Horkýže Slíže
Re: Horkýže Slíže
Ja som na HS vyrastal a pamatam si casy ich uzasnej a najvacsej slavy. Tento novy album uz nie je uplne ono, pacia sa mi tam mozno tak 3 songy. Cakal som ich nich trocha viac, lebo aj ked uz maju svoje roky, vedia ako na to. No tentoraz sa nejako nezadarilo.
Tak HS podľa môjho názoru dosť padli od albumu Festival Chorobná, ktorý bol podľa mňa rýchlou požiadavkou producenta na dieru na trhu, ktorá vznikla nečakaným úspechom ich snáď najlepšieho albumu Ja chaču tebja.
Bolo to však také...po dobrom prišla relatívna slabota a tak nasledujúci, podľa mňa iba priemerný album, dostal neskutočnú mediálnu podporu a HS sa definitívne vyšvihli medzi mainstream, kde hudbou rozhodne nepatrili, ale úspechmi už áno.
Potom prišiel čistý FAIL? Ktorá kapela vydá album z nedokončených pesničiek??!? Trapas.
Ritero Xaperle Bax bolo následne dobré a Ukáž tú svoju ZOO --- no vidno, že si tam dali načas a dobre sa pripravili.
Posledné 2 albumy sú podľa mňa maximálne slabé a to som ich veľký fanúšik.
Netreba ale zabúdať, že naozaj ide o 40-ročných pánov, ktorí majú svoje rodine a hlavne kopec "bočákov"... Bijuterrier projekt a Kuko Sanchez....
Bolo to však také...po dobrom prišla relatívna slabota a tak nasledujúci, podľa mňa iba priemerný album, dostal neskutočnú mediálnu podporu a HS sa definitívne vyšvihli medzi mainstream, kde hudbou rozhodne nepatrili, ale úspechmi už áno.
Potom prišiel čistý FAIL? Ktorá kapela vydá album z nedokončených pesničiek??!? Trapas.
Ritero Xaperle Bax bolo následne dobré a Ukáž tú svoju ZOO --- no vidno, že si tam dali načas a dobre sa pripravili.
Posledné 2 albumy sú podľa mňa maximálne slabé a to som ich veľký fanúšik.
Netreba ale zabúdať, že naozaj ide o 40-ročných pánov, ktorí majú svoje rodine a hlavne kopec "bočákov"... Bijuterrier projekt a Kuko Sanchez....
Tak 54 dole hlavou bol podla mna este dobry album. Znelo to jak stare HS, ale tento novy album, asi len tak pri 2/3 songoch mam pocit ze pocuvam HS.
co mas konkterne na mysli? tiez som na nich vyrastal ale nic podobne si nepamatambegbeee napísal:Potom prišiel čistý FAIL? Ktorá kapela vydá album z nedokončených pesničiek??!? Trapas.
Alibaba a 40 krátkych songov? Čo to je ak zas nie tlak vydavateľstva nasilu variť z nečakaného úspechu? Kuko povie vetu a idem sa na to udrbávať lebo to povedal Kuko? To možno platí na pubertiakov, ktorí boli pre producenta možno cieľová skupina, lebo tí sa udrbávajú na všetkom, ale nie preto, že je to smiešne, ale pre zvýšenú hladinu hormónov v tele. Nevidím zmysel toho albumu a to čo mal povedať...
podla mna celkom dobry album
ja som ale zly kritik
ja som ale zly kritik
-
Thrash/Death
Star
Lebo to nie je ako staré Slíže ktoré som mal rád. Nazdar mi ako ktovieako vtipné nepripadá. Ja som mal rád veci (a relatívne tvrdé) ako Bylinožravec Milino, Dežo má lóve, Nie sme duchom prítomní, Pouličná lampa, Chrasty, Organista na chóruse, Jogín,... z tých mäkších napr. Chlapčenská. To bolo skvelé, parádne riffy, energické, miestami aj výborné gitarové sóla atď, všetko čo na súčasných Slížoch nie je. A vlastne begbeee to celkom dobre zhrnul len s tým, že Kýže sliz bol ešte dobrý album, aj keď už bol mierne nevyrovnaný a z posledných albumov beriem len Ukáž tú tvoju ZOO [mimo najvnošieho lebo som ho stále nepočul, keby niečo]. Takže tak.Hensym napísal:Dosť dobrý album, samozrejme na tie staršie sa ale nechytá.
