League of Legends
Re: League of Legends
kevyn, myslel som to tak, ze ked si postavis co i len maly resist proti riven tak nespravi aspolutne nic.
tak to bola iba normal game...to je este v pohode...kebyze sa taky hrac objavi v ranked a evidentne to uprostred zda a zacne trollovat a feedovat, tak za to by mal instantny ban...
btw. proti riven hravam s ChO...ten ma Q,W na narusenie jej comba...a pokial hra riven na ad build, tak je to lahodka...pomalinky nenapadne uberam zivoty na polovicu a potom dam Q,W + om nom nom + ignite a mam kill...vacsina hracov necaka taky damage od CHo...a hned sa hra cloveku lepsie, ked ma kill a vyhrava na farmeni
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2012, 13:18)
no a chcel by teda niekto do teamu na WESTE ??? nech urobime taky hojko team, pripadne s nejakymi dalsimi vasimi kamosmi a tak, mi napiste v hre...nick "pan potkan"...zatial sme tak 4 mozno, maximum hracov v teame je 9
http://www.lolking.net/summoner/euw/23853237#profile
btw. proti riven hravam s ChO...ten ma Q,W na narusenie jej comba...a pokial hra riven na ad build, tak je to lahodka...pomalinky nenapadne uberam zivoty na polovicu a potom dam Q,W + om nom nom + ignite a mam kill...vacsina hracov necaka taky damage od CHo...a hned sa hra cloveku lepsie, ked ma kill a vyhrava na farmeni
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2012, 13:18)
no a chcel by teda niekto do teamu na WESTE ??? nech urobime taky hojko team, pripadne s nejakymi dalsimi vasimi kamosmi a tak, mi napiste v hre...nick "pan potkan"...zatial sme tak 4 mozno, maximum hracov v teame je 9
http://www.lolking.net/summoner/euw/23853237#profile
LukasqoO napísal:kevyn, myslel som to tak, ze ked si postavis co i len maly resist proti riven tak nespravi aspolutne nic.
Preco prave resist? Pokial viem riven dava fyzikal dmg,cize na nu potrebujes armour ked tak.Ja si myslim,ze zalezi od toho,kto ju hra.V niekoho rukach je v late useless a iny je napomocny..
Jasne, ze kazdy ma iny nazor a ten ti ja neberem. A resisty som myslel samozrejme armor.
A karma- : netaram, vravim to z vlastnych skusenosti ked som ju hral a ked hrala proti mne. Ale nehnevam sa, ako som vravel, kazdy ma iny nazor.
A karma- : netaram, vravim to z vlastnych skusenosti ked som ju hral a ked hrala proti mne. Ale nehnevam sa, ako som vravel, kazdy ma iny nazor.
LukasqoO napísal:Jasne, ze kazdy ma iny nazor a ten ti ja neberem. A resisty som myslel samozrejme armor.
ja som ti karmu nedal... ale napises RESIST a myslis ARMOR... wtf?
Riven je good, ako kazdy hero, len ho treba vediet hrat... ja neviem tu ulti pouzit...
forsaken armor som mal asi 129 nevem presne a megic resist 39
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nevedel som sa rozhodnut ci to pridat sem alebo medzi obrazkove vtipy ale myslim ze tu si to uzije viac ludi 
ty o com hovorisjapaja napísal:forsaken armor som mal asi 129 nevem presne a megic resist 39
dneksa sa mi znova stala vec:
LeeSin vs Nasus(ja) top...
nieco neuveritelne co mi ten nakladal... pozrem DEAD RECAP dokopy 800dmg LEE + 200dmg MINIOS - moje HP 1500, sa pytam co ma kur*a zabilo... a toto sa mi stalo 4x...
z inymi hodnotami (ale vzdy HP>dmg+dmg)... vzdy to bol direct fight bez prestavok, cize nieje mozne aby RECAP prestal pocitat a potom to zacalo znova....
ma niekto vysvetlenie pre tuto paraRIOTnormalitu ?
Mozno ste uz videli ale vzdy ma to rozosmeje http://i.imgur.com/Mc90P.jpg 
Cawte. Mám jednu otázočku. Neviete náhodou kedy výde nový PATCH?? Lebo mám pocit, že im to trvá nejako moc dlho
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
fu vcera na ipl5
ok sry myslel som si ze sa to pytas mna 
-
lekoklatik
VIP
@Forsaken: Netusim, asi mas pokazene lol, nechaj ho reklamovat. Alebo si podme niekedy zahrat, som ozaj zvedavy (aktualne nemozem hrat, nie som doma).
Co nevies pouzit na jej ulti? Ked ju aktivujes prvy krat, tak mas zvyseny attack dmg na 15sekund.
Pocas tychto 15tich sekund mozes ultimatku aktivovat este raz a vtedy "vystrelis" ten mec, na urcitu vzdialenost a rozptyl ktory da dmg vsetkemu co sa nachadza v radiuse ultimatky. Cim ma target menej HP percentualne, tym vacsi dmg to nalozi.
Po pouziti toho "vystrelu" mas este stale ten zvyseny dmg. Ten je proste na 15 sekund, ci tu "druhu" ulti pouzijes, alebo nie.
Ale to mas predsa v popise, pripadne aj video v profile championa Riven.
@Gastan: Urcite to ohlasia. Osobne sa mi aktualne neda moc prezerat web, mam moc pomaly internet.
Ale osobne pocitam ze tento pondelok - utorok.
@japaga: btw tvoje w/l ratio je male (mas viac prehier), takze ta to vacsinou hadze k tvojim "rovesnikom".
Skus vyhrat viac hier a mat menej prehier a uvidis ze pocet retardov v tvojich hrach sa rapidne znizi.
Co nevies pouzit na jej ulti? Ked ju aktivujes prvy krat, tak mas zvyseny attack dmg na 15sekund.
Pocas tychto 15tich sekund mozes ultimatku aktivovat este raz a vtedy "vystrelis" ten mec, na urcitu vzdialenost a rozptyl ktory da dmg vsetkemu co sa nachadza v radiuse ultimatky. Cim ma target menej HP percentualne, tym vacsi dmg to nalozi.
Po pouziti toho "vystrelu" mas este stale ten zvyseny dmg. Ten je proste na 15 sekund, ci tu "druhu" ulti pouzijes, alebo nie.
Ale to mas predsa v popise, pripadne aj video v profile championa Riven.
@Gastan: Urcite to ohlasia. Osobne sa mi aktualne neda moc prezerat web, mam moc pomaly internet.
Ale osobne pocitam ze tento pondelok - utorok.
@japaga: btw tvoje w/l ratio je male (mas viac prehier), takze ta to vacsinou hadze k tvojim "rovesnikom".
Skus vyhrat viac hier a mat menej prehier a uvidis ze pocet retardov v tvojich hrach sa rapidne znizi.
ako si zistil moje w/l ja nehram ranked iba classic game
-
lekoklatik
VIP
Ved to pise na screene ktory si postol (w 135/ 153 l).
Aj v normal hrach je matchmaking samozrejme.
Aj v normal hrach je matchmaking samozrejme.
tu mas cele video k tomu
-
lekoklatik
VIP
Vzdy sem davate screeny s popisom "dobra hra", ked mate top skore. lol 
no ked som bol este na easte tak by som daval ze feed build for some champ