Trest smrti
Tak takych pripadov je velmi malo. Neviem, ale aj dostatocne presvadcive dokazy su dobrou istotou...haliegro napísal:dostal si ma. asi na to neexistuje pravna definicia, ale sam vies posudit, kedy vies, ze vrah je vinny a kedy si myslis, ze vrah je vinny. ak niekoho chytia priamo pri cine, je to dostatocna istota.
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tez dobry napad, napriklad niekto sa tesi ako ho popravia a nidy sa to nestane, a bude vo vezeni dozivotne aby si zapametal "do buducna" ze nic take nespravi. uz som tu niekedy pisal ze kazdemu takemuto by som doprial zivot v malej cele kde by nebolo mozne stat, a malu nato aby mohol lezat.pHysIQ napísal:Zivot sme dostali od Boha a preto nikto nema pravo vziat zivot druhemu. Umyselnu vrazdu by som netrestal smrtou ale dozivotim.
Clovek, ktory vedome siahne na zivot ineho cloveka alebo ineho tvora pre vlastne potesenie (nie potrebu!), prestava byt u mna clovekom a zasluzi si to iste, co sam sposobi.
Preco by som mal svojimi danami podporovat individua, ktore vrazdia, dostanu na par rokov prazdniny a hotel, ktoreho jedine obmedzenie je, ze nemozes sexit?
Preco by som mal svojimi danami podporovat individua, ktore vrazdia, dostanu na par rokov prazdniny a hotel, ktoreho jedine obmedzenie je, ze nemozes sexit?
to len preto ze nik nevie ako sa snimi vysporiadat, tak si vsetci myslia, ze to ten clovek, vrah, musi odsediet vo vazeni... pixovina...PiT napísal:Clovek, ktory vedome siahne na zivot ineho cloveka alebo ineho tvora pre vlastne potesenie (nie potrebu!), prestava byt u mna clovekom a zasluzi si to iste, co sam sposobi.
existuju iste eticke zakony a pravidla ktorymi sa kazdy clovek riadi, vrahom sa stava v tedy ak tieto eticke pravidla a principy ma degenerovane resp. zmenene... t.z. jediny sposob ako sa moze takyto clovek napravit, je ze mu niekto "napali" tieto pravidla do "RAM"...
inymi slovami, musi pochopit, ale naozaj pochopit co urobil zle, potom sam si musi navrhnut trest a odskodnenie a potom spolocnost by mala dohliadnut na to aby svoj trest a odskodnenie aj naozaj plnil a splnil... potom ma tento clovek nadej na zmenu k lepsiemu... zavrenim alebo zabitim nic nevyriesis, nie dlhodobo...
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Som za trest smrti, ale iba ozaj v otázke masových vrahov, pedofilov, a znásilnení (tam by pomohla aj kastrácia), v jednom časopise som sa dočítal, že na takýchto ľudí platí štát veľké peniaze z daní nás všetkých (ja dane ešte neplatím, ak by chcel niekto kontrovať protiotázkou) tak prečo živiť takú chamrať ??? som za tresty malé pre ľudí ktorí kradnú, alebo za malé priestupky a to buď náhradou škody, odpracovaním si v prospech komunity. čo sa týka hackerov (ponúknuť im prácu a nie zavrieť ich
) veľa vzdelaných ľudí je v base, sú to bankári, právnici, a podobne...... ktorí môžu urobiť niečo pre komunitu, ako náhradu škody, ktorú spôsobili
či len tak, mať domáce vezenie, veľmi sa mi páčilo, keď dovolili ženám, ktoré mali malé priestupky, aby vychovávali svoje deťi v centrách pri veznici, podľa mňa má byť dieťa s matkou a nie v detskom domove, či u náhradných rodičov. asi tak.... k tejto téme. SOM ZA TREST SMRTi ! ! !