Neoplatí sa to kupovať. Nieje to také dobré ako AC2ka. So základnou výzbrojou som to prešiel celé bez problémov. Dá sa to prejsť tak do 10tich hodín. Asi čo ma najviac zaujalo z hry, tak to bol Desmondov príbeh. Inak side questy mi prišli nudné a nepotrebné. Fakt to nieje také super, radšej si to stiahni, zahraj, a až vtedy, ak ťa to bude baviť, tak si to kúp. U mňa to bol najslabší Assassin. Ďalšia séria, ktorá sa zmenila na komerčnú a ťažia len z mena a každý rok vyrábajú pokračovanie.
Tak ako pises prvotna euforia opadla a cca po odohrani 18% hry som aj akoncil a dost pochybujem ze to vobec dohram, ulohy stale to iste .. sleduj,odpocuvaj,za-assassinuj.. nove komba a lozenie po stromoch fajn ale to hru nezachrani.. conor nie je zly ale jediny dobry diel zo serie bola 2 zvysok uz len biznis .. ist do delux verzii zbytocnost mp je dost nepouzitelny aspom pre mna neviem tomu prist na chut
Geogomeogo napísal:Neoplatí sa to kupovať. Nieje to také dobré ako AC2ka. So základnou výzbrojou som to prešiel celé bez problémov. Dá sa to prejsť tak do 10tich hodín. Asi čo ma najviac zaujalo z hry, tak to bol Desmondov príbeh. Inak side questy mi prišli nudné a nepotrebné. Fakt to nieje také super, radšej si to stiahni, zahraj, a až vtedy, ak ťa to bude baviť, tak si to kúp. U mňa to bol najslabší Assassin. Ďalšia séria, ktorá sa zmenila na komerčnú a ťažia len z mena a každý rok vyrábajú pokračovanie.
Čo ja viem. Mne sa to celkom páči. Jasné, že hru prejdeš za 10 hodín, keď prechádzaš len a iba hlavnú dejovú líniu. Ja som sa však zameral aj na všetky vedľajšie veci - zbieranie pierok, almanachov, truhiel, synchronizovanie viewpointov, robenie vedľajších dobrovoľných úloh (Kidd´s treasure, sea battles) atď. Takže ja som nadmieru spokojný.
Z perspektívy hlavného hrdinu - Connora ani veľmi nie, keďže uvážime, že od Revelationu sme oddelný asi 250-300 rokmi. Na strane druhej, čo sa týka Desmonda, tak tam tá nadväznosť rozhodne je. Uvidíš, ako sa jeho príbeh a príbeh jeho spoločníkov (Shawn, Rebeca a jeto otec) ďalej rozvíjajú a tak pod.
Je však dôležité poznamenať, že hlavný princíp v hre ostáva - boj s Templármi a hľadanie vzácnych artefaktov - tzv. Pieces of Eden - prvej civilizácie.
Zdravím,
zo začiatku mám 60FPS stále, keď sa dostanem z lode do mesta mi FPS klesne na 20-25FPS.
Na aké detaily by mi to malo utiahnúť?
Skúšal som to dať na minimum, aj rozlíšenie som znižoval ale stále som mal tak isto FPS.
PC:
AMD Athlon II x4 640 3,00Ghz
Gigabyte Radeon HD 5850 1GB oc
Asus M4A88T-M
8GB RAM
Windows 7 Home Premium
Billy napísal:Viaceri sa stazuju na frame dropy a to maju podaktori aj o dost vykonnejsie zostavy. Mozno to vyriesi novy update hry alebo nove VGA ovladace.
Tak aspoň že niesom jediný, nedalo mi to sem nenapísať, lebo som pozeral po youtube a tam som našiel toto video a on má ten istý procesor, dokonca o 4GB menej RAM, len neviem tá grafika aká je, ale všetko mu to ide na max.
FrappuccinoSVK napísal:Zdravím,
zo začiatku mám 60FPS stále, keď sa dostanem z lode do mesta mi FPS klesne na 20-25FPS.
Na aké detaily by mi to malo utiahnúť?
Skúšal som to dať na minimum, aj rozlíšenie som znižoval ale stále som mal tak isto FPS.
PC:
AMD Athlon II x4 640 3,00Ghz
Gigabyte Radeon HD 5850 1GB oc
Asus M4A88T-M
8GB RAM
Windows 7 Home Premium
Ďakujem za odpoveď.
V Bostone mám FPS okolo 30-40 na Minimum! Zostava :
AMD Phenom II x4 960T
Gigabyte GTX 560 TI
8GB Ram
Win 7 HP
Asus M5A78L
S toho mi vychádza akurát to že tá hra je hrozne optimalizovaná .. (ovládače mám najnovšie beta dneska sťahované)
Ja mam tak isto na zaciatku hry 60fps no ked sa dostanem do bostonu tak to je 19-25fps no a hladal som na forach a ludia s tym maju problemy dokonca aj ludia ktory maju intel i7, 12gb ram a 2x GTX 690 4GB takze to bude v hre nie v PC cize treba len pockat na nejaky velky patch ktory to fixne
Dnes som to dohral. Príbeh je celkom fajn. Pohyb je oproti predošlým dielom reálnejší a prepracovanejší. Najviac mi tam vadil asi nový spôsob boja. Síce nás Ubisoft oslobodil od držania mnohých kláves, avšak osobne mi to príliš nevyhovovalo. Dosť mi chýbali napríklad vrhacie nože atď... Čo sa týka hlavnej postavy, nemá šancu vyrovnať sa Eziovi alebo Altairovi. Výborné ale bolo napríklad lovenie, tomahawk ako zbraň a pasáže za Desmonda. Oplatí sa to zahrať, ale v mnohých veciach sú lepšie predchodzie diely.