F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
To spominali anglicky komentatori uz vcera po zapase s Juve, ze je to jeho rozlucka. Benitez je podla mna zlou volbou, kedze preferuje defenzivny styl hry co urcite nebude po chuti fanusikom ani samotnym hracom ako Mata, Hazard, Marin, Oscar atd
Marin je už viacmenej na odpis, veď tuším ešte nedostal jedinú šancu po prestupe. Skôr som to tipoval na Guardiolu, uvidíme, ale tam by zas bola otázka, či by mu Roman zaručil aspoň 3-ročný kontrakt, aby sa jeho koncepčná práca mohla prejaviť. On totiž nie je tréner, ktorý prinesie okamžitý úspech.
-
Ryan Giggs
VIP
A kedy hrala Chelsea utočne? Tych par zapasov za čias Hiddinka?guess.whoo napísal:To spominali anglicky komentatori uz vcera po zapase s Juve, ze je to jeho rozlucka. Benitez je podla mna zlou volbou, kedze preferuje defenzivny styl hry co urcite nebude po chuti fanusikom ani samotnym hracom ako Mata, Hazard, Marin, Oscar atd
Rafa Benítez novým trénerom Chelsea, nie som si istý, či on bude ten správny človek. Čas ukáže.
-
guess.whoo
Redeemer
hadam nechces tvrdit, ze hrali defenzivnym stylom
mozno v LM par zapasov ked potrebovali ukopat vysledok, ale v lige..
-
Ryan Giggs
VIP
Ano iste. Hrali utočne. Proti Readingu, Wiganu a podobnym mužstvam.
-
guess.whoo
Redeemer
no ano,lebo posledne dva zapasy proti united boli stiahnuti a odkopavali loptu
este aj s dvomi vylucenymi hrali ofenzivne. word
Chelsea nezvládla ani druhý zápas pod Benitezom a opäť je z toho bezgólová remíza. United vyhrali gólom z 1. minúty.
Do pozornosti by som dal vlastný gól Garetha Balea z Tottenhamu.
Do pozornosti by som dal vlastný gól Garetha Balea z Tottenhamu.
-
guess.whoo
Redeemer
no tak to bol masaker
druhe vykopavanie z ciary sa uz nepodarilo
ale tri body ostali na WHL
ale tri body ostali na WHL
Pána škoda, že Spurs hrali tak opatrne druhý polčas, lebo to malo fakt gule v tom prvom.
Tak zdá sa, že Rafa Benitéz je v Chelsea naozaj len dočasne. Jeho bilancia je zatiaľ 0-2-1 pri skóre 1:3. Dnes to Chelsea pokazila vo West Hame, keď v 86. minúte dostala na 1:2 a o 4 minúty na 1:3. Už je to 7 zápasov, čo Chelsea v PL nevyhrala.
-
guess.whoo
Redeemer
uz ma podla mna zbalene 
v chelsea sa treneri mozno ani nevybaluju 
Vcerajsi zapas United bola parada. Videl som len prvy polcas, potom som zaspal, ale tolko golov, to bola radost pozerat.
Každý fanúšik zaplesá, že aký krásny futbal, ale čo sa muselo preháňať v mysliach trénerov, že ach tie naše obrany... 
Hovori sa, ze futbal sa hra pre divakov 
včera sa lámali rekordy.
QPR nevyhrali jediný zápas v 16 kolách PL čo sa naposledy stalo v sezóne 97/98 (nie som si istý) a Norwich už 7 zápasov v rade bez prehry.
QPR nevyhrali jediný zápas v 16 kolách PL čo sa naposledy stalo v sezóne 97/98 (nie som si istý) a Norwich už 7 zápasov v rade bez prehry.
A dnes je na programe šláger kola, derby City - United. Myslím si, že SAF sa zameria na defenzívu, predsalen na pôde City nezvíťazil žiaden tím už vyše 30 zápasov. Nehovorím, že sa to United nemôže podariť, no útočná sila City bude dosť veľká, takže predpokladám opatrný zápas hlavne zo strany United.
Vyborny zapas Machestrov. United = luckeri! Ine sa neda napisat. Este tu poplacte nad neuznanym golom United a bude dobre.
-
Ryan Giggs
VIP
Gol im neuzanli, lebo im stale rozhodcovia pomahaju.
Raz su luckeri, potom im zas pomahaju rozhodcovia. Komplexy?