Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
haliegro
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa haliegro »

kamoska v tom bola dobra. na list papiera, na ktorom odovzdavala pisomku mala jemne ceruzou napisane odpovede na najdolezitejsie otazky. na konci pisomky papier len pregumovala a hotovo.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

ja len tak dako napisem na lavicu ceruzou. popripade otvorim zosit do lavice a odpisem od suseda. moc to nevyuzivam. pri niektoryx profakoch sa proste neda odpisovat. a ked sa naucim tak sa mi nexce riskovat 5ku,,,
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

Fanta napísal:tebe neide o znamky :?: bez maturity si dnes nula a bez vysokej skoly este vacsia... ja po skonceni skoly chystam na nejaku manazersku funckiu do banky takze pre mna su dost dolezite znamky...
ja som nenapisal ze znamky nie su dolezite staci ciatat, ale ked mas tahak na com potom zakladas dalsie vedomosti?? totiz ja mam dobre znamky aj bez tahakov tak preto sa pytam... myslim si ze tahak je dost necestna zalezitost.
Co potom mas so skoly ak pouzivas tahaky. Sem tam dobre ale pravidelne ot je uz dost vazne. Na vysokej skole kde je na jednu skusku obrovske kvantum uciva ti tahak aj tak nepomoze.
a dalej je skoda ze sa nase skolstvo tak opiera o znamky, subjektivita ucitelov je dakedy otrasna.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Moj oblubeny tahak je male pismo na papieriku nalepit na pero a to len drzitre v ruke tocite podla toho ako idu riadky a ked ide ucitel okolo staci pero zovriet do paste tento tahak uz praktizujem 5 rokov a zatial ma stopercentnu uspesnost!

Dufam ze sem nechodi aj nejaky moj ucitel... :roll:
masrJanHus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa masrJanHus »

ShanDo napísal:ja som nenapisal ze znamky nie su dolezite staci ciatat, ale ked mas tahak na com potom zakladas dalsie vedomosti?? totiz ja mam dobre znamky aj bez tahakov tak preto sa pytam... myslim si ze tahak je dost necestna zalezitost.
Co potom mas so skoly ak pouzivas tahaky. Sem tam dobre ale pravidelne ot je uz dost vazne. Na vysokej skole kde je na jednu skusku obrovske kvantum uciva ti tahak aj tak nepomoze.
a dalej je skoda ze sa nase skolstvo tak opiera o znamky, subjektivita ucitelov je dakedy otrasna.
To bude aj tym že nie každemu sa xce učiť fšetko vieš ??? To čo ma nebavi alebo nebudem mať na vysokej škole mam na haku , tak ťahak potrebujem lebo by ma nepustili na maturity ( čo sa mi už jeden -censored- učitel vyhražal ) . Takže tahaky treba ak nie si genius , alebo nemaš miesto mozgu Intel ...
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

Fanta napísal:tebe neide o znamky :?: bez maturity si dnes nula a bez vysokej skoly este vacsia... ja po skonceni skoly chystam na nejaku manazersku funckiu do banky takze pre mna su dost dolezite znamky...
znamky? nie vedomosti? a ked budes na tej funkcii v banke kto ti poradi, tahak? neviem ja tahaky nepouzivam, radsej sa to naucim...
nehovorim ze som ich nepouzil, ale myslim si ze to nema velky zmysel opisovat, tal ci tak sa to budete muset naucit.
Fanta
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fanta »

Scarpo napísal:znamky? nie vedomosti? a ked budes na tej funkcii v banke kto ti poradi, tahak? neviem ja tahaky nepouzivam, radsej sa to naucim...
nehovorim ze som ich nepouzil, ale myslim si ze to nema velky zmysel opisovat, tal ci tak sa to budete muset naucit.
ja nevravim ze sa nic neucit :lol: ale niektore nezmyselne poucky neidu do hlavy ani spredu ani zozadu :cry:
ShanDo
Medium Star
Medium Star

ak nechces mat vseobecny rozhlad tak sa uc iba to s coho maturujes a to co bude na vysokej. Na strednej skole nie je uciva tak vela aby som si musel pisat tahaky.
BTW ten intel v mozgu by ti velmi nepomohol lebo je to vypoctova jednotka a nie pametova....( ale jasne ze to bolo myslene obrazne :lol: )
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja vseliako ale dobry sposb napisat na hyg. vreckovku akoze si smrkam nos
alebo na lavicu alebo tahakove pero po 49sk v trafike
masrJanHus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa masrJanHus »

