Niekto kto cvicil s tanecnou obrucou na urovni? Aby sme sa chapali, kedysi davno som mal ja osobne vraj profi obruc, ktoru si rady poziciavali rozne tanecne skupiny u nas, lebo to nebol len taky nejaky shit co sa dalo zohnat v hrackarni, neviem odkial som ju mal ale proste som ju mal, Bola perfektna v tom ze som s nou vedel este na zakladke celkom fajn veci. Dost podobne tomu co tu dava holka v tomto videu, nerobilo problem ani tocenie viacerych kruhov (ak mi ktosi pozical). Problemom je ze nejako sa neviem dopatrat v SR obchodoch (zahranicne su v tomto pecky.... ) ku profi obruciam, to znamena velky priemer a perfektne vyvazenie, kto vie ten vie, kto nevie tak v jednodtlivych obruciach su zavazia rozneho typu. Druhym problemom bolo ze raz sa to pozicalo na nejake majstrovstva a to co sa mi vratilo nebola moja obruc ale nejaky shit (rozumej, moju chceli tak strasne silno moc ze uz dotycnu skupinu nebavilo si ju poziciavat ale jednoducho mi ju ukradli a namiesto nej mi vratili uplny smejd s tym ze nerozpoznam rozdiel, --- zelena ako zelena, a v ramci udrzovania dobrych vztahov sa to nejako ututlalo .... )
Vsetci co im toto spomeniem povedia ze ci som gay alebo podobne, pritom vsetci ti co to povedia na seba ten kruh neudrzia ani 5 sekund, .... Mna osobne to zaujima, ak by niekto z fora vedel poradit, popripade odkazat na dobry obchod v tomto alebo uz ma skusenosti s nejakym zahranicnym v tomto smere rad si necham poradit.
Karmisti s naladou ma minuskovat, sa drzte dalej, jednoducho ma to zaujima a ked zaspominam na stare casy tak je to stale parada, koniec koncov kebyze mam svoj stary kruh vedel by som si s nim cvicit aj hodinku v posilke, a mam u prdele zeby sa mi ludia smiali,
mimo ineho, ...