Hula hoop

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
qwerty-xyz

Hula hoop

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:)

Niekto kto cvicil s tanecnou obrucou na urovni? Aby sme sa chapali, kedysi davno som mal ja osobne vraj profi obruc, ktoru si rady poziciavali rozne tanecne skupiny u nas, lebo to nebol len taky nejaky shit co sa dalo zohnat v hrackarni, neviem odkial som ju mal ale proste som ju mal, Bola perfektna v tom ze som s nou vedel este na zakladke celkom fajn veci. Dost podobne tomu co tu dava holka v tomto videu, nerobilo problem ani tocenie viacerych kruhov (ak mi ktosi pozical). Problemom je ze nejako sa neviem dopatrat v SR obchodoch (zahranicne su v tomto pecky.... ) ku profi obruciam, to znamena velky priemer a perfektne vyvazenie, kto vie ten vie, kto nevie tak v jednodtlivych obruciach su zavazia rozneho typu. Druhym problemom bolo ze raz sa to pozicalo na nejake majstrovstva a to co sa mi vratilo nebola moja obruc ale nejaky shit (rozumej, moju chceli tak strasne silno moc ze uz dotycnu skupinu nebavilo si ju poziciavat ale jednoducho mi ju ukradli a namiesto nej mi vratili uplny smejd s tym ze nerozpoznam rozdiel, --- zelena ako zelena, a v ramci udrzovania dobrych vztahov sa to nejako ututlalo .... )

Vsetci co im toto spomeniem povedia ze ci som gay alebo podobne, pritom vsetci ti co to povedia na seba ten kruh neudrzia ani 5 sekund, .... Mna osobne to zaujima, ak by niekto z fora vedel poradit, popripade odkazat na dobry obchod v tomto alebo uz ma skusenosti s nejakym zahranicnym v tomto smere rad si necham poradit.
Karmisti s naladou ma minuskovat, sa drzte dalej, jednoducho ma to zaujima a ked zaspominam na stare casy tak je to stale parada, koniec koncov kebyze mam svoj stary kruh vedel by som si s nim cvicit aj hodinku v posilke, a mam u prdele zeby sa mi ludia smiali, ;) schvalne by som ho az niektorym pozical ci im to pojde . . .

mimo ineho, ...

javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: HULA HOOP

Príspevok od používateľa javatar »

ja som svoj bral z http://www.efitness.sk kvoli tematickej oslave - inak je to dost zaberak, len som lenivy sa dokopat sa to poriadne naucit a denne s tym cvicit - je sice mensi ale da sa to s nim...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hej ze? ja si pamatam ze to tiez nebolo prave najlahsie to tam udrzat dlho, ale tak "lepsie" ako brusaky. Plus keby sa na to dalo nahuckat par holiek tak je atmosfera v telocvicni lepsia ako s upotenymi chlapmi. . . . tam pre nas javatar ide o ten priemer a o zavazie, a o celkove vyvazenie samozrejme, co si mal tazsie kruhy, viac menej jednoliate ktore sa nedali rozkladat take dobre 105 tky, alebo 120 tky, s olovenymi gulickami v sebe alebo jednou vacsiou(podla priemeru trubice samotnej) tak to bolo bohove.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Typický qwerty, proste unikát, tisíckrát spomenuté slovo gay a rôzne variácie narážok, ako upotení chlapi a pod.

Ale za video, na ktoré sa dobre pozeralo, dostaneš plusku.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Tazsie kruhy su dobre ked uz to vies (kruzia pomalsie takze ich lahsie na sebe udrzis) a daju sa zohnat na ebay-i.

A ci je to lepsie ako brusaky? Skor by som povedal, ze ine - kym brusaky su posilovanie toto by som skor zaradil do kategorie kardio...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

qwerty ja ťa obdivujem ako dokazeš napísať taký sloh ked stačilo položiť jednoduchú otázku "Kde kúpim kvalitne, profesionálne hulahop?" :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty vždy nezabudne kvetnato opísať to, že nie je gay. :wink:
Napísať odpoveď