ShanDo napísal:ak nechces mat vseobecny rozhlad tak sa uc iba to s coho maturujes a to co bude na vysokej. Na strednej skole nie je uciva tak vela aby som si musel pisat tahaky.
BTW ten intel v mozgu by ti velmi nepomohol lebo je to vypoctova jednotka a nie pametova....( ale jasne ze to bolo myslene obrazne :lol: )
Prosim ta neber si to zle ale na aku školu chodiš , respektive ročnik ??? J a chodim na 8 ročne Gymnazium do posledneho ročnika a keby som sa mal fšetko učiť a ešte popri tom aj sa pripravovať na maturitu tak by mi z toho asi :aasmile10:
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

ShanDo napísal:ak nechces mat vseobecny rozhlad tak sa uc iba to s coho maturujes a to co bude na vysokej. Na strednej skole nie je uciva tak vela aby som si musel pisat tahaky.
to je pravda!!!
fanta, jak napisal ShanDo, nie vsetko sa ucit, ale nie na vsetko tahaky, inac mate zaujimave sposoby, najme s tymi mobilmi, to je neco pre mna ja som v tomto starusik... :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja osobne pouzivam priesvitne pero a v nom papirek...
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

na zakladnej som nepouzival tahaky, mi bolo v tedy uplne jedno co dostanem
na strednej som nepouzival tahaky, som ju zvladal aj bez ucenia, ale par krat som pouzil maly papierik do ruky na nejake koncorocne pisomky a tak, ale nebolo to casto
no a na vyske sa snazim nepouzivat, ale ked uz to nejde inak tak na A4 5kou pismom sa toho dost zmesti :D

moj extrem: na vyske na fyziku som isiel s 5timi A4ami malym pismom a 36!!!! papierikov o rozmeroch 10x7cm. som si dokonca spravil tahak na tahak aby som vedel kde co mam :D a aj tak som nespravil :cry:

no a jeden nemenovany student kt. poznam sa dostal do 2 roc. tak ze z vlastnej hlavy dal len jednu skusku, vsetky ostatne dal cez telefon bud cez handsfree alebo cez mms-ky

4Lyn - One 2 Three (4LYN) : 10/11/2005 00:09:58
4Lyn - Brompton-City Anthem (Neon) : 10/11/2005 00:07:27
Elefant - Misfit (Alternative Times, Volume 55) : 10/11/2005 00:04:15
--------->www.last.fm/user/kupomir
cypruss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cypruss »

jednoznacne mikropismom tlaceny... a kedze mam celkom dostatocne velku ruku.. tahak cely cas drzim v dlani a ked ju otacam papierom dole.. snazim sa pri tom tvarit uplne prirodzene a nikdy mi na to nikto neprisiel... uz som to dost dlho nepouzil :)
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Staci mat pero a papier... pisem s perom doma mam ziarovku cez ktoru uvidim co pisem a v skole pretocim pero na druhu stranu a zasvieti svetielko a vidim pismo ide ucka... vypnem svetlo pozre papier... a ja na to pani profesorka vy nielen ze ste sprosta ale este aj slepa :lol: :lol: :lol:
ShanDo
Medium Star
Medium Star

masrJanHus napísal:Prosim ta neber si to zle ale na aku školu chodiš , respektive ročnik ??? J a chodim na 8 ročne Gymnazium do posledneho ročnika a keby som sa mal fšetko učiť a ešte popri tom aj sa pripravovať na maturitu tak by mi z toho asi :aasmile10:
ja si nic neberiem osobne :) tiez chodim na 8 rocne gymnaziu a tiez som v Oktave takze tak. Predmety z ktorych nematurujem sa snazim ucit pribezne ale vacsinou jednorazovo na pisomku. Co mi prekaza ze ucitel pochvali niekoho co odpisoval a to je dost demotivujuce pre ostanych.
No ale co uz. Ja si vzdy poviem :Ucim sa pre seba a nie pre ucitela.
Chapem ze bez tahakov je ucenia o dost viac ale faktory su tu aj ine. Ak je niekto privelmi vytazeny(teda nie len skolou) a ucit sa nestiha tak uz asi nema inu moznost ako pouzit tahak.
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

ja tlacim 3kou pismom na papierik ktory potom nalepim na pero,dve,tri...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Nepouzivam. V podstate mi je to narit, bo za polroka maturujem a tak sa ucit musim ci chcem alebo nie...
110100
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 110100 »

ja to robim nejak tak ze si na malicky papier napisem malicke pismenka, vytlacim, a ked ucka rozdava pisomky tak si vtedy posuniem moj papier pod ten na ktori mame pisat odpovede, a stale si ho povytiahujem, aked nejaky exot spoluziak ktory by to povedal, tak si zakryjem papierik a poviem ze si zakryvam pisomku 8)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

celkom dobre je aj este ze ked sa rozdavaju pisomky ,zadania a ked mate uz ten pisomkovy papier tak si tam tychlo napisete co potrebujete a potom to vygumujete na konci ale kamosovi sa stalo ze to tam nechal,nezgumoval to a dostal 5ku a z pisomky 2 :lol:
Napísať odpoveď