Iphone odblokovanie
Iphone odblokovanie
Čaute potreboval by som poradit. Kupil som si jazdený iPhone 4S. Je funkčný zatial len na Telekom ale ja mám Orange. Po skončení záruky by som si vedel aj ja ho ist odblokovat do Telekomu či ten povodný majitel ?
Re: Iphone odblokovanie
ak ti da povodny majtel zmluvu a jeho pravomoc plud pospis tak vies aj y inac jedine jailbreake
-
HiddenUser
Medium Star
ak nie, tak mozes ist za majitelom a poprosit ho, aby ho dal odblokovat. inac mozes skusit stranku www.jailbreak-me.info tam ti to vyhodi nejake softy na unlock, ale lepsie je skor to dat normalne oblokovat.
ten jailbreak je pravdepodobnejší. To si len spravím jailbreak a potom to mám odblokované či ako ?
spravis si jailbrake a tam ti vznikna aplikacia cydia. V tej cydiy si najdem program ultrasnow ktory ti odblokuje iphone ale davaj bacha nie kazdy sa da oblokovat treba pozerat baseband aky mas. Apon to bolo na mojom starom 3GS.
Baseband si najdes tuto
Baseband si najdes tuto
Až dotyčnému vyprší viazanosť zmluvy, na ktorú bral ten telefón, môžeš ho ísť odblokovať aj sám... v Telekome si telefón preveria..... a ak nebude viazaný, odblokujú ho aj Tebe.SeMa napísal:Po skončení záruky by som si vedel aj ja ho ist odblokovat do Telekomu či ten povodný majitel ?
Minulý mesiac som tak bol dať odblokovať jednu nokiu, ktorá nebola na moje meno.
brm u nokie je to ine ako u iphonoch u nokie ma telekom na to vlastne nastroje zatial co u iphonoch to musia odoslat applu a ty to musia potrvdit ale je mozne ze uz sa to aj tak da napriklad ja som musel este pred rokom poziaat kamarata ktor mi zobral iphone o jeho podpis
A podla basseband musi byt do kolko ? ake čisla tam maju byt ? A jailbreeak sa dám potom zrušit či nie ?
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2012, 16:22)
a je to aj na iPhone 4S s iOs 5.1 ?
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2012, 16:22)
a je to aj na iPhone 4S s iOs 5.1 ?
ja som mal iPhone 4G ktorý bol blokovaný na španielskeho operátora a na stránke www.iphonebazar.sk mi ho odblokovali za 45eur na druhý deň som ho mal odblokovaný