Google Android OS
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
ak som správne pochopil články o ICS vs. Sola, tak prakticky jediné, čo pridá je možnosť ovládať telefón v rukaviciach. Čo mi to dá viac? Otázkou je, čo si za to vypýta? Taktiež - nakoľko to ovplyvní výdrž baterky a ako je ten systém stabilný (čítal som, že ICS od sony veľmi stabilné nie je)
ICS ma lepsiu podporu 2 jadier ako 2.3
-
Supersonic
Light Professional
ano pri dvojjadrach sa ti o trocha zrychli telefon po update na 4.0..
Tak a máme tu už tretí ročník ankety AndroidRoka. Ako vždy, je tu 5 kategórií, zahlasujte a pomôžte vybudovať anketu TOP Android zariadení za rok 2012. Mimo iného máte tiež šancu vyhrať jedno z vížaznách Android zariadení. 
...v dvoch kategóriách som si nebol istý, resp. skôr by som tam uvítal modely, ktoré som tam nevidel.
// sorry za referal link. Mne by to bolo jedno, kľudne by som klikol, nepohorší mi to, akurát pomôžem.
...v dvoch kategóriách som si nebol istý, resp. skôr by som tam uvítal modely, ktoré som tam nevidel.
// sorry za referal link. Mne by to bolo jedno, kľudne by som klikol, nepohorší mi to, akurát pomôžem.
-
94jakub
Guru wannabe
Toho referrala si si mohol odpustiť.
Inak ja by som tiež do niektorých kategórií pridal aj iné modely.
Inak ja by som tiež do niektorých kategórií pridal aj iné modely.
Nazdar, kúpil som si tablet s Androidom. Je to vôbec moja prvá hračka s týmto operačným systémom, preto mám ešte trocha chaos v ňom 
No, ... môj problém je ten, že keď prehrávam film, tak je strašne potichu. Ledva ho počujem. Na iPade ide hlasno, takže s kvalitou zvuku pri filme by hádam problém byť nemal. Skúsil som veľa filmov - niekde je to lepšie, inde horšie, no stále dosť potichu
Dá sa ešte nejak iným spôsobom nastaviť hlasitosť ? resp obmedzenie hlasitosti ak tam nejaké je ?
No, ... môj problém je ten, že keď prehrávam film, tak je strašne potichu. Ledva ho počujem. Na iPade ide hlasno, takže s kvalitou zvuku pri filme by hádam problém byť nemal. Skúsil som veľa filmov - niekde je to lepšie, inde horšie, no stále dosť potichu
-
hojko
Site Admin
Super, ze pises aj to, aky mas tablet a aky tam mas Android. Zvuk sa predsa nastavuje tlacitkami na boku tabletu, pripadne podla prehravaca pohybmi po displeji. Tusim cez BSplayer sa nastavuje pohybom hore a dole zvuk, pohybom vlavo a vpravo kontrast.
Samozrejme nastavenia som všetky prešiel, zvuk na maxime. Či už v nastaveniach alebo v prehrávači (vstavaný + MX player).
Podľa názvu tabletu nezistíte nič. Pomerne neznámy, že ho ledva Gugl nájde
http://www.3q-swiss.com/es/products/97q ... 9724c.html
Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Keď si kúpiš niečo ako "3Q p-pad" tak sa nečuduj, že s tým sú problémy. 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Keď to má raz slabý reprák, tak stým moc nenarobíš. Avšak pomocou nejakých sound boostrov (nájdeš na google play) si môžeš zvýšiť hlasitosť na úkor kvality.
Divil by si sa , som s tým absolútne spokojný. Problém som vyriešil tým Sound Boosterom nakoniec.
Mám na tom 21 mesiacov záruku. Bral som ho z Alzy ako "zánovný" kus ... ani škrabanček na ňom.
takže cena bola podstatne nižšia ... Takže aj keď neznámy tablet, nemôžem krivého slova naň povedať
Mám na tom 21 mesiacov záruku. Bral som ho z Alzy ako "zánovný" kus ... ani škrabanček na ňom.
takže cena bola podstatne nižšia ... Takže aj keď neznámy tablet, nemôžem krivého slova naň povedať
zhanam poriadnu app na sms, ide mi cisto o to okienko, do ktoreho pisem text,chcem ho mat poriadne velke ked uz mam 4,3" a nie ze ked si chcem precitat co som vlastne napisal tak to okienko je take male ze sa neda ani scrollovat 
je to super, dik:)
Včera sa mi pri bežnom použivani reštartoval mobil a išlo to stále do kolečka. Zapol sa po troch sekundách a opäť sa reštartoval a zase a zase až kým som nevybral batériu. Tak som zrobil wipe data nahodil naspäť na novo romku ktorú požívam a mobil funguje, ale teraz je úplne pomaly, pri odomykaní sa zasekáva, pri prechode obrazovkami neide plynulo, prijatie hovoru trvá nejake 2-3 sekundy, môže to byť nejake hardwerová chyba?
-
guess.whoo
Redeemer
nebolo by odveci napisat aky mas mobil 
Nenapísal som?
Htc Wildfire
-
chlapec10
Addict
Minuly tyzden mi prisiel ten Huawei U8825D - Ascend G330D z Ciny.
Ale az dnes som si nasiel cas ho nastavit, takze pocity su super, telefon reaguje rychlo, display krasny, porovnatelny s lepsimi androdmi. Sice tam nebol Google play a bolo tam plno appiek necitatelneho pisma
-
guess.whoo
Redeemer
predpokladam, ze ti, co sleduju trosku dianie vo svete mobilov vedia o com to je 
U Samsungu sú starí srandisti