Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
HiddenUser
Medium Star
Medium Star

Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa HiddenUser »

Mick_14: ono asi treba ucet overit kreditkou, da sa to obist ze to zalozis cez iTunes na PC, tam vyber nejaku free appku a zaloz ucet, a pri volbe ako chces platit (by tam mali byt nejake blbosticky ako visa, paypal, atd) vyber none a potom bude aj na app store fungovat...
Mick_14
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mick_14 »

Phase napísal:a co tak si zalozit nove AppleID?
takže toto už som vyriešil, ale väčšina aplikácii potrebujú minimálne iOS 4.3 a ja mám verziu 4.1 ...ako velmi je zložité updatnut novyší FW? :) dá sa to spraviť bez toho aby sa mi niečo v iPhone vymazalo či to sa vymaže komplet všetko?...JB mi robili v predajni kde som telefón kupoval takže ešte som to nerobil sám.
Phase napísal: inak tvoj problem bude najskorej v jailbreaku.. byt tebou by som na iPhone urobil restore bez obnovy zo zalohy, len to zalezi na tom, ci mas a ake SHSH bloby.. ak nemas ziadne, jedine updatnut na najnovsi FW, a pokial mas stary bootrom tak dokonca aj untethered :)
no tak kedže som ten mobil kúpil rovno s JB a všetko čo so potreboval mi išlo tak som sa týmto nezaoberal, inak povedané neviem čo sú to a aké mám SHSH bloby ani aký mám bootrom
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

najnovsi FW nahras cez itunes, pocas aktualizacie sa ti spravi zaloha, potom sa nahra naspat, cize o data by si nemal prist... a co sa tyka JB ...pokial ho nepotrebujes, nemusis riesit SHSH atd...
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

pri jailbreaku je to velmi nevhodny krok, s telefonom by si mal problemy keby si nahral zalohu z jailbreaknuteho zariadenia, je to blbost..

opytam sa ta takto, potrebujes vobec JB?

v prvom rade si stiahni program iDetector ktory ti zisti, aku mas verziu bootromu na 3gs-ku. Ak mas OLD BOOTROM (lepsi pripad), mozes veselo upgradovat na najnovsi firmware a untethered jailbreak budes mat k dispozicii.. ak mas NEW BOOTROM tak to je ta horsia moznost a budes si moct urobit len tethered jailbreak - tento jailbreak ma obrovsku nevyhodu, ak sa ti vypne alebo restartuje telefon tak ho bez specialneho programu na PC nezapnes.. teda odporucam si zistit cez tinyumbrella ake SHSH mas k dispozicii, a radsej by som volil iOS 5.0.1 alebo 5.1.1 kde je mozny untethered JB..
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Phase napísal:opytam sa ta takto, potrebujes vobec JB?
ano, teda chcem ho kvôli aplikáciám

Nerád by som prišiel o nejaké údaje z iPhonu , je nejaká šanca že sa mi niečo vymaže keď to budem dávať do DFU módu? alebo keby som sa dostal do Recovery modu? lebo mi nefunguje dobre Home button tak ani neviem či to mám stlačené alebo nie :D ...telefón som kupoval asi pred 1,5-2 rokmi.
Phase
Medium Star
Medium Star

pirat, myslel som si :D..

