti zvuk :D
donko18
Medium Expert
Medium Expert

MichalkoOo napísal:ty si fakt pán - minecraft a SAMP, všetko ti seká a nejde ti zvuk :D
Sice neni to moje. :roll:

//autoeditácia príspevku (29 Dec 2012, 15:01)
Žaložil som si Minecraft server cez minecraft.net bez pluginov.Dal som to do zložky a zapol som to všetko šlo dočkal som a dalo mi to done že je to dokončené.V zložke server som ponadstavoval všetko server bol cez hamachi.Kamarát sa skúšal pripojiť a
stále mu písalo že pripájam sa na server 20 sekund čakal a nič vipol to stále mu to len písalo že pripájam sa na server nechcelo ho pripojiť neviete čo by som mal zle? a tak?Server som dal na whitelist a dal som tam mená ktoré máme na minecrafte? Čo mám urobiť??

Dakujem :smt006
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nee skype Donko18, strašná gramatika... To bude tvoj brat :D
donko18
Medium Expert
Medium Expert

MichalkoOo napísal:nee skype Donko18, strašná gramatika... To bude tvoj brat :D
Ale mne to neseka to to video ja mam paradni PC
M&M
Light Professional
Light Professional

a tomu tvojmu kamosovi ukazuje server online? A sa ho rovno spytaj, ci ma vypnuty firewall a takisto si ho skontroluj aj ty ;)
Napísať odpoveď