Spoznanie ženy, diskotéka, pozvanie na rande

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Spoznanie ženy, diskotéka, pozvanie na rande

Príspevok od používateľa jin »

Nuž dostal si sa do situácie, kde musíš dávať pozor na niekoľko faktov.
Tak po prvé - je čerstvo po rozchode, takže je možné, že pod vplyvom alkoholu hľadala náplasť - ktorou si mohol pri prvom stretnutí byť práve ty. Avšak vyvinulo sa to pre Teba relatívne dobre a zdá sa, že to chce potiahnuť aj ďalej.
Druhá vec - má rada rozhodných a pevných chlapov. Nedoliezaj, nevolaj 3x denne, neospravedlňuj sa, nerozcitlivievaj sa, nehovor o minulých vzťahoch (ak nebude potrebne), nedovol aby téma skĺzla na jej bývalého / bývalých (friendzone prevent). City prejavuj viac skutkami ako slovami. Potrebuje cítiť oporu a preto musíš ako opora pôsobiť.
Ako ju dotiahnuť von? To už je len na Tebe, no vdy sa snaž o zmenu - ne vždy to isté miesto / ľudia. Buď inovatívny a pokúšaj sa o čo najväčšie súkromie. Podľa všetkého toto je baba s ktorou ľahšie nadviažeš vzťah cez chémiu, ako cez súzvuk duší.
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

ja ju nepoznám najlepšie ako tu niekto píše, poznám ju len pár dni a mam pocit že sme si obojstranne padli do oka. cítim tam sympatie istého druhu aj z jej strany a je to niečo také čo som už dlho u žiadnej ženy nevidel na očiach a necítil to z jej správania.

nemám v pláne sa pýtať na jej byvalých alebo na jej minulosť, vzťahy a veci okolo toho, ktoré by ju mohli teraz rozrušiť, pretože si uvedomujem že ten mesiac po rozchode tam bude isto ešte dosť veľka citová väzba. nedoliezam, nevolám jej a ani jej nepíšem, včera a dnes sme prehodili pár slov cez net a zahral som to tak, že musím isť preč a odpojil som to, aby som to zbytočne nenaťahoval a aby som jej dal pocit, že ona je tá, ktorá mi chce napísať a aj preto som jej písal pár dvojzmyselných viet. rád by som ešte s tým volaním von počkal, dnes sa ma pýtala, že či sa za ňou nestavím a tak som došiel na chvíľu, porozprávali sme sa a potom som sa opäť vytratil s tým, že už musím utekať. zdalo sa, že otázok má na mňa dosť veľa, že sa má chce čo to popýtať a preto by mala aj dôvod na stretnutie.

ešte ma napadajú jej slová z víkendu keď sa ma pýtala či som zadaný alebo nie, tak som jej vysvetlil ako dlho som nezadaný, ako dlho sme spolu boli a aj to ako dlho som bol sklmaný z lásky a ona mi povedala, že ona je tiež na lásku ako som ja. myslím, že toto by sa dalo využiť v konverzácii s ňou, niečo krátko spomenúť o tom mojom sklamaní z lásky a vysvetliť jej nenápadným štýlom to, že som osoba, ktorá je citlivá, romantická a že to čo potrebujem je ľubíť a byť ľúbený. preštudoval som si jej facebook v ktorom som našiel par citátov, zamilovaných obrázkov s názormi a myslím, že to je to čo by som vedel využiť vo svoj prospech a aspoň jeden alebo dva z tých kratučkých a známych citátov odcitovať v komunikácii s ňou.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Je dobré vedieť o jej silných a slabých stránkach. A s tou "časovou tiesňou" si to zahral pomerne dobre. Na väčšinu žien platí, keď sa zachováš tak, že sa niekam ponáhľaš, že musíš vybaviť to a to, ale že môžete skočiť niekam nabudúce, aspoň u mňa to takto fungovalo a vždy som vtedy pri žene cítil, že má naozaj záujem sa stretnúť aj nabudúce. :) Vela šťastia.
Sicilian
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sicilian »

čítal som tak asi polku diskusie ak by mi niečo uslo napiste ...

