STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
očakávaj cca 3-4 pracovné dni
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím,
Chcem sa spýtať že keď si zakúpim dáky pack, v ktorom je hra ktorú už ja vlastním tak čo sa snou stane? Presunie sa mi do inventára a ja ju možem darovať alebo tá kopia prepadne?
Chcem sa spýtať že keď si zakúpim dáky pack, v ktorom je hra ktorú už ja vlastním tak čo sa snou stane? Presunie sa mi do inventára a ja ju možem darovať alebo tá kopia prepadne?
Presunie sa ti do inventára pokiaľ viem 
To nieje pravda...
Záleží o aký pack ide. Je pár packov kde dostaneš danú hru do inventára, ale v drvivej väčšine proste aktivuješ a nič nedostaneš, čiže hej "prepadne" ti.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -TPJL-2656
Záleží o aký pack ide. Je pár packov kde dostaneš danú hru do inventára, ale v drvivej väčšine proste aktivuješ a nič nedostaneš, čiže hej "prepadne" ti.
https://support.steampowered.com/kb_art ... -TPJL-2656
-
DeJF
Addict
Jedná sa o Valve complete pack. Takže to platí len na hry spomenuté hore v citácií? Alebo práve tie sú spomenuté len ako príklad? Pretože ide o iné hry z toho packu..Users who own “Half-Life 2” and go on to purchase “The Orange Box” or the "Valve Complete Pack" will receive an extra copy of “Half-Life 2”.
Users who own “Half-Life 2: Episode One” and then go on to purchase the "Half-Life 2: Episode Pack”, “Valve Complete Pack” or “The Orange Box” will receive an extra copy of “Half-Life 2: Episode One”.
Extra kópie na iné hry z toho packu žial nedostaneš. Ja som tiež aktivovával orange box, a nič.
-
Sphinx
Addict
musi tam byt napisane " have game already? give it to your friend" alebo nieco v takom zneni aby sa ti objavila v invent.
-
DeJF
Addict
No to je celkom o hovno..vďaka.
-
Thommas
Addict
Aj vám blbne Steam Trade? Konkrétne TF2. Raz mám white screen, raz black, raz mi nespozná TF2 a raz ma zhodí z tradu. Sem tam ani nevidím cez stránku svoje itemy (dokonca ani TF2 stránku). problém je u mňa alebo u Valve? Ďakujem za pomoc, K 
-
Sphinx
Addict
skor o cas kedy chces tradeovat.. ak je to okolo 19:00 tak to nieje sanca to je pretazeny steam lebo sa caka na nove akcie ..
-
Thommas
Addict
Len bug to bol na ich strane. Viacerým to nešlo.
Zdravím
Teraz som sa snažil kúpiť CSko na Steame a bohužiaľ mi napísalo že došlo k nejakej chybe ... stalo sa to už keď somklikal na Finish button a teraz neviem či mi to strhlo prachy alebo nie. A neviem či to mám vôbec kupovať znova, keď zľava je už len na 7 hodín ...
Neviete poradiť čo sa s tým stalo ? Nič špeciálne mi k tej chybe nenapísalo ...
Bojím sa len aby som neprišiel 2x o tie prachy
Teraz som sa snažil kúpiť CSko na Steame a bohužiaľ mi napísalo že došlo k nejakej chybe ... stalo sa to už keď somklikal na Finish button a teraz neviem či mi to strhlo prachy alebo nie. A neviem či to mám vôbec kupovať znova, keď zľava je už len na 7 hodín ...
Neviete poradiť čo sa s tým stalo ? Nič špeciálne mi k tej chybe nenapísalo ...
Bojím sa len aby som neprišiel 2x o tie prachy
O peniaze neprides, nieco podobne som riesil davnejsie a peniaze mi potom prisli naspat. Zo steam supportu mi poradili, ze mam hru kupit znova a peniaze z predoslej nedokoncenej kupy mi potom automaticky vratia a tak aj bolo 
Myslím, že problém som vyriešil... teda môj spolubývajúci... poradil mi, že pri kúpe sa kontroluje IPčka a keďže som v CZ a písal som Slovenskú rep. tak to nešlo. Ak to aj nebolo tým tak topomohlo a išlo to aj keď som zadal Slovenskú adresu a Českú republiku. Bola to moja prvá kúpa, takže som nevedel podrobnosti 
caute kde najdem v steame nastavenie toho aby sa mi steam nezapinal ked zapnem PC? Lebo to neviem najst
Nastavenia, tretia zalozka. Inac ak pouzivas Ccleaner, cez to sa to tiez da vymazat.
-
Soviet
Darca
alebo start --> spustit --> msconfig --> pri spusteni
-
D4V1D57
Light Expert
Metro 2033 zadarmo: kliknite sem: TU
-
TommyHot
Addict
Keby chcel niekto metro, tak spravi presne to iste co si spravil ty a bude ho mat zadarmo 
Dnes som si vsimol ze pri instalacii sa uz pyta i kde ma nainstalovat hru. Takze konecne valve dalo tuto moznost