Co jete po veceri ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co jete po veceri ?
SrneC - ...mne je to výsostne jedno, akurát ma to otravuje... 
posledne dva tyzdne na mna idu strasne stavy pazravosti...aj ked som najedeny, tak by som si stale nieco dal a uplne otrasne kombinacie ako pukance, potom puncove rezy a potom chleba s cesnakovou natierkou...neni som tehotna?
...ale vazne, co by to mohlo byt? ukladanie tuku na zimu ? ja som nikdy takto nebol spojeny s prirodou...ani neberem nejake nove lieky...
a s tym X nasobnym mocenim v noci...wtf ? ja vecer (rozumej pocas 3 hodin pred spanim) vypijem velku konvicu rooibosu alebo zeleneho caju (1,7 litra) a za noc idem na wc maximalne raz...
to, ze vela pijes cez den neni vyhovorka, kedze voda ide rychlo z tela von a to vymocis a vypotis este cez den...si davaj pozor na to, kolko vypijes tie 2-3 hodiny pred spanim...fakt by to mohlo byt nieco s prostatou, močákom alebo oblickami...a asi ani spanok nemas najlepsi
a s tym X nasobnym mocenim v noci...wtf ? ja vecer (rozumej pocas 3 hodin pred spanim) vypijem velku konvicu rooibosu alebo zeleneho caju (1,7 litra) a za noc idem na wc maximalne raz...
to, ze vela pijes cez den neni vyhovorka, kedze voda ide rychlo z tela von a to vymocis a vypotis este cez den...si davaj pozor na to, kolko vypijes tie 2-3 hodiny pred spanim...fakt by to mohlo byt nieco s prostatou, močákom alebo oblickami...a asi ani spanok nemas najlepsi
to sa ani neda nejest v noci po precitani tejto temy 
Normalne som vyhladol..a dost...idem do chladnicky
edit: mm rohlik s maslom a medom a mlieko
Normalne som vyhladol..a dost...idem do chladnicky
edit: mm rohlik s maslom a medom a mlieko
-
Grim
Darca
...dobrú chuť, u mňa konzerva tuniak v tomate + cibuľa + 2x krajec chleba...ešte som rozmýšľal nad údeným, ale to už som mal a nemal som na to chuť...
nic. naucil som sa, ze vecera je posledne jedlo dna a nejem ani ked idem na "nocnu" do mesta
cierne olivy,jablko,hrianky,arasidy
Nič, trávim večeru 
-
Nadeo
Guru wannabe
Keksy a k*kotiny 
Ale seriozne, fakt keksy, ovocie, jogurty. Rozhodne nie klobasy a tak, to nemam rad na vecer
Ale seriozne, fakt keksy, ovocie, jogurty. Rozhodne nie klobasy a tak, to nemam rad na vecer
raňajky
ale tak ja večerám o 11tej takže pohoda
Po veceri mam najradsej jogurty. Neviem preco, ak si nedam jogurt, nemam pocit, ze som najedeny. 
Kvalitné vínko 
Po 7mej hodine jem 2-3 najväčšie jedlá dňa a neviem ktoré z toho je večera
ale podla mňa je najlepšia vec po večeri ak je človek ešte hladný, tvaroh. Zasýti, ráno sa nezobudím hladný a keď si ho niečim ochutím nechutí až tak zle.
po večeri som qualitne hladný stále a pred spaním nejaký keks s čajom, alebo konzerva
-
TommyHot
Addict
Ked som velmi hladny tak zvycajne zeleninu, pripadne ovocie, ked menej tak hlad zalejem vodou.
A ako to vlastne chápete? Napr., že idete spať o polnoci, tak večeru máte kedy? Lebo ja už roky nedelím jedlá na obed, večera atď. Jediné, čo môžem označiť sú raňajky, ale ani tie dokonca netvoria úplne prvý prijem "čohosi" (úplne prvá vec je menšia dávka gaineru+bcaa).
Napr. keď ja idem spať o polnoci, tak to znamená, že cca tri hodiny pred tým je posledný príjem živín u mňa (či už jedlo, alebo len proteínový nápoj). Vlastne ani to nie je pravda, lebo pijem nočný proteín.
Napr. keď ja idem spať o polnoci, tak to znamená, že cca tri hodiny pred tým je posledný príjem živín u mňa (či už jedlo, alebo len proteínový nápoj). Vlastne ani to nie je pravda, lebo pijem nočný proteín.
Ja považujem za večeru posledné "veľké" jedlo, ako je napríklad nejaké mäso s prílohou, alebo ak nie niečo varené, tak napríklad tuniak s nejakým pečivom. Proste jedlo, ktoré má slúžiť na zasýtenie. Nie nejaké "drobnosti", ako sú jogurty, banány, atď. Gainer, proťák, považujem za niečo mimo toho. Je to skôr taká "povinnosť", ktorá sa stala zvykom, ktorý nesmiem vynechať.
To isté raňajky. Zase keby som nemal ráno okrem gaineru nič iné, čo sa teda stane málokedy, tak by som gainer považoval v ten deň za raňajky.
To isté raňajky. Zase keby som nemal ráno okrem gaineru nič iné, čo sa teda stane málokedy, tak by som gainer považoval v ten deň za raňajky.
Ak to berieme takto, tak v tom prípade je to rozpätie posledného jedla od 5-3 hodín pred spánkom, ako vyjde čas, ako sa mi chce variť a ako sa cítim hladný. Niekedy trénujem neskôr, tak v tom prípade veľké jedlo po tréningu a potom "druhý večera" už len proteín, ak je viac času, tak zostane čas ešte na druhé veľké jedlo.
Každopádne tieto nezmysly typu: po 5 nejem aby som nepribral a pod. ani netreba riešiť.
Ľudské telo nefunguje tak, že ak sa najem tučného bočku na obed, tak je všetko paráda a keď ho zjem večer o 2100, tak priberiem 10 kg.
Každopádne tieto nezmysly typu: po 5 nejem aby som nepribral a pod. ani netreba riešiť.
Ľudské telo nefunguje tak, že ak sa najem tučného bočku na obed, tak je všetko paráda a keď ho zjem večer o 2100, tak priberiem 10 kg.
5h pred spankom je moc skoro, to by som vyhladol
maximalne 3,5h viac nie
teda ak je rec o poslednej vecery...sem tam mozu byt aj dve
maximalne 3,5h viac nie
teda ak je rec o poslednej vecery...sem tam mozu byt aj dve
-
Digital
Guru
ja osobne mám momentálne ťažký nočný režim, som zvyknutý nato že spať idem okolo druhej, samozrejme rožky s klobásu, horčica, cibula + tyčinky,čokolády,čipsy... celé zle
veru aj ja ...ráno káva + cigoška ,obed o štyroch a o desiatej do spráskania ...som zvedavý kedy ma klepne