Nehram sa na Casanovu ale zopar desiatok dievcat som nabalil ... :)

" Ak od začiatku dievca nepreukaze vačsí zaujem o teba nema to prespektívu " ..budeš len ten ktory bude defenzívny vo vztahu a budes sa citít ako keby si stal na krehkom ľade :cry:

20 ročne dievcata su ako hyeny maju o niečo viacej preskakane ako aj starší muzi ... bud bude žena piskat a ty tak tancovať alebo nebude nič :roll:

Musis sa učit na vlastnych chybach nedat na nikoho 100% rady ale zvaziť musís všetky varianti

Tak drzím prsty a ako som čital na druhej strane pomaly sa ti zacina dariť s nou :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

daj tomu cas, ale vela od toho necakaj. Ber to cele ako hru, neviaz sa prilis na nu, daj jej najavo ze Ti je sympaticka, ale netlac uz na pilu. Proste si sa jej v ten jeden vecer celkom pacil, trochu ste sa ocucavali ale to samo o sebe nemusi znamenat vobec nic.
cmuk55
Expert
Expert

stretli sme sa aj cez víkend, ale sme sa len minuli, ja som bol na odchode keď ona prichádzala. povedal som si, že to nebudem umelo naťahovať a vnucovať sa a šiel som svojou cestou. potom som sa dozvedel od kamarátky, že sa na mňa pýtala kam idem, že či sa vrátim. ďalší deň sme boli spolu celý večer aj s ostatnými, bolo to ale zvláštne, mal som z toho zmiešané pocity. nechcem na ňu tlačiť a ani to vlastne neviem, porozprávali sme sa, padla téma aj na ublíženie a keď som jej položil otázku o fyzickom alebo psychickom ubížení, tak mi neodpovedala. skúsil som ešte raz a povedala, že mi na to nechce odpovedať, ale tak vedel som na čo narážala a potom to fyzické ublíženie vyvrátila, k tomu druhému sa už nechcela venovať. neskor sme išli svojou cestou domov. v noci sme prehodili ešte pár sms správ trochu k súkromiu a napísala mi niečo o sklamaní a o tom, že mi to raz vysvetlí a že sú to pre ňu nepríjemé spomienky, ale že som chápavý a že to určite pochopím. ja som jej odpísal, že mne nemusí nič vysvetlovať, že je to jej súkromie, že je to jej minulosť a nech na to radšej nemyslí. to bolo celé, nechcel som to viac rozoberať.

pokrok teda žiadny, možno len trochu ozrejmenia súkromia, citov, inak nič.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Dobrý ťah. Len aby si to nedotiahol do friendzone.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

Jo jasne, dobre na to ides.. ale, nerobil by som to stale..
cmuk55
Expert
Expert

nepovažoval by som to za dobrý ťah. dobrý ťah by to bol vtedy, ak by mi sama od seba cez deň zavolala, napísala alebo čo. teraz som ja ten, ktorý sa jej vždy ozve a je to niečo čo nechcem. ako keby to z jej strany bolo také, že len kamarát a nič viac alebo by sa bála spraviť niečo. tak mi to žiaľ teraz pripadá.
energy00
King
King

Praveze by si sa jej nemal ozyvat, nech sa ozve prva ona. Ozve sa mozno za 4-5 dni. Lebo keby si jej pisal a smskoval kazdy den, tak vtedy vacsinou padas do friendzone. Ak este nechce vztah, tak ty s tym neurobis nic. A netlac ju do toho, aby si si to u nej nepokazil.
Sicilian
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sicilian »

je chladna mozno sa nevie zalubiť (skusila toho vela a jej neni nič dobre, urcite vidí aj v detailoch problem alebo zas čaka ze budes temperamentejší a nie ten taky ten romantik) .. alebo ten horší pripad ze je vychcana :roll:

Chlape drz venuj sa jej ked sa ti pačí ,ale skusaj aj ine dievcata ak budes vsadzať len na jednu nepohnes sa :wink: moja rada

