Spolužiačka si v 14 našla chalana, co mal 18 a vydržalo im to do teraz.Teraz má ona 20 on 24 a zatial im to klape.
Spolužiak má 20 a frajerka 25 a má dieťa a klape im to
Co z toho vyplíva?....je to naozaj individuálne
Je vek vo vzťahu až tak dôležitý?
Re: Je vek vo vzťahu až tak dôležitý?
Nie je to úplne individuálne, určité zákonitosti tam sú. Práve preto je vek muža najčastejšie > alebo = veku ženy.
Napríklad hovorí sa, že mladší muž a staršia žena funguje okolo tridsiatky parádne, ale kríza nastane keď relatívne mladý chlap má doma zrazu oblinu po menopauze. Rovnako sú isté zákonitosti prečo stredoškoláčky vyhľadávajú starších chlapcov....a tak. Individuálne prípady môžu vyjsť, ale sú to výnimky.
A najúspešnejší model bohatí chlapec a fešná baba ešte neprekonal nikto
Napríklad hovorí sa, že mladší muž a staršia žena funguje okolo tridsiatky parádne, ale kríza nastane keď relatívne mladý chlap má doma zrazu oblinu po menopauze. Rovnako sú isté zákonitosti prečo stredoškoláčky vyhľadávajú starších chlapcov....a tak. Individuálne prípady môžu vyjsť, ale sú to výnimky.
A najúspešnejší model bohatí chlapec a fešná baba ešte neprekonal nikto
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Prekonal. Povacsine jej milenec/ci 
To je prekonanie, ak pocitas milenca? Podla mna teda nie!
-
qwerty-xyz
Model uspesny, mlady, velmi bohaty a super pekny chlapec ktory si moze zeny vyberat ake len chce neprekonal este nikto.
--- len som to upresnil.
--- len som to upresnil.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No narazal som nato, ze sice ma ten bohaty pekny chlapec fesnu dievicnu, ale kedze ta dievcina ma odneho vsetko, povacsine ju to zunuje a aj tak ondie s kadekym pomimo. Takze az tak uplne dokonale to tiez nieje.test napísal:To je prekonanie, ak pocitas milenca? Podla mna teda nie!