Thrash/Death - od kedy sú slíže o tvrdosti? Song "Nazdar" má geniálny text, hlavu a pätu, je to vtipné - je to HS. Tým pádom super song. O čom svedčí aj počet videní na YouTube oproti ostatným songom z albumu. A nie, nie je to pop, tie videnia sú imho 95% ľudia, ktorí majú HS radi. Ten song sa proste páči. Prečo je to sračka?
Čistá pravda. Buď mali tie pesničky dokončiť, alebo sa na to vysrať. Tie dve dlhohrajúce pesničky (Banda tupých hláv v tej rockovej verzii a Atómový kryt) mali zaradiť na Ritero Xaperle Bax, vyhodiť dve najhoršie alebo slabé skladby a už by ten album u mňa stúpol na cene.begbeee napísal:Alibaba a 40 krátkych songov? Čo to je ak zas nie tlak vydavateľstva nasilu variť z nečakaného úspechu? Kuko povie vetu a idem sa na to udrbávať lebo to povedal Kuko? To možno platí na pubertiakov, ktorí boli pre producenta možno cieľová skupina, lebo tí sa udrbávajú na všetkom, ale nie preto, že je to smiešne, ale pre zvýšenú hladinu hormónov v tele. Nevidím zmysel toho albumu a to čo mal povedať...
Tak, ono uz od nich netreba ocakavat vela, potom budete spokojni. Ja som si uz niekolko krat pustil cely album a som celkom spokojny, nie je to uz sice toto:
ale furt to ma pre mna caro, kedze som tiez jeden z tych, ktori na tejto kapele vyrastali. Este teraz si zivo pamatam ako som ako 8 rocny soplak dostal na vianoce Kyze Sliz. Nic ine som potom par rokov nepocuval
Na koncertoch vedia spravit stale celkom slusnu zabavu, hraju vela starych pesniciek a to je pre mna podstatne
ale furt to ma pre mna caro, kedze som tiez jeden z tych, ktori na tejto kapele vyrastali. Este teraz si zivo pamatam ako som ako 8 rocny soplak dostal na vianoce Kyze Sliz. Nic ine som potom par rokov nepocuval
Na koncertoch vedia spravit stale celkom slusnu zabavu, hraju vela starych pesniciek a to je pre mna podstatne
Begbee a ty si kto, ze urcujes co si kapela vyda? Pre mna bol album alibaba ako hodinove posedenie u HS na skusobni, plna absurdneho humoru, ktory milujem a pomedzi to par celych dobrych aj priemernych pesniciek. Na koncerte je vzdy prierez celou tvorbou a v porovnani s ostatnymi kapelami, kde sa osadenstvo meni ako kur*y u hokejistov slovana, si HS na 100% po sebe dokaze zahrat aj zaspievat lubovolnu pesnicku po kratkom skusani - ved napokon aj texty aj hudbu si robili sami(tiez nie tradicna zalezitost). Vedia coho su schopni spevom aj nastrojmi a toho sa aj drzia.
Ja som fanúšik, mám snáď právo sa vyjadriť, nie? To čo kapela vydá a dokonca často aj kedy rozhoduje ich producent. Tebe sa páči? Mne nie, ok? Tak si ho ďalej užívaj 
http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-s ... esmod.html
celkom dobry rozhovor, aj videa, hlavne to prve
celkom dobry rozhovor, aj videa, hlavne to prve
Vyznelo to ofenzivne mozno ale tak som to nemyslel.begbeee napísal:Ja som fanúšik, mám snáď právo sa vyjadriť, nie? To čo kapela vydá a dokonca často aj kedy rozhoduje ich producent. Tebe sa páči? Mne nie, ok? Tak si ho ďalej užívaj
Inak k tomu videu hore kokos, kuko nejako schudol strasne
Videoklip pre "NEROB !!!". 
parada
aj Branka zavolali