//autoeditácia príspevku (20 Nov 2012, 2:29)
energy00 napísal:Praveze by si sa jej nemal ozyvat, nech sa ozve prva ona. Ozve sa mozno za 4-5 dni. Lebo keby si jej pisal a smskoval kazdy den, tak vtedy vacsinou padas do friendzone. Ak este nechce vztah, tak ty s tym neurobis nic. A netlac ju do toho, aby si si to u nej nepokazil.
neozve sa mu ... dievčata su citlive ale ked sa jedna o chlapoch su chladnokrvne :lol: ale ked sa do teba zas zalubia dobre ze sa clovek neutopí v ich slzach :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ked sa sama neozve, tak asi nema zaujem.
cmuk55
Expert
Expert

neozvala sa za celý týždeň sama od seba a tak by som asi márne čakal. nechcem na ňu tlačiť v žiadnom prípade a aj preto sa jej nemám v pláne najbližšie dni ozvať, možno ak sa stretneme na internete a napíšem jej tak v rýchlosti a potom sa odpojím, že musím bežať preč alebo niečo v tom štýle. alebo ju môžem zahrnúť niečím čo jej bude chodiť po rozume a bude mať potrebu mi napísať a pýtať sa ma.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ZBytocnosti. Vidno, ze nema zaujem a odpise, len ked ju "otravujes" . Kasli nato. Zbytocne sa trapis. "neozvala sa za celý týždeň sama od seba" znaci za vsetko.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

a mozno ona caka ze sa ozves ty
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Croven: Ona keby chcela sa ozve, mam to vyskusane :)
cmuk55
Expert
Expert

ani neviem ako by som to opísal, je to pravdepodobne zhoda náhod. práve dnes mi poobede napísala, písali sme si spolu a potom napísala, aby som prišiel. povedal som že neviem ako s časom, lebo som niečo mal, ale po asi hodine som sa tam zastavil a bol som u nej v robote takú hodinu. celkom fajn sme sa porozprávali, aj sme sa zasmiali, pýtala sa ma na bývalý vzťah a ako to celé bolo a prečo to skončilo, tak som jej to vysvetlil a potom mi ona povedala o tom svojom rozchode. pýtal som sa, že či ju to ešte drží a povedala, že ani sama nevie, že ešte to nie je najlepšie, ale nie je to ani najhoršie. občas sa ale náhodou stretnú a vtedy to je celé divné a to hlavne preto, že jej bývalý je s jej najlepšou kamarátkou od detstva.

dám tomu čas, nebudem na ňu tlačiť, občas jej napíšem alebo zavolám a ak sa stretneme, tak sa stretneme. nebudem vyhľadávať jej spoločnosť a keď bude chcieť, tak ma zavolá, aby som ju prišiel pozrieť. v tejto jej fáze toho asi veľa nespravím, ak zatlačím, môžem všetko pokaziť a ak tomu nechám voľný priebeh, tak by som pokaziť nemal čo. alebo môžem dúfať, že sa stretneme niekde pri vínku či poldeci a tam to bude debata o inom :)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

povodne som si myslel ze ti to celkom vychadza ale zacinam pochybovat....mam pocit z tych vasich rozhovorov ze ta bere ako taku butlavu vrbu na jej porozchodove problemy.... takze tym ze sa jej ozves ju "neotravujes", ale uz to vyuzije na take vyplakanie sa

a tym neustalim hranim sa na nedostatok casu to uz zacina byt trapne, raz, dvakrat v pohode, ale pozri sa nato z jej pohladu: naco je preboha pises ked po par vetach zrazu nemas cas
energy00
King
King

Tak, ako pise Kabul. Nemas cas, ale ked sa nudi v robote a zavola ta, tak ochotne pribehnes.
cmuk55
Expert
Expert

podľa mňa to nie sú porozchodové problémy, ale je to vysvetlenie k situácii, ktorá nastala cez víkend a ktorá bola pre ňu nepríjemná, takže mi to chcela vysvetliť. ale o tom tu nechcem písať.

písala mi sama od seba aj v stredu, tak sme trochu pokecali, ale nepýtal som sa jej že či je v robote alebo doma, len normálne popis. predpokladám, že cez víkend sa stretneme a tak uvidím. zdá sa, že to prvotné pobláznenie z oboch strán je už preč.
Napísať odpoveď