La Liga:Primera Division
Re: La Liga:Primera Division
El Clásico už dávno nie je to, čo to bývalo. Aspoň sa mi zdá, že odkedy je Mourinho v Reale, tak tí hráči sú až príliš premotivovaní, veď Realu za posledných 10-12 zápasov proti Barce vychádza tak minimálne na každý 2. zápas červená karta a niekedy nie len jedna. Samozrejme, derby je derby, je to vždy vyhecované, pretože oba tímy vedia, že v lige sa už proti nikomu atraktívnejšiemu nemôžu ukázať, no aj tak to niekedy preháňajú.
Za poslednú dobu sa už vždy viac teším na zápasy typu Barca - Valencia, Real - Atlético Madrid a podobne, tam sa aspoň viac hrá, ako diskutuje.
Za poslednú dobu sa už vždy viac teším na zápasy typu Barca - Valencia, Real - Atlético Madrid a podobne, tam sa aspoň viac hrá, ako diskutuje.
K tým červením kartám v El clasicu by som sa radšej ani nevyjadroval.. veď pomali každé lepšie mužstvo ktoré ma šancu vyhrať nad Barcou dostane červenú ...čim to tak môže byť ... jasne veď náhoda....
3. el classico tejto sezony, zatial velkolepy zapas
68" 2-2 (ronaldo, messi, messi, ronaldo)
68" 2-2 (ronaldo, messi, messi, ronaldo)
ach...novinari.. nieco napisu, a pod clanok daju video, ktore vyvrati to, co prave napisali 
staci si pozriet od 0:48 .. najlepsi pohlad...lopta uz bola v brane, ked stahoval ruku pod seba, aby si tlmil pad + hned ked zbadal loptu spoza murika mu uz muselo byt jasne ze to nestihne
staci si pozriet od 0:48 .. najlepsi pohlad...lopta uz bola v brane, ked stahoval ruku pod seba, aby si tlmil pad + hned ked zbadal loptu spoza murika mu uz muselo byt jasne ze to nestihne
Nič nepustil, na ten priamy kop nemal nárok a on to vedel v momente, keď uvidel loptu letieť ponad múr. Zas tie médiá nemajú ako zaujať.
La liga je o 2 kluboch Reale a Barce,aj ked Barcu mam o kusok račej ako Real(za cias Zidana,Carlosa...som ich mal moc rád)
Práve beží zápas Levante - Real a fakt nechápem, prečo to neodložili o 1 deň, príp. na dobu neurčitú. Voda stojí na trávniku, o kombinácii nemôže byť ani reč, toto môže byť dnes pre Real naozaj nevýhodné.
Ronaldo roztrhnuté obočie a monokel, pokiaľ som dobre videl. Au.
Ronaldo roztrhnuté obočie a monokel, pokiaľ som dobre videl. Au.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Veru kvalitny travnik. Na takom by sa ani nasa hanba liga nehrala.
No, to bolo hodne skor na vodne polo.. Ale nakoniec sme tam uhrali 2-1 
Tak Mourinhovi vyšiel ťah s Moratom, ktorý nebol na ihrisku tuším ani 100 sekúnd a už rozhodol. Zápas sám o sebe nuda z kvalitatívneho hľadiska, ale to sa dalo čakať na takom trávniku. Ale niektoré situácie vyčarili úsmev na tvári, keď si niekto predkopol loptu, dal šprint a lopta ostala 5 metrov za ním. 
-
t0m4s3
Admin
Ten gol isiel na vrub paradnemu kopu Xabiho
Real dnes prehral v Betise 1:0, hoci bol lepší, Barca ak zajtra vyhrá, tak bude mať pred nimi 11 bodový náskok už.
-
t0m4s3
Admin
lepsi? Hrali hrozne
-
Scorpion90
King
Hrali hrozne a podla mna uz mozu zamavat titulu na rozlucku pri sucasnej forme Barcelony.
-
redliner
King
Včera Real hral pekne,Falcao a spol. si ani nepípli
Ronaldo po dlhej dobe gól z priameho kopu,z ďalšieho trafil brvno
holt,proti Athleticu sa mu darí
za zmienku stojí aj ten 96 m šprint za zhruba nejakých 10 sekúnd s vyše 77 minútami v nohách 
Falcao dnes 5 gólov, neuveriteľné, momentálne asi naozaj najlepší čisto hrotový útočník na svete. 
-
guess.whoo
Redeemer
neviem ake drogy berie ten manik, ale chcem tiez 
Falcao nie je normálny
. A súhlasím, pre mňa tiež asi nejlepší čistokrvný útočník.
FC Barcelona prišla o trénera, Vilanova náhle ochorel!
Au, tak toto môže byť pre Barcu celkom bolestivé, som zvedavý, kto príde na lavičku. Chudák Vilanova.
Au, tak toto môže byť pre Barcu celkom bolestivé, som zvedavý, kto príde na lavičku. Chudák Vilanova.