k veci - DFU ani recovery mod ti nic nezmaze z telefonu.. s pokazenym HB to bude chciet viac pokusov, ale da sa to..
v prvom radse si vsetko vo vlastnom zaujme zalohuj - fotky a videa cez USB kabel cez mass storage, kontakty si nahod na server cez ich ucet GMAIL napriklad..
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Phase napísal:pirat, myslel som si :D..
:D tak myslím že zrovna moje peniaze Apple nepotrebuje aj tak bol ten mobil predražený a keby som vedel že bude viac pokazený ako fungovať tak si ho určite nekúpim :) (to sa netýka JB mal som problém s mikrofónom, potom počas volania nebolo dobre počuť, tlačítko home button už je tam raz vymenené a teraz funguje tak na polovicu zas, praskol sa mi ten zadný kryt ako na každom 3GS-ku a aj ovládanie hudby na sluchátkach sa mi pokazilo, ked na to teraz pozerám tak Apple je pekná "sračka" - teda konkrétne toto predražené 3GS-ko ktoré sa naozaj často kazí.
Phase napísal: k veci - DFU ani recovery mod ti nic nezmaze z telefonu.. s pokazenym HB to bude chciet viac pokusov, ale da sa to..
v prvom radse si vsetko vo vlastnom zaujme zalohuj - fotky a videa cez USB kabel cez mass storage, kontakty si nahod na server cez ich ucet GMAIL napriklad..
fúha teraz ešte ten mobil potrebujem tak asi kašlem na to, ked budem mat viac času tak sa k tomu vrátím lebo pri mojom šťastí s týmto mobilom by sa mi to určite celé vymazalo :D ale díky moc za rady možno sa ešte ozvem ;-)
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Cavte, po nejakom case som chcel zapnut iphone no zasekol sa na bootovacej obrazovke, skusal som ho dostat do DFU modu no pc ho vobec nenajde, je to 3g s JB, nejake napady ?
Phase
Medium Star
Medium Star

DFU musi fungovat, robis nieco zle.. Mas nainstalovanu novsiu verziu iTunes?
Ked ho pripojis a spravne uvedies do DFU tak vypise ze sa naslo zariadenie v rezime zotavenia.. Napis trosku o tom viac ako si to urobil
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

no po neviem kolkom pokuse ho itunes konecne naslo, zaujmave, ale vdaka :)
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Odkedy vyšiel iOS 6 tak to s mojím iPhone 4 ide dole vodou. Všetci hlásali ako sa im zrýchlili telefóny, no mne sa všetko spomalilo a niektoré aplikácie a veci mi teraz otvára aj 2.5x dlhšie ako pri iOS 5. Chcel som dať teda restore a vrátiť sa spať. No po restore sa telefón drží tej novéj 6-tky. Nevie niekto ako sa dostať naspäť na iOS 5 ?
Phase
Medium Star
Medium Star

Na to, aby si sa mohol vratit na iOS, ktory Apple uz nepodporuje budes potrebovat SHSH zalohu z doby, ked Apple podporoval dany firmware. To, ake SHSH mas zalohovane zistis cez TinyUmbrella..
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

zajtra by mi mal dojst iPad 4. generacie, tak sa chcem spytat, ci ho tu nahodou niekto nema, a ked, tak ake s nim ma skusenosti? dik
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak ak ti uz dojde, aj tak nic nezmenis aj keby ti niekto napisal ze je to na hovno nie?
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

2Pacaveli napísal:tak ak ti uz dojde, aj tak nic nezmenis aj keby ti niekto napisal ze je to na hovno nie?
-.- to ano, len sa chcem spytat aj na pocity a dojmy inych, resp. ich skusenosti s nim
Phase
Medium Star
Medium Star

To sa pytas po tom ako si si to objednal :D ty si dobry chlapce :-)
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LuBo4eVeR »

iPhone 5, Fotoapárat - mám tam fotky, ako zistim datum a čas fotenia fotky ? Resp. dáke detaily fotky, videa a pod.
Phase
Medium Star
Medium Star

Po pripojeni k PC kliknes na vlastnosti fotky.. Malo by to tam byt
tomášHozlár
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa tomášHozlár »

ahojte. Dá sa na iPade nejak zmeniť klávesnica, cez nejakú appku alebo inak?? Pretože dosť mi tam chýba čiarka a bodka- musím dať symboli, aj keď bodka ide cez dvojkik na mederník, čiarka nie a tiež by sa mi tam zišlo tlačidlo TAB- čiže nový odsek.

ďakujem:)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

ja tiež uvažujem o novom iPade konečne a mojou otázkou je: na čo ho najčastejšie využívate?
Napísať odpoveď