paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
Re: paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
Určite chcem ísť do toho ale viem že keď to bude tak ako je, že ja budem tu a ona tam tak s toho nebude nič, lebo vidieť sa niekedy aj za mesiac iba pár krát tak s toho ani vzťah vzniknúť nemôže. Ale čo by som dal za to aspoň to skúsiť. Uvidíme ako to pôjde ďalej, počkám do toho decembra, bude tu predpokladám dlhšie a možno sa niečo stane.
prinajhorsom friend with benefits, alebo ked sa to tu oblubilo pouzivat tak friendzone with benefits 
Podla mna si sa este poriadne nepopalil, tak ako vacsina s ludi ktori ti odpisali... a oni ti radia dobre!
takze, dal by som na nich..
Distancuj sa od nej.
takze, dal by som na nich..
Distancuj sa od nej.
Každý sa učí na svojich chybách, či ako sa to hovorí?
No, ale mne to jednoducho nedá to nechať len tak
Chcel by som to minimálne skúsiť, aj keď je veľká pravdepodobnosť že to budem potom ľutovať ale ta predstava žeby som mohol mať dievča svojich snov
Na nezaplatenie 
predstava a realita je nieco ine..
to ju potom radsej unes..
Paméla paméla

to ju potom radsej unes..
Paméla paméla
To neni na smiech
Ja to myslím úplne vážne, do 20. decembra mám čas vymyslieť nejaký plán ako ju dostať, keď bude doma cez prázdniny a potom zase dlho, dlho nič
Jak tak rozmýšľam, tak to vážne nemá zmysel
Prečo je ta Blava tak v prdeli? 
Hlúpy sa učí na vlastných chybách, múdry na chybách iných. Vzťah na diaĺku je somarina, nie je to vzťah, skôr občasne posedenie pri káve a sex. Teraz si zmotaný a vidíš to ruźovo, no realita je taká, že ste od seba cez celu republiku a ona má plnú Blavu chlapov. Kašli na to, alebo to uhraj na friends with benefits. Ale aj to ťa bude štvať, užiť si raz za mesiac. Budeš maximálne sklamaný ak v tomto budeš pokračovať. Sorry.
Tak neostáva mi nič iné len isť študovať do Blavy 
hd_ : Trolling .. 
Ehm, čím zafrajeruješ pred známymi? Že si sa pokúšal zbaliť babu, ktorú by si mal doma raz za uhorský rok a aj tak z toho nakoniec nič nebolo?
Radšej im o tom ani nehovor. 
U vás sa asi podpori nedočkám, čo?
Čo ja viem, na Bardejov je nadpriemerné pekná, možno tým
Ja som si napríklad aj tým celkom zdvihol sebavedomie keď sa tak nad tým zamyslím. Dievča ktoré je doma sotva 5 dni za mesiac a vyjde von s chlapcom čo ho ani poriadne nepozná
Buď tu doma už nemá žiadnych kamarátov alebo...
Alebo.. Jasne, chce ťa. Vidieť sa 5dní v mesiaci je super. Svadba do jedného roku. A imaginárne deti do troch. Wake up. Neživ v sebe falošné nádeje. Pár krát sa s ňou prejdi po meste, strč jej jazyk do krku pred všetkými, nech vidia aký si frajer a nech mieste devy žiarli a keď odíjde dotyčná , môžeš sa vrhnúť na miestne. Budeš žiadaný. Ak si toto celé od začiatku zamýšľaš, tak si môj hrdina. 
A prečo nie? Nech si chlapec užije. A na čo by sa mal držať jednej, s ktorou sa nevidí často, ak má toľko možností. Ona v BA tiež nebude anjelikom (zvlášť, ak býva na intráku a je taká pekná, ako opisuje).
Ale to už predbieham. On sám zatiaľ nič také ani nespomenul. Možno začne chodiť na školu do BA.
P.S.: malá otázka - ako komunikujete cez ten mesiac, čo nie je doma? FB, Skype?
Ale to už predbieham. On sám zatiaľ nič také ani nespomenul. Možno začne chodiť na školu do BA.
P.S.: malá otázka - ako komunikujete cez ten mesiac, čo nie je doma? FB, Skype?
Nemám slov
Chcel som napísať že to beriem iba zo srandy ale asi to nemá veľký zmysel 
No hlavne cez fejsbuk, ale v poslednom čase dosť aj cez skype, hoci ho ja osobne veľmi nepoužívam.
No hlavne cez fejsbuk, ale v poslednom čase dosť aj cez skype, hoci ho ja osobne veľmi nepoužívam.
Skype je predsa len trochu osobnejší, aspoň sa vidíte prípadne počujete 
To mi je jasné. O chvíľu má prísť domov, chcem ju niekde pozvať.
Už vidím že to budem ľutovať
Už vidím že to budem ľutovať
Preco by si to mal lutovat? Aspon budes vediet kde je pravda, na com si a ake mas sance. Ak povie ano, tak je to dobre. Ak odmietne alebo bude hladat zamienky, tak ti bude jasne, ze tam velka sanca nie je (alebo ziadna) a budes moct zabudnut a hladat inu.
A koho pravda? Zamilovaný (alebo zahľadený) si nájde tú svoju pravdu takmer v čomkoľvek, len aby si udržal nádej.