Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
HiddenUser
Medium Star
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Mick_14: ono asi treba ucet overit kreditkou, da sa to obist ze to zalozis cez iTunes na PC, tam vyber nejaku free appku a zaloz ucet, a pri volbe ako chces platit (by tam mali byt nejake blbosticky ako visa, paypal, atd) vyber none a potom bude aj na app store fungovat...
takže toto už som vyriešil, ale väčšina aplikácii potrebujú minimálne iOS 4.3 a ja mám verziu 4.1 ...ako velmi je zložité updatnut novyší FW?Phase napísal:a co tak si zalozit nove AppleID?
no tak kedže som ten mobil kúpil rovno s JB a všetko čo so potreboval mi išlo tak som sa týmto nezaoberal, inak povedané neviem čo sú to a aké mám SHSH bloby ani aký mám bootromPhase napísal: inak tvoj problem bude najskorej v jailbreaku.. byt tebou by som na iPhone urobil restore bez obnovy zo zalohy, len to zalezi na tom, ci mas a ake SHSH bloby.. ak nemas ziadne, jedine updatnut na najnovsi FW, a pokial mas stary bootrom tak dokonca aj untethered
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
najnovsi FW nahras cez itunes, pocas aktualizacie sa ti spravi zaloha, potom sa nahra naspat, cize o data by si nemal prist... a co sa tyka JB ...pokial ho nepotrebujes, nemusis riesit SHSH atd...
pri jailbreaku je to velmi nevhodny krok, s telefonom by si mal problemy keby si nahral zalohu z jailbreaknuteho zariadenia, je to blbost..
opytam sa ta takto, potrebujes vobec JB?
v prvom rade si stiahni program iDetector ktory ti zisti, aku mas verziu bootromu na 3gs-ku. Ak mas OLD BOOTROM (lepsi pripad), mozes veselo upgradovat na najnovsi firmware a untethered jailbreak budes mat k dispozicii.. ak mas NEW BOOTROM tak to je ta horsia moznost a budes si moct urobit len tethered jailbreak - tento jailbreak ma obrovsku nevyhodu, ak sa ti vypne alebo restartuje telefon tak ho bez specialneho programu na PC nezapnes.. teda odporucam si zistit cez tinyumbrella ake SHSH mas k dispozicii, a radsej by som volil iOS 5.0.1 alebo 5.1.1 kde je mozny untethered JB..
opytam sa ta takto, potrebujes vobec JB?
v prvom rade si stiahni program iDetector ktory ti zisti, aku mas verziu bootromu na 3gs-ku. Ak mas OLD BOOTROM (lepsi pripad), mozes veselo upgradovat na najnovsi firmware a untethered jailbreak budes mat k dispozicii.. ak mas NEW BOOTROM tak to je ta horsia moznost a budes si moct urobit len tethered jailbreak - tento jailbreak ma obrovsku nevyhodu, ak sa ti vypne alebo restartuje telefon tak ho bez specialneho programu na PC nezapnes.. teda odporucam si zistit cez tinyumbrella ake SHSH mas k dispozicii, a radsej by som volil iOS 5.0.1 alebo 5.1.1 kde je mozny untethered JB..
ano, teda chcem ho kvôli aplikáciámPhase napísal:opytam sa ta takto, potrebujes vobec JB?
Nerád by som prišiel o nejaké údaje z iPhonu , je nejaká šanca že sa mi niečo vymaže keď to budem dávať do DFU módu? alebo keby som sa dostal do Recovery modu? lebo mi nefunguje dobre Home button tak ani neviem či to mám stlačené alebo nie
pirat, myslel som si
..
k veci - DFU ani recovery mod ti nic nezmaze z telefonu.. s pokazenym HB to bude chciet viac pokusov, ale da sa to..
v prvom radse si vsetko vo vlastnom zaujme zalohuj - fotky a videa cez USB kabel cez mass storage, kontakty si nahod na server cez ich ucet GMAIL napriklad..
k veci - DFU ani recovery mod ti nic nezmaze z telefonu.. s pokazenym HB to bude chciet viac pokusov, ale da sa to..
v prvom radse si vsetko vo vlastnom zaujme zalohuj - fotky a videa cez USB kabel cez mass storage, kontakty si nahod na server cez ich ucet GMAIL napriklad..
Phase napísal:pirat, myslel som si..
fúha teraz ešte ten mobil potrebujem tak asi kašlem na to, ked budem mat viac času tak sa k tomu vrátím lebo pri mojom šťastí s týmto mobilom by sa mi to určite celé vymazaloPhase napísal: k veci - DFU ani recovery mod ti nic nezmaze z telefonu.. s pokazenym HB to bude chciet viac pokusov, ale da sa to..
Cavte, po nejakom case som chcel zapnut iphone no zasekol sa na bootovacej obrazovke, skusal som ho dostat do DFU modu no pc ho vobec nenajde, je to 3g s JB, nejake napady ?
DFU musi fungovat, robis nieco zle.. Mas nainstalovanu novsiu verziu iTunes?
Ked ho pripojis a spravne uvedies do DFU tak vypise ze sa naslo zariadenie v rezime zotavenia.. Napis trosku o tom viac ako si to urobil
Ked ho pripojis a spravne uvedies do DFU tak vypise ze sa naslo zariadenie v rezime zotavenia.. Napis trosku o tom viac ako si to urobil
no po neviem kolkom pokuse ho itunes konecne naslo, zaujmave, ale vdaka 
Odkedy vyšiel iOS 6 tak to s mojím iPhone 4 ide dole vodou. Všetci hlásali ako sa im zrýchlili telefóny, no mne sa všetko spomalilo a niektoré aplikácie a veci mi teraz otvára aj 2.5x dlhšie ako pri iOS 5. Chcel som dať teda restore a vrátiť sa spať. No po restore sa telefón drží tej novéj 6-tky. Nevie niekto ako sa dostať naspäť na iOS 5 ?
Na to, aby si sa mohol vratit na iOS, ktory Apple uz nepodporuje budes potrebovat SHSH zalohu z doby, ked Apple podporoval dany firmware. To, ake SHSH mas zalohovane zistis cez TinyUmbrella..
zajtra by mi mal dojst iPad 4. generacie, tak sa chcem spytat, ci ho tu nahodou niekto nema, a ked, tak ake s nim ma skusenosti? dik
tak ak ti uz dojde, aj tak nic nezmenis aj keby ti niekto napisal ze je to na hovno nie?
-.- to ano, len sa chcem spytat aj na pocity a dojmy inych, resp. ich skusenosti s nim2Pacaveli napísal:tak ak ti uz dojde, aj tak nic nezmenis aj keby ti niekto napisal ze je to na hovno nie?
To sa pytas po tom ako si si to objednal
ty si dobry chlapce 
iPhone 5, Fotoapárat - mám tam fotky, ako zistim datum a čas fotenia fotky ? Resp. dáke detaily fotky, videa a pod.
Po pripojeni k PC kliknes na vlastnosti fotky.. Malo by to tam byt
-
tomášHozlár
Zablokovaný
ahojte. Dá sa na iPade nejak zmeniť klávesnica, cez nejakú appku alebo inak?? Pretože dosť mi tam chýba čiarka a bodka- musím dať symboli, aj keď bodka ide cez dvojkik na mederník, čiarka nie a tiež by sa mi tam zišlo tlačidlo TAB- čiže nový odsek.
ďakujem:)
ďakujem:)
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja tiež uvažujem o novom iPade konečne a mojou otázkou je: na čo ho najčastejšie využívate?